csütörtök, február 27, 2003


tudod, mi a te bajod? hogy nem volt még igazán igazi barátod. egy sem. azt sem tudod, milyen az, éppen ezért nem is érzed talán, hogy hiányzik. és azt sem veszed észre, hogy én akár az is lehetnék. nem tudod, hogy én mennyire tudok szeretni egy jó barátot, nem tudod, hogy mit veszítesz velem. az, hogy naponta elhülyéskedünk, nem túl sokat ér ám. mert mindenkivel ezt csinálod. egyszeruen utálom, hogy neked mindenkivel jóban kell lenned. hogy mindenkivel beszélned kell két szót, ha látod. hogy téged mindenkinek ismernie kell. szerintem még mindig nem ér többet tíz felületes kapcsolat egy kb jó barátságnál. tudod, mikor minden kis hülyeséget elmondasz a másiknak. vagyis, dehogy tudod, hiszen még nem érezted. nem tudod, milyen az, feltétel nélkül megbízni valakiben.
önzonek tunök, tudom. pedig csak látom benned azt, akit én tényleg tudnék szeretni, teljesen haveri alapon. miért is lennék naiv? tudom, hogy neked mindig is fontosabbak lesznek azok a látszat-kapcsolatok, és nem fogod észrevenni a lehet?séget. nem fogsz észrevenni engem. olyan ez, mint a beteljesületlen szerelem. egyszeruen a barátod akarok lenni. de te sosem fogsz igazán közel engedni senkit, plánem engem. még jó, hogy te azt sem tudod, mi az a blog. ha barátok lennénk, elmondanám neked. de ha olvasnád, akkor sem tudnád, hogy ez te vagy. mondtam, sosem fogod észrevenni.

11:36 de. |



ilyet nem akartam csinálni, de szavazz az edinára lécces a bb2-ben, hogy a gézu bent maradjon. az emil.rulez! nevében kampányolok, mert ok a kedvenc zenekara, és az tok jo (: ne szavazzátok ki gézut! koszonom. egyébként meg hasonlít a szabolcsra, aki utánam szokott gitárolni, o is olyan nyálas, szal már csak azért se szavazzátok ki. kell, hogy terjessze az igét, hátha reklámozza még párszor winkleréket.

nyelvvizsgapara: marci szülinapján kell mennem. nincs kedvem többször kifizetni, ezért lécces sikerüljön már. ez szóbeli, májusban írásbeli. ha meglesz, elkezdem a lengyelt. esetleg ráfekszek a németre. de a lengyelre vágyik a szívem… még a végén a közgáz után valami üzleti dologban kötök ki, amit nem igazán óhajt a lelkem, de ha, akkor ott tök jó a lengyel. az orosz. az ukrán. a szerb. a szlovák. a cseh. a…

11:26 de. |



olyan egy hulye pics* vagyok (vajon a csillagot érti az opera? valahogyan nem bízom benne...), alhatnék csomot, de nem alszom, mára is csak 5 órát. elalszom. igen, most rácspódna a fejem a billentyuzetre, és elaludnék. és fel sem tudnának ébreszteni tobbe, viszont bepotolnam az osszes alvás nélkul toltott orat. matek fakra kell mennem. belso kényszer. meg fogom banni.

11:22 de. |


szerda, február 26, 2003


judy határozott egyéniség. lehet, hogy mégis matek fakra kellene mennem. aztán meg tényleg közgázra. jajj, milyen ez már. ma beszélgettem jófej magyartanárral erről meg a kétszintű érettségiről. a tanárok is félnek, hogy képtelenség lesz leérettségizni. de azért persze, én vagyok a hülye az om-nek, mikor rákérdezek ilyenekre, mert dehogyis, az sokkal jobb lesz, persze. szóval úccse fogok tudni matekból meg magyarból meg töriből is emelt szintűt csinálni, akkor csak matek legyen meg töri. a töri fix. de lehet, hogy még több kedvem is van matekhoz, mint magyarhoz... jajj már. na megyek, mert menni kell...

3:58 du. |


kedd, február 25, 2003


judy összepakolja magát és hazamegy. nem tanul, de alszik. a szokásos hat órát mondjuk. kimondani is iszonyat. tényleg. deviszont ring meghalt itten nekem, jajjdejó. és azért most örülök is, és akinek kell, az tudhatja, hogy miatta. mert van, aki miatt még örülhetek... vagy aki egyáltalán örül nekem... egyelőre. aztán majd még elválik.

9:18 du. |



pzs szignálokat hallgatok, balázs gézának pedig boldog névnapot!

9:13 du. |



mivel már nagyon untam az előadást, megszámoltam, és épp hatodjára látom színházban a dzsungel könyvét, mindig ezen a zenei alapon nyugvott, de mások adták elő. szal már kicsit untam, főleg, hogy mészáros tamás sokkal jobban játszotta énszerintem, dehát ő elszerződött szegedről. nademost megint netezhetek sok pénzért, mivel az előző buszom elment, a következő meg még jó sok idő múlva jön. de itt legalább lehet hallgatni rádiót. webrádiót, úgyértem. miért jó nekem egyben írni szavakat, mi?
elhatározás kérdése az egész, nem lesz rossz hangulatom. vannak jó dolgok is az életemben. ma pl nagyon finom meggyes croissant-t ettem. igaz, hogy drága volt. igaz, hogy...
fejezd már be, judy! nem jó ez így...
ma az osztályfőnököm elmondta, miért lesz nagyon okos lépés nekem nem kommunikációt tanulni, helyette meg közgázt. mert hogy nekem van agyam a matekhoz is, és a kommunikáció milyen komolytalan szak már. mondjuk ezt én hoztam fel először, de matek fakultációra nem akarok azért menni. inkább a különtanár. osztályfőnök egyébként matek-fizikás.
majdnem nem hallottam meg a telefont.

9:09 du. |



jajj már, milyen dolog az, hogy most itten variál mindenki, és. mindegy, nem lényeg. viszont most színházba fogok menni, és nem lesz jó, mert alhatnék otthon, erre eljöttem messze szegedre, fizetek a netért, és huszadjára is megnézhetem a dzsungel könyvét. bérletes előadások, suxx.
na izé. mindegy. aludnék most inkább.

5:21 du. |


hétfő, február 24, 2003


mt, jó lesz az a bazmagos emil, mert a primposta megint nem enged be.
finomfozelék és lebbencsleves szagú vagyok. menza póva. az emberek nem válaszolnak az sms-eimre. az utolsó lehetoség, hogy e-mailben válaszolnak, amit ugye nem tudok megnézni. minek beszélek emberekrol? egyszeruen zsomborról van szó.
azt álmodtam, hogy kozsóval készítek interjút. rémálom betesz nekem...

2:46 du. |



miért kötök én mindent az orrotokra???

2:40 du. |


szombat, február 22, 2003


whoa, tegnap volt bál. a baj ott kezdodott, hogy már egy hete nagyon nem akartam - egy egész este/éjjel, amikor alvás helyett nem fogom jol érezni magam. hát ez a bál nagy részére igaz is volt, bár szerencsére legalább az elso buszra nem kellett várnom, mert barátnonel aludtam. dumáltunk ezzel is, azzal is, találkoztam azzal a csajjal, aki a régi sulimba jár, és a barátja velem csalta meg, de kedélyesen elcsevegtunk. ráadásul annak a srácnak a mostohatesója, akin én kiélném a pedofil hajlamaim... és a kor bezárult. és megismertettem magam azokkal a rokonokkal, akik már évek ota nem láttak, és a fiuk is az én sulimba jár, csak o sem igazán tudta, hogy én vagyok az, de ezentúl majd biztos tudja. tehát társasági életem szempontjából roppant hasznos volt az este, mert még egy rakás ember volt, akit eddig nem, de ezentúl igen. viszont rosszabb volt a valentin napnál is... utáltam, hogy a hülye párok egymás nyakát simogatták, és ez kb olyan volt, mint ha az én nyakamat valami nagykéssel simogatták volna... és bocs, de azon tul, hogy elég minimálisat aludtam, most még matekon is voltam, szal cseppet fáradt judy.
deviszont van cd-m, judy küldte, és annyira nagyon orultem neki, hogy. kuldjetek nekem cd-t, mert akkor méges sokkal jobban foglak benneteket szeretni, pedig már igy is eléggé ám.

3:53 du. |


csütörtök, február 20, 2003


el lett kúrva az elozo, es emiatt nemtom mar megvaltoztatni. de indexen keressetek opera-s muppetes cikket, mert én nagyon jot rohogtem rajta.

11:40 de. |



::..eros önfenyezes..::
ma reggel áron (kedves osztálytárs, aki anno megkérdezte, hogy nem-e leszbikus vagyok) elmesélte, hogy az anyukája szerint - aki itt tanár - nagyon jól meg gördülékenyen fogalmazok, és még sosem találkozott ilyennel diákban. mert olvasta valami pályázatom. önfenyezes end.
viszont nem lehet belépni már megen a primpostába. mondjatok valamit, ami nem freemail, nem hotmail, és mindig m?ködik. mert már a pp kezdi felbasni az agyamat.

10:57 de. |


szerda, február 19, 2003


kolosnak én árultam el a blogok titkát. mármint hogy vannak nekünk olyanjaink. ma annyit kell tanulni, hogy most megyek is, de nem azért, hanem mert megy a buszom. már nem sok van tavaszig.

2:53 du. |


hétfő, február 17, 2003


padtárs németdogájában:
kérdés: wohnst du noch in wien?
válasz: nein, ich wohne in apfelsaft.
iszonyat.

5:57 du. |



ma visszahallottam, hogy egy hímnemű osztálytársam szerint baromi furcsa, de nagyon nagyon jó egyéniségem van. és ez tök jól esett... nem mindig mondanak ilyet az emberre. ti sosem mondanátok ilyet...
miért furcsa? egy egyéniségnek nem az a lényege, hogy furcsa legyen?

5:40 du. |



ma jó volt hazajönni, mert a buszon egy olyan sráccal dumáltam, akivel még soha. mert nem bejárós, egyébként. cska szegénynek szervizben van a kocsija, ezért kénytelen volt busszal átjönni. annyira sajnálom... nekem sosem lesz kocsim, ő meg 18 éves... basszus. elkeserítő. meg a tudat is, hogy nyáron egy egész hónapig egy bankban kell dolgoznom. egy bankban, unalmasabbat keresve sem. én akartam, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri... no de sebaj. hátha így lesz jogsim egyszer. ha autóm nem is. szóval legalább az esély meglesz, aztán ettől függetlenül jogsi még nem.
jó lenne valami okosat mondani, de képtelen vagyok rá.
már nagyon unom a telet, és azt is, hogy mostanában mindenki folyamatosan arról beszél. viszont még sosem esett annyira jól a tavasz, mint most fog. már előre izgulok az első igazi napsugár miatt, az első igazi tavaszi virág miatt... a tulipán a kedvencem. szentimentális kedvemben vagyok.

5:34 du. |


szombat, február 15, 2003


most kaptam: "több tucat feketeinges, árpád-sávos fiatal tart rendezvényt a kossuth téren. tőlük 200 méterre több száz neonáci-ellenes tüntető demonstrál." mekkora prögés lehet ott most... hehe.
utálom a valentin-napot. minden gyík vörös rózsával szaladgál és a képedbe röhög, hogy nesze, én fontos vagyok valakinek, te meg nem. ha mégis lenne ilyen személy, akkor biztosan megkérném, hogy rohadtul ne ünnepeljünk bálint napot. mondjuk kolos napot, esetleg. ő úgyis jófej.
ma délelőtt shoppingolás (sejj, ha bg olvasna... fujj, amerikai szavak, fujj.) ment az egész családdal. ismét megállapítottam, hogy utálok mindenkit, akinek s-es a mérete, de vettünk egy szoknyát is, bálba. nagyszerű dolog lesz.
nyaralásra meg mégis kénytelen leszek elmenni a családdal is, valószínűleg mályi nevű helyen fogjuk rontani a levegőt (a családi nyaralások mindig borzalmasak), amihez közel lakik veres ági, tavalyi due-táborban láttam, de még soha nem beszéltem vele, szal eldöntöttem, hogy most fogok. talán egy kis színt visz két hetes nyaraláson rohadásba. tényleg nagyon szörnyű volt tavaly is. nincs annál rosszabb, mint két hétig ne szólni senkihez a családon kívül, még net sem volt.
és csekkolni mester cukormáz-dizájnját. (jnj, csodás. így kell írni???)

12:40 du. |


csütörtök, február 13, 2003


cikk m'kay. jepp!

4:56 du. |



sírni akarok. sírni. miért nem jön le az a ****************** csatolt file, amit az om küldött? miért nem? tudom, tudom, hogy most azt hiszitek, hogy én bénáztam el, de nem hiszem, hogy annyi mindent el lehet ennél bénázni. mit tudnék rajta elbénázni???
egyébként nagyon hideg van, judynak grat a tallózós cikkéhez, és köszönöm azt is, hogy fikázza a depimet. nem vagyok depi, csak néha unalmasnak találok mindent.
miért nem jön le ez a kurva cikk???
tjp válaszolt a kérdésemre, ami azt jelenti, hogy olvasta azt. ez mélyen megtisztel, no és meglep.
hideg is van nagyon, és öt percen belül el kell mennem hugomért, szal az emilekre sem tudok válaszolni.

4:56 du. |



tényleg tök kíváncsi lennék, hogy frissülök ringen, ha én nem nyomok.
most írtunk meg egy gyakdogát infón gruppen, jó volt. excel rulz. ehh...
ma különösen szar napom van azt hiszem, de legalább az om-t?l megjött a válasz, köszönöm, ma kéne feladnom a cikket. sejj.

11:45 de. |


szerda, február 12, 2003


holymoses a harisnya kategóriában...

2:51 du. |



tegnap izé. ezt hagyjuk.
ma meg semmi.
tehát ennyi minden tortént velem, annyi ido meg rohadtul nincs, hogy gondolatokat keressek elo.
nézzetek iriz paapo animációs filmet a hallmarkon, mert az jó.

2:49 du. |


hétfő, február 10, 2003


tudjátok, milyen rossz, ha osztálytárs pisilés közben hív fel? nagyon.
még nem is meséltem nektek, hogy pénteken kitoltam egy buszt. a pályaudvaron már vagy tíz perce küzdöttek vele, a végén már két sofőr meg egy volános nő, és én igazából csak azért mentem oda, hogy megnézzem, ugye ez nem a mi buszunk lesz. de a buszban ülő sofőr kétségbeesett tekintete összeakadt az enyémmel, és nem tudtam elmenni, hát kérdeztem, segítsek-e. kicsit mosolyogtak a dolgon, de mondták, gyere kislány. aztán két nekifeszülés, és a másodikra már sikerült. persze, most mondhatjátok, hogy véletlen műve, de én tudom, hogy én segítettem az emberiségen ezzel, hogy ez miattam sikerült. és ez tök jó érzés! mai jelmondat: tolj ki te is egy buszt a boldogságért.
mellesleg bébiszittelést túléltem, és a beígért tíz óra helyett fél háromkor végeztem is.

5:57 du. |


vasárnap, február 09, 2003


mt, nagyon szeretlek, köszönöm az erőteljes vigyort az arcomon, hú.

1:59 de. |



ENNEM KELL VALAMIT, különben éhen fogok pusztulni. és haza akarok menni, a saját ágyamban aludni... gyertek már haza, és vigyetek már haza... nem fogok tudni holnap csinálni semmit.

1:56 de. |



ha már ennyire ráérek, elmesélem nektek, hogy mi van.
van a christina aguilera-nak (ha nem jól írtam, hát bocsánat) valami új klipje, a beautiful. amiben két meleg srác konkrétan egymás nyelvével és ajkával játszik, egymásra mosolyognak... miért tetszik ez nekem annyira? mikor a nyáron láttam a két spanyol srácot, akik között magasságban épp három fej volt, már akkor is furcsának találtam, hogy nem érzem azt az undort, amit olyan sok ember, de hogy ez tetszeni is tud? lehet, hogy ez cska addig működne, amíg nem látnám bg-t és az intellektuell énekes barátját együtt. blee... hát, azt azért mégse ne már.

1:33 de. |



de igen. szeretem mt-t. mert nem fog többet írni attól, hogy nem szeretem. akkor hát szeretem (: ezen szavaimat is ki fogja forgatni, de nem baj. én még így is szeretem.

1:04 de. |



térdet csapkod.mint általában.
marci azt mondja, rosszindulatú vagyok, nem ismer rám, ilyenek. nem tudom, lehet, hogy igaza van. mindig is rosszindulatú voltam szerintem, legalábbis mindig olyanok mondták rám, hogy gonosz vagyok meg cinikus, akiket nagyon szerettem. és ne kérdezzétek, hogy miért. bazmeg, zsombornak nem kéne romantikusnak lennie, mert ez a dalszöveg most kicsit rossz volt. majdnem elérzékenyültem! szerelmes akarok lenni, annyira kéne szerelmesnek lenni... nem igaz, hogy engem rohadtul senki nem tud szeretni, és hogy talán emiatt az utóbbi időben én sem tudok szeretni senkit úgy... persze, aki rosszindulatú, az ne várjon sok jót... ennél még az is jobb, ha legalább egy kicsit reménytelenül szerelmes vagy... de ez így már nagyon kényelmetlen. szerethetne valaki, tényleg.
raz is megkérdezte, hogy "és a szerelem?" és kénytelen voltam rá olyat válaszolni, hogy rég találkoztam vele. tehát semmi semmi semmi! s e m m i ! jajj, ne rinyálj, judy. nem tesz jót. csak mennek a hülye gondolatok a fejedben, ami nem hagy aztán békén.

12:55 de. |



kibaszott lassú net. ha lassú, akkor nem is kezdesz vele semmit. nem lehet vele csinálni seeemmmit!!!
még java sincs itten, nincs java, érted? nem lesz ez így jó.
ehhehheh, ez van itten a csodaablaknak: if(pvals['voteto'] == 'barakk') {alert('Barakk halhatatlan. Höhö.'); return false;}
if(getCookie('halallista')) {hlla=getCookie('halallista')} else {hlla=''}
hehe, barakk halhatatlan, hát ez nagyon aranyos. ugyanis úgy tűnik, hogy nem lehet innen azt sem mondani, hogy frissítettem, és hát ezért néztem meg... szeretem tjp-t. a mai nap legmókásabb pillanatát hozta el... (ugye, milyen vicces napom lehetett? )
most úgy tűnik, mégis tudtam neki mondani.
ehh, ez meg az icram blogban van: if (kuki==null) { tök aranyos. értelmezd úgy, hogy 'ha a kuki nulla'.

12:37 de. |



na. raz hosszas választ írt erre: 2/7/2003 5:09:21 PM. köszönöm. egy másik kedves enba meg csak annyit, hogy "szeretem a blogodat". én viszont nem szeretlek téged, kedves enba, ha ennyire hanyagolol engem! érted? ne intézz el három rohadt szóval, amiből az egyik csak egy betű!

ezen kedves szavak után jöjjön a mese: most itten vagyok keresztanyuéknál, de ők nincsenek itt, mert ők buliban vannak. helyette itten van a két kicsi fiuk, egy kilenc meg egy három éves. (három éves és egy napos!) ez utóbbi a keresztfiam is, no és mindkettő az unokatesóm. tehát én most bébiszittelek. 11-kor sikerült is elaludniuk, de addig kicsit kikészült szegény judy. ha valaha is aupairnek akarok menni, fogjatok le. de legalább van kibaszott lassú internet.

nagyon hosszú levél megírása után nem vagyok benne biztos, hogy el is ment, de majd raz megmondja. nem fogom megírni újra.

12:00 de. |


péntek, február 07, 2003


na tessék.

ne akarjatok báli ruhát vásárolni, mert az rossz. nekem nem megy.
viszont: ma ötös fizikából, matekból és németből. ezek után ne merje rám mondani senki, hogy nem vagyok stréber, mert látjátok. ma depressziós barátnő összeveszett velem (mintegy öt percig), hogy én mindig mindent jobban tudok, és hülyének nézem. ez nem is igaz. mármint az, hogy hülyének nézem (:

5:58 du. |



e-mail megy a minisztériumhoz, ha nem válaszolnak idoben (határidok is vannak a világon), akkor meglehetosen dühös leszek. gondolom, hogy most ott mindenki nagyon megijedt.
ma három éves a keresztfiam. még 15 év, és tök jó pasi lesz belole. tudom, hogy jó lesz. a hugom is rendkívül jó csaj lesz. ebben sem rám ütött. nincs semmi mondanivalóm. üres vagyok, és nem mondanám, hogy ez így jó. üres és gépies. felkel, sulba megy, tanul, hazajön, tanul (ez néha kimarad), alszik. közben megszakít étkezéssel, netezéssel, apró dolgok. gépies az egész, a beszélgetések is elore megírt forgatókönyv alapján folynak, x panaszkodik, y poénkodik, mindenki panaszkodik és röhög velük, de soha senki nem mond semmi újat. szokásos témák, szokásos viccek, szokásos emberek és helyek. szokásos ételek, szokásos illatok, szokásos ruhák és napszakok. semmi új, semmi szokatlan. esik a hó. na és? egy ideig új volt, már ez is csak valami monoton fehérséget, tetszés szerint szürkeséget jelent. valami hideget. mint minden az utóbbi pár hónapban. már unalmas panaszkodni, unalmas nevetni. már az orgazmus is teljesen unalmas dolog, minden nap egyforma, pillanatnyi hevesebb légzés. amit bármikor elo tudsz idézni magadnak. tehát ebben sincs semmi izgalmas. ugyanazok a zenék, és már az is unalmas. a zene, ami nélkül lélegezni is elfelejtenék, és egyszeruen meghalnék. de lehet, hogy ez is csak naiv gondolat. nem is olyan konnyu meghalni. talán az jelentené az egyetlen dolgot, ami új lenne az életemben. az egyetlen, és utolsó dolog, ami megszakíthatná a monotont. már minden viccet elmeséltek, már minden verset megírtak, már minden atomot felfedeztek, már nincs ismeretlen folt a térképen. miért akar az ember mindent megfejteni? miért nem hagy valamit, amitol izgalmas lesz ez az egész?…

5:09 du. |


csütörtök, február 06, 2003


remélem, leosztályozzák azt a táblázatot, amit most oran kellett volna megcsinálni... mondom kellett volna
én szeretnék világmegváltani, igenis. de sajnos erre még várnotok kell. talán majd március 9. után. ugyanis akkor már sokkal idosebb, ergo okosabb es bolcsebb leszek, mint most vagyok. és egyebkent meg eldontottem, hogy nem fogok szulinapot unnepelni. nem azert, mert nincs kedvem, hanem mert igy lesz mire hivatkozni, ugyanis nem unnepelne velem senki. nem akarok kémia orát. és még rajzbol is dogát irok... ehh.

11:44 de. |



nem írtok nekem emailt. kiveve per se judyt. jajj, ezt a per se-t nem kene elvenni kussfokatol...
ez kurvajo marcitol "alapvetoen 10 emberfajta van:
aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem."
ezt a napot nagyon át kellett volna aludni. ami a leginkább zavar, az a három orakor megirando kemia dolgozat, mert hiányoztam, ugye.
ki frissit helyettem a ringen? esetleg tentacle? hmm?
es utalom a havat!!!

10:54 de. |


szerda, február 05, 2003


öt oras drogprevencio, depresszios baratno, kibaszott eros havzas, mindjart indulo bus. errol szol epp az eletem.
azt hiszem, az elozobol ugy tunt, hogy az a bajom, hogy nincs problémám. ez nem igy van, de nem tudom elmagyarázni. pl a mindjárt indulo busz miatt.

2:52 du. |


hétfő, február 03, 2003


ha már igy masfel oraja ulok a gep elott, akkor irni is kek valamit. igazabol nincs is kedvem, ma még gondolataim sem nagyon voltak, per se erre mondhatnátok, hogy egyébként sem, az ember megszokja egy ido utan. nem mondanam, hogy olyan sokkal komolyabb dolgok foglalkoztattak ma, mint hogy miért szar a kaja a menzán, miért romlott el alattunk a busz, miért nem szoltak nekem is, hogy dolgozat lesz. ezek mind annyira érdekfeszíto dolgok, hogy nem is hiszem el. egyetlen batyam mellesleg fikazta a problemaimat. meg a noi kozlekedest. meséljetek nekem a noi kozlekedesrol, ami nem vezetes, hanem valami, ami az elozo bejegyzeshez kapcsolodik talan. azert, mert nem vagyok pesti, meg nem kell azt mondani, hogy noi kozlekedes. mar megint a baromi fontos problemaim. ha nem vigyazok, egyszer meg azt kell mondanom, hogy ki vagyok bekulve a vilaggal, ami azert eros tulzas lenne. de ami miatt nem, az mind annyira jelentéktelen dolog... ez az egész blog jelentéktelen. az egész életem. rossz ezzel a tudattal felkelni.

5:52 du. |


szombat, február 01, 2003


jajj. de jó itt. mindenki nagyon orul nekem.
a legutolso postom el sem ment, reg voltam itt. azota bankut nevu helyen rohadtam, ahova meg a busz sem jar fel. ebbol az kovetkezik, hogy ma reggel kb harom oras alvas utan (ez sem egyszerre) hatkor felkel, osszepakol, gyalogol 20 centis hoban lefele hegyrol masfel orat, aztan var buszt egy olyan falvban, ahol meg akartuk szamolni a hazakat, de a masodik kez nem lett teli. busz, miskolc, var busz, var vonat, vonaton szetun agyt, pesten masik csajt felteszi hazavonatra, mert a masik csaj rohadtul eltevedne. namost ehhez beszel zsomborral: meg tudod mondani, hogy kell eljutni keletibol zuglo palyaudvarra? hova? zuglo. zuglon hova? palyaudvar. milyen udvar? palya. vagy legalabbis vasutallomas. ott van olyan? aztan valamit magyaraz, de nem tul biztato. mindenesetre fut, és megprobal. hetesen nenit megkerdez, amolyan oslakosnak tunik, de o nem tudja. kis gondolkozas utan mondja, hogy bosnyakon szalljunk at valamire. de en ekkor meglat nagy zuglo felirat, leszall, rohan, csajt felrak. zsombor hív: mit is kerdeztel es en mit is mondtam? aztan mondtam, hogy okosat mondott, akkor most azt, hogy hogyan jutok el hozzajuk. buszra fel, aztan kozeledik aranyos neni, kerdez, ehh, igen, ott figyel a piros karszalag. es o nyert, bazmeg. pedig hogy orultem, hogy mennyi penzt megtakaritottam. aztan hiv zs, es asszem, nem voltam noies finomsagom teljes tudataban, ezert nem is tudtam aszerint beszelni, majd ideer, es az elso mondat (nehany utan): adjatok nekem internetet. ez persze kozfelhaborodast valtott ki, de egy hete nem ultem gepnel, gepelni is elfelejtettem.

1:17 du. |