hétfő, január 27, 2003


ja, es hetvegen lett megint eredeti cd-m. colorstar. még a régi heavenicetrip. tetszik a cime. tok okosan kitalaltak. es a running in the city meg a six steps on the moon a kedvencek. ha ez a suliradio hosszu eletu lesz, en meg fogok hulyulni. csak ez van: dum tuc dum tuc. bioszora. most.

10:50 de. |



csokolom. mi az mar, hogy meg van mondva, hogy osztalyozo vizsgat kell tennem tarsism-bol, erre felkeszulok, es mondjak, hogy evvegen egesz eves anyagbol. mert ugye hianyzik, ami tavaly volt. utallak, enba. egesz evesbol, evvegen. hat...
szerdan megy judy (en judy) sielni. bazz, radioban valami szar putty-putty zene megy! nincs is suliradionk! mi a fac van??? ehh, eljen. legalabb jo zene lenne. ki csinalja ezt? suliradionk van, bazz. nohat...

10:48 de. |


szombat, január 25, 2003


délután gitárvizsga. fél négytől mindenki erősen közvetítse át nekem a gitárolástudását, szükségem lesz rá. jajj.
jovo héten, erosen hétfon kellene tennem két osztályozo vizsgát, amiatt, hogy tavaly nem voltam itt még én. szoval még két konyvet legalább egyszer el kellene olvasni... rossz.
amugy most nagyszeruseges hipermarketben rokkolok, és emiatt engem felébresztettek nyolc elott. nem hiszem, hogy hat ora alvasra vagytam, mikor egész héten hat orakat aludtam. meg otot is. ezért akarok én egy cd-t kárpotlásnak. remélem, ezt anyék is tudják.
gitárvizsga. gitárvizsga! jajj.

10:23 de. |


péntek, január 24, 2003


ehhe... négyes! négyes lettem fizikából! az okokat ne kérdezzétek, sík hármas voltam. szal csak kémiából meg tesiből leszek hármas. nagyszerű dolog.
ember, ne akarj ehhez a géphez jönni, légyszes, ne akarj, mert akkor még én írnék ide...
[...]
köszönöm, hogy mindezidáig nem jöttél ide mégse. jófej vagy, szeretlek. akkor írok még.
zs írt nekem okos megfejtést a számlálós dologra, és van benne valami. még az is lehet, hogy igaza van...
a bzmotok pedig nem halnak ki. ennek örülés megy. holnap gitárvizsga, ótejóúrsten. mondjatok valamit, hogy ne keverjem össze a kettes húrt a hármassal! nem szoktam, csak egyetlen egy darabban, és az rossz lesz nekem.

tegnap este megnéztem végre a nyisd ki a szemed című spanyol filmet. ezek után kíváncsi lennék a vanília égboltra is. lehet, hogy nem a megfelelő filmeket néztem eddig, de az utóbbi időben ez volt a legnagyobb hatással rám. tényleg jó volt. bár sokszor éreztem, hogy most már végképp nem értem, és a vége is nagyon nyitott maradt, de az ilyeneket még jobban is szeretem. ezentúl a trainspotting után fogom emlegetni, ha fav filmeket kérdeznek. egyébként ne hallgassatok rám, ha bármire is véleményt mondok, mert nincs még kialakult ízlésem, személyiségem sincs, nemtom, mit akarok akkor meg...


4:02 du. |


csütörtök, január 23, 2003


jolvan, beengedett. mar eleg ideges voltam.
nem tud kialakulni a szemelyisegem. mikor kezzel irok, akkor is soronkent mas az iraskep. es mindig ronda. ha billentyuzet van az ujjaim alatt, akkor meg hol ekezettel irok, hol nem.
na. tök szomorú vagyok: 259 bzmotot kivontak a forgalombol. az mar annyira azert nem erint, hogy 33 vonalon nem jar a vonat. de a bzmotok... az uj generacio nélkuluk fog felnoni... en mar azon is megdobbenek, ha a hugom nem ismeri a... nem jut eszembe mas a gomboc arturon kivul, de mar azt is ismeri, mert megmutattam neki. pedig sokszor szokott nem ismerni dolgokat, amiket en meg igen. majd gondolkodom rajtuk.

6:00 du. |



utálom a primpostát. hol a felhasználói nevemet találja hibásnak, hol a rendszer a túlterhelt, próbálkozzak később. még az is lehet, hogy örökre meghal az egész, és odaveszik az összes emilem. ebbe belegondolni is rossz.
mester, szerintem nem irritáló a blogod.
miért? miért kell kibaszni velem? meg akarom nézni az emiljeimet!

5:00 du. |



ezt fejtsétek meg:
Havi látogatók
jelen hó 470
múlt hó 427
havi átlag 503
legmagasabb hó 2003. január: 470

ezt a sector számolta ki nekem okosan. ha a legmagasabb hó 470, akkor az átlag hogy lehet 503???

4:47 du. |



nem enged be dög primposta. ha valaki ír, biztonság kedvéért küldje azt el az izeke88@hotmail.com-ra is.

4:38 du. |



vajon hogyan mer nekem a statcenter 2 latogatot a heten, ha nem is vagyok mar centeres?
tegnap nagy kibekules es elemzes folyt annyal, o adta fel.
kaptam egy nagyon nagyon nagyon oromet okozo velemenyt, raz (wowbagger) engedelye nelkul, de berakom: "hola,
csak annyi, hogy gratulalas az egyetlen altalam nem irritalonak (sot!) tartott
es egyetlen rendszeresen olvasott csajblog vezetesehez. igy tovabb.
peace" infobol otos lettem, ehh. de nem tudom, mit veszunk epp. talan excel.
biztosan akartam meg irni valamit, de a kemia ora elotti szunet nem alkalmas a gondolkodasra meg az elmelkedesre.

11:40 de. |


szerda, január 22, 2003


bazmeg! bazmeg, bazmeg, bazmeg, bazmeg! hármas lettem tesibol. epp tesibol. bazmeg. tudod, miert? mert nem tudok kezilabdazni. mert en meg sosem kezilabdaztam ez elott, ne varja mar, hogy tudjak. ezt meg is mondtam, erre mondta, hogy ok, akkor masszak fel a kotelre. a kotelre? hat bazmeg. en nem tudok felmaszni a kotelre, foleg, ha ki van húzva elotte a halo, amibe belegabalyodok. ha nem lenne masbol harmasom, akkor megadna a negyest. bazmeg. ha van(nak) mas harmasa(i), akkor mar mindegy? ennyi erovel adjanak harmast mindenbol, ugyis van mar. bazmeg.

2:58 du. |


kedd, január 21, 2003


láttam itt egy bekedanit! rohadtul bekedani volt! most meg megyek haza. (na csá gyíkok, én leléptem by ő)

5:59 du. |



ehh... színt kellene néha váltanom... ugye milyen jó ötlet?

(nem fogok)

5:53 du. |



de ez talán szebb is...

5:51 du. |



csak azért, mert pirossal akartam írni. csak ennyit.

5:50 du. |



ehh, mai majdnem üresen beadott fizika dolgozat után lehet, hogy meglesz életem első kettese ilyen bizonyítvány-félében. nagyszerű érzés.
szombaton meg gitárvizsga, és én próbáltam elmagyarázni a tanárnak, hogy nem az a baj, hogy nem kottából nézem a darabot, hanem az, hogy ott mindig a kettes húrra nyúlok a hármas helyett, de nem nem tudom, csak mellékarmolás, szal még mindig nagyon nem lesz jó ez így. a másik két darab már úgy ahogy.
erika féléves kihagyás után már írt is levelet, és meg van alapítva a knk, amiről majd egyszer, ha a project megvalósul.
kedves tesó elmondta, hogy az a sok ember a schönherzből az mind ő volt, csak más gépéről. így kell illúziót rombolni jól.
valahogy meg kell oldanom, hogy ne tűnjenek el az archívjaim. sose bízz meg a bloggerben. néhány havonta eltűnnek, és úgy tűnik, hogy nem is volt. meg az is, hogy a statsectort csak nem régen raktam be a center helyett. olyan, mintha nem is bloggolnék, csak egy hónapja.
utálom a félévet. de lassan vége. már csak két nap. éljen. örüljetek velem.

5:43 du. |


hétfő, január 20, 2003


hvg-ben (persze, hogy a múlt hetiben) csodálatos cikkek tömegével felsőoktatásról. paráznak, hogy túl sok embernek lesz diplomája, vagy legalábbis túl sok szeretne. nahát... és ha már sajtót elemzünk, hol maradt a mancsban a beígért maszturbálós cikk? tudjátok, a múlt heti naccerűség folytatása.

szombat éjjel írt kedves leány, akit még sosem láttam, csak leveleztünk meg telefonon csevegtünk (ahh...), hogy szegeden van, délelőtt találkozzunk. mert veszprémi, egyébként. szal szombat reggel ismét veszekedik judy otthon, majd elmegy, és egy nagyszerű délelőttöt tölt erika társaságában, kávéházban reggelizik, és megbeszéli az élet nagy dolgait. tényleg jó volt valakivel úgy igazából beszélgetni, nem csak felszínesen, mint ahogy mindenki mással mostanában. erika, látni akarlak sokszor, jól. ti is beszélgessetek nem csak felszínesen.

a félévből meg elegem van, nem is írok róla. jövő szerdán megyek síelni. jó lesz. biztos, hogy akartam még írni valamit. ja, igen. a nem erikával és nem osztálytárssal töltött időt én kunderával, bizony, konkrétan "az élet máshol van". már nem sok van a végéig, és nekem nagyon tetszik. ha valaki intim indiszponáltságnak képes nevezni a menstruációt a második oldalon, akkor rögtön belopja magát a szívembe. de egyébként is. jó, na. olvassatok kunderát.

6:00 du. |



most látogatottságelemző póva lesz. sok buta ember mindig néz engem hétvégén, pedig akkor a legritkábban frissítek. no de engem azért nem zavar. és ismét új schönherzes olvasók, több is. már az egész sch... ehh. és az rtl klubos látogatót is köszöntöm. meg a többieket. igen, ez mind dicsekvés volt. meg nekem pl jól esne, ha valaki azt mondaná, köszöntöm a www.nlvk.hu nevű versenyzőt. legtöbbször ugyanis valami ilyesmi vagyok.

5:48 du. |



gratulálok magamnak, amiért a 899. látogatóm tudtam lenni.

péntek délután. judy unatkozik postán, sorban. előtte bácsika faxot küld. judy gondolkodik: szegény, lerobbant ember, biztosan valaki kötelezte, hogy faxot küldjön, ő meg valószínűleg azt sem tudja, mi az, és mit csinál. judy unalmában beleles a fax tartalmába: hát, az mti-nek küldi a bácsi. na, ez még érdekes lehet. néhány elkapott kulcsszó: feljelentés, kertész imre, közösség elleni izgatás... aláírás: mónus áron. hoppá. bácsi elmegy, judy elfelejti.

szombat reggel. kurva westel press ébreszt megint. szja, sms, olvas. "közösség elleni izgatás miatt feljelentette kertész imrét mónus áron, a mein kampf kiadója. az ügyészség a jövő héten dönt, hogy indít-e eljárást." mónus áron, a mein kampf kiadója egy városban él velem, és láttam, amint azt a faxot elküldte az mti-nek. szegény, ártatlan bácsika. ehh.

5:42 du. |


péntek, január 17, 2003


a könyvtárat azért utálom, mert csak állok ott a közepén a nagyonsokezer könyv között, és azt érzem, hogy én azt is és azt is és azt is és az összeset el akarom olvasni, mert olvasni jó. tegnap este elolvastam burkus valériától a magamon átszűrve címűt. ma meg kerestem kunderától a lét elviselhetetlen könnyűségét, de a két példányból egyik sem volt meg. hát így akarjon jót az ember...

bla, bla.

4:01 du. |


csütörtök, január 16, 2003


az ember mindig tanul, illetve eszébe jut, hogy operában ne írjon hosszú üt meg öt. megoldva.

11:39 de. |



sálálá, jó az idö, mármint hogy mikor írtam én a bejegyzést. kösz, smokey!
rá kell jönnöm, hogy a rhcp egy szar együttes, és fogalmam sincs, hogy mit szeret rajta annyi ember. föleg most iszonyat poppos. elputtyog valami zene-féle, rajta meg nem rossz szöveg, de idegesítö énekhang. miért van két cd-m is t?lük? ja, mert kaptam. miért is?

11:33 de. |



nem. de csak mert lent vagyok a még több blogban, és.

11:19 de. |



voá, megpróbáltam megszerelni az idöt, és talán még sikerült is, bár mostanában a settings rész nem akart nekem müködni, márpedig.
info óra, talán oldal- és nyomtatóbeállítások, nem tudom. jó lenne tudni, hogy milyen jegyekkel rendelkezek, mert fogalmam sincs. mert.
mostanában megint sorra csalódom az emberekben. jó hír: van, akiben pozitívan. és operában talán tudom frissíteni a ringet sulban is, mert már megint müxik, örüljetek. az opera, mármint. try it now.

11:18 de. |


szerda, január 15, 2003


reggel van, nagyon reggel. de én olyan csini vagyok... és ez jó nekem. csak a nadrágom szárát kellett betűrni kicsit a cipőmbe, mert egy egész nap fűrészporos-sós-havas-lötyis nadrág rontott volna a csajszis imidzsemen.
zenesuliba járni pedig jó móka. kell csinálni vizsgalapot a vizsgára. tegnap két órán keresztül alkottam. ugyanis mindenféle díszítéseket kell rá rajzolni. én lerajzoltam pl a gitárom. a legjobb módszer, hogy megismerjem. már minden apró részletét le tudnám rajzolni fejből. szeretem. szép lett. csak gitározni nem tudok még.
táncóránk lesz, még kíváncsi leszek, milyen nagyszerűség lesz ez magassarkú cipőben... ehh. nem ilyenkor kellene ezzel kísérletezni, mi?
any ma reggel leszidott, hogy miért nem köszönök el tőle. érdekes, az utóbbi öt napban nem tűnt fel neki, hogy egyszer sem köszöntem? egyszer úgyis ismét jóban kell lennünk...
és még azt is, hogy el van döntve, nem pécsre, hanem székesfehérvárra megyünk kirándulni májusban. még jó, hogy andor nem olvas. mert most ennek örülünk.
















7:54 de. |


kedd, január 14, 2003


megint összevesztem a kedvenc könyvtárosommal. ki fognak rúgni. eltévedtem gitárórán, mert új teremben van. és meg kéne tanulnom már a vizsgadarabokat szombatra. most megyek innen a könyvtárból, mert polgári körös est kezdődik ebben a teremben öt perc múlva. amúgy kicsit már jobb a kedvem, de.

5:56 du. |



egészen sok mondanivalóm lett volna a mancs-tűsarok szexes cikkével kapcs, de mivel mester nagyon hosszasan ecsetelte, én már nem fogom. zsaklin, meg ne sértődj, de az a cikk viszi az egészet, és kicsit... nem találom a megfelelő szót. egyrészt azért olvassa el mindenki, de ha én pasi lennék, nagyon megijednék. mert lehet, hogy jól csinálja szegény, vagy legalábbis jó úton halad, és akkor ez itt azt mondja, hogy biztos nem, mert minden pasi önző, és egyik sem ért a nőkhöz. engem még csak olyanokkal hozott össze a sors, akik állandóan azzal nyaggattak, hogy mondjam meg, mit is szeretnék. én meg nem kezdtem el neki magyarázni, szerintem az sem lehet túl fényes, ha jól csinálja, de külön használati utasítást kell adni közben. mindenesetre figyeltek. vagy próbálták. vagy úgy csináltak, mintha? ehh... na, mégis írtam róla.

5:47 du. |


szombat, január 11, 2003


pj annyira el tudta találni:
"A fájdalmaink különböznek,
nem mindegy, hogy kinek fájnak;
könnyen tűnhetnek mély sebeim
más szemében karcolásnak."




3:44 du. |



miért nem bloggolnak angolul a hülye iráni bloggerek???

2:56 du. |



life, i hate u.
hav, i hate u 2.
de mum, i hate u épp a legjobban.
hosszú mosolyszünet elé nézés. mindenkinek minden királyos, én meg... faszom kivan az egésszel, miért van az, hogy ha valamit nagyon akarsz, akkor az hülye faszok miatt úgysem jön össze? minek kapálózzak, ha úgyis megfulladok? fasz, fasz, fasz, kedves naplóm, nem izgatol, nem.
haljatok meg, ha mosolyogtatok az elmúlt 24 órában.

2:37 du. |


csütörtök, január 09, 2003


muszáj elmondanom, hogy zsombor szeretet kategóriába pakolt be. köszönöm, ember, én is téged. ma boldog vagyok. ahh...

11:23 de. |



irt nekem bajuszvitéz, hogy de jó, hogy én legalább válaszoltam, el kéne menni bulizni, meg dumálni, blee. miért van az, hogy bv-t akkor sem lehet megsérteni, ha nagyon próbálom? váá.

haza akartam menni ma is, mert szakad a hó, persze, de igazgatóbácsi a hazanemerjetekmenni nézéssel mondta, hogy nem bánt minket senki, ha hazamegyünk, de nem indokolt, mert járnak a buszok. blee. de töri tz annyira jó lett, hogy ahh. négyes meg lesz. igen, itt ennek is örülni kell.

szerintetek elmegyek holnap smafura? nos, ezt még meg kell beszélni anyuval. kicsinek lenni jó! de ha igen, akkor gyertek ti is. most blogokat kell olvasnom.

11:20 de. |


kedd, január 07, 2003


"A design semmiképpen ne tartalmazzon szexuális utalású, vagy nyíltan pornográf képeket! (Szépen csókolózó szerelmespár elmegy...)
4. A naplódban lehetõleg mellõzd a csúnya szavakat, vagy legalább csillagozd ki!!!"

vááá. szerintetek a hatodikai bejegyzés megfelel a 4. pontnak? szerintem sem. az előtte lévőt meg nem tartom aranyosnak, mert. szóval, nem fogom kirakniii, nem fogok csatlakozniii, kedves naplóm fakk.

2:55 du. |



azt mondja mindenki, hogy töltsek ki egy tesztet, és az milyen jó lesz nekem. elhiszem nekik. miért nem jelentkeznek tűzforgatók???

2:50 du. |



felvettem a nemtommiacíme, de ebből lopták a vanília égboltot spanyol filmet. igazából ez akkor volt, amikor előtte mondta a nevelőapám, hogy ne piszkáljam a videót, mert beállította 11re. a mit vesz fel kérdésre (tudom, hogy ez egy nagyon ostoba kérdés, ha 11ről van szó) a műsort volt a válasz, ezért úgy döntöttem, private goldnál ez fontosabb. reggel mondtam neki is, hogy hát pornó minden nap van, és nagyon zavarban volt, és nagyon aranyosan helyeselt... blee, ez nem igaz, nevelőapám nem lesz aranyos soha.

2:43 du. |



nagyon fontos emil várt engem, végre én is megkaptam életem első nigériai levelét. örüljetek velem együtt. még gondolkodom a dolgon, szerintetek jó üzlet lenne? ó, igen, azt hiszem. higgyél velem te is.
amúgy üdvözlet az örök hó birodalmából, harmadik óra után hazazavartak minket, namost nem is kell mondanom, hogy tíztől fél egyig nem jön haza busz, most meg még az a félegyes is kétséges volt, szal egy laza 20 perces rohanás után a 30 percet késő vonattal jöttem haza. az utolsó mai vonattal. a buszok menetideje meg dupla, ami nálam két órát jelent, és az nem vicces. de holnap nincs sul, jupí.
tudom, hogy még nem régóta élek, de ekkora havt még nem láttam, hogy szünet lenne miatta. iszonyat itt minden, az emberek az úton gyalogolnak, mert ott már kb járható, és rohadtul belefújja az arcodba, beletép a husijába, fantasztikus dolog. érezd te is.

2:32 du. |


hétfő, január 06, 2003


ha valaki fontosat írt emilt, akkor hívjon fel. engem. mert elolvasni nem tudtam. bazmeg.

4:30 du. |



kurvaanyádat. azt. szopjad le magad kétszer keresztbe te köcsög. rohadt primposta. faszom. engedjél már be engem a leveleimhez, hát jogom van hozzá, bazmeg! engedj beee! akarom látni a leveleimet, akarom! faszom geci, áá.

na. kicsit lenyugodva most nem is tudom, mit írjak. igazából az emiljeimre lettem volna igazán kíváncsi. meg akartam tűzforgatót keresni. ha nagy leszek, tűzforgató leszek. de addig is interjút akarok csinálni eggyel (esetleg kettővel, sőt, még hárommal is), és nem azért, mert mindenkit annyira nagyon érdekel a téma, hanem mert engem érdekel, szóval ha te tűzforgató vagy (az is lehet, hogy más a neve), vagy ismersz ilyet, akkor írj nekem. most nincs kedvem ide berakni a címem, fent megtalálod. meg egyébként is, úccse tudom elolvasni.
egyébként elsőkézből értesülhettek a sztrájkról, mármint a volánosról, mert. érdekes módon hiába vártam, hogy majd nem érek be órákra, beértem. mert a szokásos egy darab hatharmincas helyett négy is jött, de még így is kiválasztottam a leghosszabb menetidőset. aztán még reménykedtem az éjjel lehullott töménytelen mennyiségű hóban, de az is épp annyira tudott minket akadályozni, hogy húsz perc késéssel, de éppen beérjünk. délután meg elértem a kettőötöst, mert kettöötvenötkor indult. volánpóva, szeretem. viszont ha valaki azt mondja, hogy nem lenne hányingere egy olyan buszban, ami belül babakék, narancsszínű meg rikítóerőscitromsárga, annak nem fogok hinni.
primposta, bazmeg.
mellesleg ha sofőr lennék, ma összefostam volna, majd kétszer tökön lőttem volna magam. hó, muá.
most hívott gitáros néni erősen, hogy holnap nem lesz óra. ezt most kivételesen nem bánom, mert a karácsonyfa alatti mutatvány óta nem volt gitár a kezemben. az élet pedig szép. de most nincs időm megcáfolni.

4:25 du. |


péntek, január 03, 2003


na, vágtak hajból. igazából még nemtom, milyen, mert a fodrásznál torzít a tükör.
ha jókat akartok mosolyogni, akkor olvassatok '80as kiadású politikai kisszótárt. nekünk van otthon, bibí. bár azt hiszem, hogy ez egy hasonló korú mezei törikönyvnél is ilyesmi lehet, de olyanom nincs. szülinapomra adjatok. köszönöm.
pszicho meg van szidva, mert belinkelem, erre azt mondja, hogy "nincstovabbblog". pszicho, hujje vagy.
a mai nap valami ilyesmi hangulatú lesz, semmi lelki megzuhanás, csak egyszerű kicsi lány'Z lájf. ilyen is kell néha.
jön a takarítónő (tudjátok), kérdi, hol a vókmen (gy.k. a discmanemről van szó, csak...). mondom izé, és aztán nem mertem elővenni. agresszív kispált hallgató takarítónő, blee. judy nem szereti. bár most nem kispál.

1:55 du. |



hahaha... gyíkarcoknak kötelező. hahaha. fűfa.

fél percen belül el kell indulnom fodrászhoz. melegem van. (nekem meg ebből elegem van) judy, tom, ne szólj egy szót se.
tegnap naccerű volt megint, a mostanában gyakran emlegetett ex szerintem több száz forintot költött smsekre, és köcsög volt, ó, igen. ezért szerettem annyira. tényleg megyek. 20 perce kellett volna ott lennem.

11:37 de. |


csütörtök, január 02, 2003


megszereltem az időt valami roppant bonyolult html cuccal, haha. csak nektek találtam ki több nap alatt. tessék számolgatni, muá.

5:09 du. |



naccerűt játszunk a volt barátommal, akit már emlegettem itten, és utálom, mint a szart (ki szokta mondani ezt a nemes költői hasonlatot? nem tetszik, de most rendkívül találó. nemtom, ki szokta mondani.) szóval a tesója meg ő már két hete hívogatnak, majd nem várják meg, hogy felvegyem, aztán cinikus és rosszmájú újévi üzeneteket küldenek, és fogalmam sincs, hogy ez mire jó. a legutóbbi: á, kitöröltem. na mindegy, szokás szerint azzal baszogatnak, hogy nem futok. ("futósikerekben gazdag új évet kívánok...")és mégis kit érdekel? úgy látszik, hogy csak őket, de fogalmam sincs, hogy miért. most így semmiről sincs. és még én vagyok a kislány... mindenesetre én meg sikeres érettségit, felvételit, nyelvvizsgát kívántam neki, mert sík hülye. vagyis őt meg az nem érdekli. elbaszott négy hónap, ó.
ma nagyon, őőő szóval 4:45kor keltem, nem mondom el, hogy miért, szóval szilveszter után aludtam 3 órát, ma éjjel 4et, nagyon csodálatos dolog ez, muá. otthon engem meg már megint utálnak, bár már kezdem megszokni, sőt.
de legalább szilveszter jóság volt, az, hogy mennyi negatív léleknyomulás volt, ne tévesszen meg benneteket, és persze az idő sem, mert az még mindig nem jó, és nem is lesz, mert csak.

4:57 du. |


szerda, január 01, 2003


megyek hazaaaa! judyék örömére egész éjjel a net előtt sztondultam... ööö, nem sztondultam, csak most ez a szó tetszett ide a legjobban. szal negyed kilenc, a redőnyök miatt itt még sötét van, de judyanyu mindjárt kivisz engem buszhoz. judynak nagyon kedves emilt hagyok itt, hogy miket is írjon már meg nekem lécci, nagyon fog neki örülni. de naccerű zenéket töltöttem le, és persze naccerűeket nem, mert azért elég tetű a kazaa. most csupa ellazulós acides meg ambientes meg még trip hopos dologra is vágyom. dnbre nem igazán éppen. holnap persze ez teljesen másképp lesz. judyanyu ébresztése, csók nektek. negyed 11kor már a saját ágyamban fogok sztondulni, nem sztondulni!! csak ez a szó nekem hasonló hangulatú a baszni a rezet kifejezéshez, ami megint csak nem egészen ugyanaz mindig. jó zene rulz, de most itthagyom, és hazafelé valami olyasmi fog szólni a fülembe, hogy "január egy és itt vagyok nemtommilyenszó" mert ez mennyire illik már. ahhoz képest, hogy fél kilenc van, egészen tudok gépelni. judyanyu ébresztés. megyek hazaaa! nem is örülök annyira, de aludni jó lesz.

8:25 de. |



thievery corporation - shadows of ourselves. nekem most ez tetszik. a kazaa ambientnek reklámozta, de én ehhez nem értek. talán francia egyébként. judy, írok neked emilt, hogy írj nekem cdt, úgyis adtam már egy csomót, és tudom, hogy szeretsz. két óra múlva haza kell mennem, tehát aludni már felesleges, hatóraöt. de nemtom, hogy kit ébresszek fel. ugyanis mindenkit fac-ság most. de egyedül nem találok oda. arrrggghh. ez így nem jó. meg persze egyébként sem tudok kimenni innen egyedül. bár addig még ági is hazaérhet. reménykedés, háromra. egy, kettő...

6:08 de. |



egyébként utálom, hogy nem a jó időpontot írja ki ez a szerencsétlen. mert négytizenöt van. reggel. azt is utálom, hogy ha valaki nem mondja meg, hogy mit akar. és azt is, ha olyan kíván boldog új évet, aki nagyban hozzájárult az előző elcseszéséhez. ezt persze ne vegy magára mindenki. igen, holnap mindenkinek meg fogok felelni. neked is, aki azt mondtad, hogy lelketlen vagyok, igen, elmegyek hozzád. és neked is, aki barátodnak nevezel, talán a legjobbnak, pedig te is tudod, hogy ez mit jelent, igen, elmegyek a koncertedre. csini leszek, hogy büszkék legyetek rám, és ki is húzom magam, tudom anya úgy nagyobbnak látszanak a melleim is. ez is csak külsőség. ami ugye kit érdekel. ambientet adjatok, szükségem van rá. ha hétköznap lenne (de hisz az van!), akkor lassan kelnék. de nem is olyan sokál meg fogok oda érkezni, ahonnan minden nap elindulok. ez most gyönyörű szerinted, de konkrétan a buszpályaudvarra gondoltam, és nem valami x tudatállapotra.
fáztam, hát felvettem a pulcsim. mert minden annyira automatikus körülöttem. pár hete azt vettem észre, hogy nem is arra mentem haza, amerre akartam, de akkor már majdnem otthon voltam. mert hazamenni is annyira automatikus, nem kell hozzá gondolkodni semmit, addig is lehet máson. épp ezért jó hazamenni. automatikus... ha éhes vagy, eszel, mert van mit. ha szomjas vagy, iszol, mert van mit. van hová hazamenned, és van mit felvenned, ha fázol. nincs kedvem kipróbálni, milyen az, ha ez nem ilyen egyértelmű. szóval életemnek ez a része egyelőre rendben van. de miért mondom már automatikusan, hogy nem, barátság nincs is? pedig ezt nem régóta gondolom (tudom?), és már teljesen egyértelművé vált. és látjátok? ez nálam elég gyakori téma. szerelem olyan rég volt, hogy el is felejtettem, milyen, hát nincs jogom beszélni róla. de kedvem sem. marad a friendship. lőjetek le. válts már. zene. már megint. az életem egyforma dolgokról szól csak. tudod, ez is automatikus. vigyél már bele valami újat. te. az enyémbe. hogy ne legyek olyan filozofikus, viktorral afterpartyzni fogunk. jó lesz, jó. és megígérem, hogy az alatt nem fogok bloggolni. de most annyira jó... és persze felesleges. gépelési gyakorlat, mondjuk.
újévi fogadalmaim egy részét már be is tartottam, és most idézek is athinától: "halak: Rendkivul csekely a befolyasod a barataidra, ismeroseidre es az emberek kikerik maguknak allando erofitogtatasodat. Onbizalomhianyban szenvedsz es altalaban veve egy szarcsimbok vagy. A Halak remes dolgokat tesznek kis allatokkal." rendkívül csekély befolyás rendben, barátok résszel azért bibi, mert tudod, hogy nincsenek is, önbizalomhiány is stimmel, szarcsimbók, hát, valószínű, de ezt azért rátok bízom, a kis állatokat pedig én egyértelműen a család macskájára értem, és akkor az is igaz. horoszkóp póva rulz.

5:24 de. |



::..folyamatos zuhanás... olvasd végig, persze..::
én álmos. már nem dob annyira a fejem. any így hívja, ha be van csípve, de judy nem ismerte ezt. na szal összegezzük az elmúlt évet? sok új haver, de már megtanultam azt is, hogy senkit sem kell barátnak vagy havernak hívni, mert úgyis csalódás, úgyis átverés, úgyis áldolog az egész. mi a barát? hogy lehet egy nemlétező fogalmat meghatározni? ha barátság nem is létezik, akkor ez egy felesleges főnév. te az vagy? te vagy az valakinek? ha nekem nem is... azért szerethetsz, de nem vagy a barátom. az senki, még akkor sem, ha azt hiszi.
2003. ilyenekre jöttem rá. nem tudom, hogy jó-e ez nekem egyáltalán. szeretni, de nem bízni senkiben. mert mostanában senkiben sem sikerül teljes mértékben. ha bíznék is benne, ott van az, hogy senkiben! ez mindig közbeszól.
judy talán bealudt, miért nem mondja, hogy szálljak már le a netről, music off, és aludjunk? mondhatná. de így önző leszek, hisz lelketlen vagyok. és itt maradok. és én nem mondom. már két hete háromkor alszom el, és délben meg később kelek, bioritmus szabadságra küldve, hétfőig. akkor ébredj fel, megint ötnegyvenkor kelsz, muszáj. új év, de minden marad. semmi nem változik. másik szám van a naptárban. de hiszen minden nap. nem érdekel az új év, csak zs-ral fogok többet beszélgetni. megpróbálni. az is valami. és idén egy számmal nagyobb leszek. szerintem ez sem jelent semmit. 16 a tizenöt helyett. legalább páros szám. zenét a fülbe, sikerélményt, mert az kell, és tök jól leszek. még szeretet sem kell. úgy sincs folyton. ez olyan időszakos dolog, mint a fronthatás. ha nincs mindig, akkor mindig meglehetek nélküle, nem? te nem szeretsz, akkor ki fog? senki sem... mert már minden rohadtul mindegy. neked is. hidd el. most még tiltakozol, de hamarosan rájössz, hogy igazam volt. most nagyon szétesős lazulós anima feldolgozás yonderboitól - szeretem. pont most kell. most sokkal több jön belőlem, mint egy semleges helyen egy semleges időben, mikor leírom a kicsi életem hülye pillanatait. most tulajdonképpen jó nekem. ultrahosszú bejegyzés. de hiszen le kellene zárnom ma valamit. egy évet. de mi egy év, hogy lezárjam? semmi. valaki megmondta, hogy itt a vége, és akkor nekem is véget kell vetni? mi van, ha én még folytatásra érdemesnek tartom 2002t? egyébként nem. olyan, mint a többi. egyforma minden. csak a dátum változik meg a divat. de azzal sem megyünk sokra. ismerd el. megfogadom, hogy idén fogok athinát olvasni, mert azt mindenki, milyen trendi már. és hosszú bejegyzések néha, ez jó. elolvasom, mit írtam eddig, és aztán szanaszét küldöm az emberiségnek, fogjátok, vegyétek, egyétek. ugyehogyjó.

4:14 de. |



sziasztok itt egy új év kezdetén. már 49 perce. érzitek? én nem. de azt a sok minimálalkoholbaileyst sem, sört sem és rengeteg pezsgőt sem. pedig megígértem a judynak, hogy berúgunk, de neki jobban megy. épp letöltjük az oi to the worldöt a no doubttól, ahh. boldog új évet nektek. és felbuktam a karácsonyfában. itt nagy buta betűk látszanak. fujj.
piros a pezsgőm. ma (tegnap. tavaly) sok érdekes emilt kaptam szeretett ám érdekes emberektől. szeretem az ilyet. szeretlek benneteket. mindenkit. most. könnyű úgy szeretni valakit, hogy nincs ott.

12:59 de. |