hétfő, január 20, 2003


hvg-ben (persze, hogy a múlt hetiben) csodálatos cikkek tömegével felsőoktatásról. paráznak, hogy túl sok embernek lesz diplomája, vagy legalábbis túl sok szeretne. nahát... és ha már sajtót elemzünk, hol maradt a mancsban a beígért maszturbálós cikk? tudjátok, a múlt heti naccerűség folytatása.

szombat éjjel írt kedves leány, akit még sosem láttam, csak leveleztünk meg telefonon csevegtünk (ahh...), hogy szegeden van, délelőtt találkozzunk. mert veszprémi, egyébként. szal szombat reggel ismét veszekedik judy otthon, majd elmegy, és egy nagyszerű délelőttöt tölt erika társaságában, kávéházban reggelizik, és megbeszéli az élet nagy dolgait. tényleg jó volt valakivel úgy igazából beszélgetni, nem csak felszínesen, mint ahogy mindenki mással mostanában. erika, látni akarlak sokszor, jól. ti is beszélgessetek nem csak felszínesen.

a félévből meg elegem van, nem is írok róla. jövő szerdán megyek síelni. jó lesz. biztos, hogy akartam még írni valamit. ja, igen. a nem erikával és nem osztálytárssal töltött időt én kunderával, bizony, konkrétan "az élet máshol van". már nem sok van a végéig, és nekem nagyon tetszik. ha valaki intim indiszponáltságnak képes nevezni a menstruációt a második oldalon, akkor rögtön belopja magát a szívembe. de egyébként is. jó, na. olvassatok kunderát.

6:00 du. |