szombat, április 30, 2005


éjjel azt is megfejtettük, hogy azért nem szeretem a lányokat, mert sértődősek. hosszútávon csak azt tudom elviselni, aki nem ilyen. erre van a seggberúgás-mérő: hányszor idegesít fel, hogy seggberúgnám, hogy ne csináljon már problémát a semmiből, ha megoldhatók a dolgok problémacsinálás nélkül is, és mindenki sokkal jobban érzi úgy magát.
ma az élet ismét jó példával szolgált, valaki kapja össze magát de hamar.

1:22 du. |



remek módon tehát 430-kor keltem tegnap, harcoltam egy kicsit hogy megtaláljam a patakyt, sajtófeszten idén nem volt valami jó az ingyenkaja-kínálat, de azért sikerült magunkat folyamatosan tömni. a kedvencem volt az a boros-párolt gyümölcs rizzsel és nyamm-pipimellel. kár, hogy a neo-tones koncertről el kellett jönni, muhaha. (ne fényképezzetek alulról, mert nagy a tokám!)
attán ellátogattunk a cirkoba patrik könyv- és kupás filmbemutatójára. előbbi tök jó volt, utóbbi kevésbé, már csak azért is, mert nem működött a dvd, de egész jót söröztünk, amíg hoztak egy másik lejátszót, hogy kiderüljön, hogy a lemeznek van baja. viszont még mindig örülök, hogy európai vagyok, és patrikkal ellentétben én meghaltam volna amerikában. de lehet, hogy csak az előítéletek miatt, amik nem rombolódhattak volna le egy év alatt, míg patrik "üresen" ment ki.
e remek kaland után kedvenc írónk tanácsára a kuplungban kötöttünk ki, ahonnan egy sör után (sőt még el se fogyott) valahogy éhesek lettünk, jó indok a lelépésre, de ennyit még sosem problémáztam azon, hogy hol együnk (pedig nem ritka az ilyesmi nálam). illetve most nem én problémáztam, hanem mindenki. végül de nem utolsósorban zsombor feljött velünk a tekbe egy sörért, és sikerült hajnal négyig világmegváltanunk. jó volt.
(jöhetne már mester a fogkefémmel.)

12:44 du. |


csütörtök, április 28, 2005


valahogy sikerül mindent elbasznom. első helyen a barátságokat, második helyen a vonatokat, harmadik helyen az életkémet.

11:48 du. |



hát igen. kurvára lekéstem a vonatot is. az utolsó közlekedési eszközt, amivel el lehetett volna menni. wapon megnéztem minden lehetséges kombinációt, de már sehogy se lehetett feljutni. nem kicsit lettem ideges, pont ott volt a földeáki busz, nekem meg volt bérletem, évi meg akart jönni úgyis holnap, hát akkor majd megyünk együtt, átrohantam az úton, felugrottam a buszra, felhívtam évit, ma nálad alszom. "évit hívtad, tudod?" hát egy picit hülyének voltam nézve.
aztán nem volt kedvem korán kelni, nem lehetett internethez jutni a faluban, évi meg nem volt biztos, hogy jönni akar, úgyhogy az utolsó busszal mégis hazajöttem. orsi pedig kurvajókor szólt, hogy fél kilencre menjek holnap. 515-ös busz 840-re van fent. az előbb pedig írt évi, hogy mégis jönne, de az én buszomat nem éri el, egyedül meg eltéved pesten. aiz meg megsértődött, minden kurvajól alakul. de
josé felhívott délután. és azért meglepődtem magamon, hogy felugrottam a buszra. viszont már most megtippelem, hogy ha egész életemben soha nem fogok repülőt lekésni, akkor az csak korai halálomnak lesz betudható. utálok ennyire vidéken lakni.

9:43 du. |



nem is én lettem volna, ha nem késem le a buszt. úgyhogy tízre érek fel. de legalább egy órával rövidebb lesz az út.

4:50 du. |



tegnap meg volt hekkelve a blogger, ezért majd elfelejtettem:
óó, mekkorát röhögtem aiz ibolyáján, muhaha. nem baj zizi, úgyis nehéz hazavinni a buszon.

2:03 du. |



aiznak nem megy a netje, üzeni hogy az ex az mészöly utca 1, bartókból nyílik vagy hogy, asszem a gellért tér közelében.
elveimmel ellenkezően elmondom, hogy álmomban volt egy kurvajó szoknyám, és már el is határoztam, hogy abban megyek ma - ez így nem igazság. álmomban valami elhagyott helyen is laktunk sokan, főleg fiúk, és a többit nem mesélem el ;-)

11:57 de. |


szerda, április 27, 2005



magasles és székely kölkök.

11:08 du. |



ma jól vagyok, sőt tegnap is jól voltam. tessék meghagyni engem ebben az állapotban. köszönöm.
(négy szegedi vizsgámat hogy tudták négy különböző helyre szervezni?)
a héten nincs matektanár, és mi vagyunk a legjobb fakt az évfolyamon, ugyanis nem elég, hogy jófejek vagyunk (csak öt lány van, naná. ide jár az összes jó paskó.), de még meg is tartjuk magunknak az órákat. juj.
de én holnap nem fogok bemenni suliba. pénteken meg végképp nem. voy a nuestra capital tan bonita. (spanyolszakosok remélem elfordították a fejüket)

6:11 du. |



Hat szia, te meghoditasra varo hegycsucs!

5:25 du. |



az egész postsecret jó, de ez ledöbbentett. még a szívem is máshogy vert, azt hiszem.

7:55 de. |


kedd, április 26, 2005


my hair is dark again. a töve pedig szép vörösen csillog a fényben. i'm lovin it. (ki volt az a hülye, aki kitalálta, hogy legyen világos??)

11:51 du. |




people in da flood

8:24 du. |



figyelem, figyelem! baráti csajmuri az exben csütörtök este! kinek szíve fáj, hogy elhagyott valakit, őt hagyták el, minden barátja egy fasz, kik nem törődnek vele természetesen, sőt ő maga is egy rohadt kis ringyó, de annyira, hogy még a saját macskéja sem szereti, jöjjön és sírja el bánatát, na nem mintha érdekelne minket, mert úgyis a magunk bajával és italával leszünk elfoglalva. na nem bánom, égő lelkű férfi feleink is csatlakozhatnak, belépti díjuk egy darab kidolgozott felsőtest és egy feminista vicc frappáns tálalása.
(c)aiz

7:36 du. |



nagyon gonosz dolog, hogy nem szoktam elolvasni mások hosszú álmait a blogokban? egyszerűen akkor se érdekel, ha szóban mesélik. ilyen szövevényes hülyeségek, aminek a felét már úgyis csak kitalálták, legalábbis én nem szoktam emlékezni pontosan, és akkor hozzáteszek-elveszek egy kicsit, vagy tudtomon kívül mondok valami többet.

10:08 de. |


hétfő, április 25, 2005


önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat önsajnálat

7:07 du. |



akkkoris picsogok, mert ma picsogtam, kétszer is, jól ki is van már nyúlva a szemem. először a bénaságom miatt meg a minden miatt, de konkrétan mégis a bénaságom miatt, aztán meg mikor el kellett mesélnem, hogy miért picsogtam.
kiáltsátok hangosan:
M-I-N-D-E-N-K-I--H-Ü-L-Y-E-!

7:01 du. |



deccit. sok hülye béna belefásulva a mindennapokba, félve minden kicsi újtól és változástól. legnagyobb öröme a meccs a fotelból meg a pörkölt vasárnap. nem akarok ilyen lenni soha. akad hasonló a közeli családban.

1:53 du. |



utálom a sértődős, egymás háta mögött beszólós, veszekedős, önzős, egoista lányokat. nem mindegy, hogy ki gyűjti össze azokat a kurva képeket a bébitablóra? nem mindegy, hogy milyen ajándékot veszünk a tanároknak? nem mindegy, hogy hol lesz a bankett?
várom már a vizsgaidőszakot, mikor nem kell bejárni közéjük.

10:54 de. |


vasárnap, április 24, 2005


végre valami, ami működik. az air berlintől vasárnap éjjel is azonnal válaszolnak a problémámra, miszerint eddig nem vonták le a jegy árát. azt viszont nem tudom, hogy ha nem kérdezek rá, vajon repülhetek-e a visszaigazolással, vagy szóltak volna-e valamikor. azért ez sem működik tökéletesen.

11:45 du. |



















i like this movie.


it's time for sex with strangers

9:28 du. |



hát igen, a szegedi felvonulás 78 fővel képviselte magát, mint kritikus tömeg. kezdjük ott, hogy semmi reklámja nem volt.

4:46 du. |



mindenki meghalt ezen a hétvégén, vagy csak én vagyok akkora béna, hogy most nem napoztatom az arcom valami tisztáson? uszoda, bicikli, állattenyésztési napok, de utálok mindenkit, ordítanék bizonyos dolgok miatt, nem is, inkább bőgnék, hisztiznék, de azt se tudok egyelőre. délelőtt elkezdtem takarítani - milyen emlékeket selejtezzek ki? tele vagyok kacatokkal. az újságjaimat például nem adom. itt van például aliztól ez a giccses gyertyatartó. sőt, van egy csomó giccses gyertyatartóm. szeretnék bejönni a szobámba idegenként, és akkor meg tudnám mondani, hogy mi az, ami nem illik ide/hozzám. csókolom.

1:46 du. |


szombat, április 23, 2005


kundera bent. márquez bent. palcsó bent.

8:55 du. |




milyen dolog azért barátkozni valakivel, mert kurvajó helyen lakik?

8:08 du. |



kedves tinilányok! torresdani már úgysincs bent, palcsó meg hátha megnyeri - mi lenne, ha ma este a tv2 helyett a könyvtárakat támogatnátok?

kedves sznob barátaim! tudom, hogy egyrészt leszarjátok az egészet, másrészt azt gondoljátok, hogy egy szavazat nem ér semmit, de látom már, tőletek megint beéghet az ország, és majd nyer a vavyan fable, ráadásul az érdeklődés majd meg sem közelíti a brit műsorét, mert egyszerre lesz a sztárbox-szal meg a megasztárral. aztán nem értitek, hogy miért nem kívánom életem itt folytatni.

szóval:

A Nagy Könyv

6:17 du. |




nyamm. whenever i wake up...

12:40 du. |



a világ legjobb spotja.

whenever I wake up
try to take the shape of
turn into the whole wide world I made up

Off

the lights are golden

off

the lights were golden

off

whenever I wake up
try to take the shape of
turn into the whole wide world I made up

12:23 du. |



ezt a hivatalos választ kaptam egy csomó körítéssel arról, hogy egyáltalán nem igazságtalan a rendszer, hogy:
A legutóbbi kormánydöntés értelmében az oktatási miniszternek joga és lehetősége lesz arra, hogy bizonyos szakokon az esetleges esélyegyenlőtlenség kiküszöbölése érdekében megnövelje az államilag finanszírozott keretszámot.
hát ennyi a jogorvoslat.

1:33 de. |



kundera bent, én is direkt erre a könyvre szavaztam, mert ennek volt esélye bekerülni. és két márquez, örülök.
elég szánalmas, de a kés/alatt szeretetről szóló monológja alatt meghatódtam. "és sose legyél fáradt szeretni." valami ilyesmi.

12:34 de. |


péntek, április 22, 2005


kezdem elhagyni magam. akármennyit alszok, sokat-keveset-eleget, mindig fáradt vagyok. a hangulatom olyan, mint egy hullámvasút, és általában már alapbeállítás a jóképvágás, ha nem hisztizek éppen. nem hiszek a barátságban és a szerelemben. méregtelenítő kúrát kéne tartani, de ki bírja ki egy hétig hús és tejtermékek nélkül??? ja igen, unom az internetet is.

7:04 du. |



oye-oye. szegeden is lesz critical mass. mondjuk szerintem max ötven fővel... valakit be kell szervezni, aztán vonatra fel. valaki? (megpróbálom enikőt)

8:44 de. |


csütörtök, április 21, 2005


csináltam spanyol emelt hallgatós próbát, szigorúan is 26 pont 30-ból.
az emelt szintű matek próbám ötös lett, 35-ből 14 kéne a szóbelin az ötös tartásához.
a magyarom ötös lett, törit még nem osztották ki. és akkor minek tanuljak??


"az oktatási miniszter nyilatkozatában kifejtette, annál nagyobb igazságtalanságot nem tudna elképzelni, mint azt, ha minden korábban érettségizőt ismét a matúra letételére köteleznének."
baszki. érettségi = felvételi. a felvételit eddig meg kellett írniuk újra. hát kurvára igazságtalan lenne tényleg. vagy ha újra megírják az emelt szintűt a plusz hét pontért, akkor legalább azzal a százalékkal számoljanak, és ne maximális 30 plusz hét ponttal, mert az már végképp igazságtalan, hogy x elér hármas szintet, de tavaly ötösre érettségizett, és ugyanannyi pontot kap, mint én, aki elérem az ötös szintet. sőt, én még az ötösre se fogom megkapni a maximumot valószínűleg. igazságtalan lenne, mi?

7:29 du. |



statistics


egyszakos spanyolra eltére összesen 63+21-en (á+k) jelentkeztek, ebből 22+8 első helyen. spanyollal párosított szakokra államin összesen 149 jelentkezést adtak be, költségtérítésesre 30-at, d-sre 4-et. első helyen 68-an jelölték meg, ebből 59 államin és 9 kt-n. és mindezekből én egyetlenegy vagyok. tavaly mondjuk egyszakra majdnem duplaannyian jelentkeztek, 116-an államira, első helyen 47-en, ebből viszont csak 28-at vettek fel! ami mégis megnyugtató adat, hogy a ponthatár 97 volt.


szegeden összesen 67-en jelentkeztek spanyollal társított szakokra, plusz d-s és k-s képzés. államira 58-an adták be, ebből 31 egyszakra. tavaly 70-en (!), első helyen 15-en, és akkor ebből 20-at vettek fel, 94 a ponthatár. ami aggasztó, hogy a 15-ből 11 nem idén érettségizik, az eltén a 63+21-ből 27+8, márpedig azok általánosan nagyon jó pontokra számíthatnak. ha mind a 27 ötösre érettségizett spanyolból, és azóta van valami másik nyelvvizsgájuk, esetleg tesznek még valami emeltet, akkor már tisztán van 127 pontjuk.

jó, persze mondom, hogy nem érdekes még idén az egyetem, de azért szarul fog esni, ha nem vesznek fel. eddig 60 pontom biztos, erre még jöhet hatvan plusz tíz, de hát az muhaha. tehát ahhoz, hogy megelőzzem a régen érettségizők ideális egyedeit, ami lehet akár mind a 35 elte egyszakon, ami kábé az összes felvettek maximális száma, a spanyol emelt szintűmben csak egy pontot veszthetek, és színjelesre kell érettségiznem.


update: mester szerint csak annyi régen érettségizettet vehetnek fel, amennyit tavaly is. erre még kíváncsi leszek, de az öt fő a 28-ból. és az frankó.

5:09 du. |


szerda, április 20, 2005



ömmm

9:59 du. |



ma sírva fakadtam spanyolon. mindig ez van, ha béna vagyok, de tovább nyösztetnek. ismerős érzés a gombóc a matekórákról a tábla előtt meg törifaktról. nem akarok ilyet, de valami bejön, aztán emiatt nem tudok válaszolni, egyre csak kérdeznek, én meg egyre szerencsétlenebbül érzem magam, és egyre kevésbé tudok válaszolni, mert ha válaszolok, elered a könnyem, de mivel nem válaszolok, basztatnak tovább, én meg egyre inkább... aztán általában megúszom a gombóccal, de ma kifakadt. legalább négyszemközt és nem az osztály előtt.

arc pirosodását gátló krémre gyűjtök.

7:40 du. |




hugi

7:16 du. |



furcsa lesz találkozni. már minden mozdulat belémégett.

7:44 de. |


kedd, április 19, 2005


ket ev, egy honap es negy nap, moka es kacagas, aztan mar kevesebb moka es kacagas, meg legalabb negyedmillio kilometer utan. ne sajnalj es ne spekulalj, h milyen most, mert nem tudod, en sem ertem: semmi. kurva nagy uresseg.

11:25 du. |



nekem kell ballagáson búcsúszöveget mondanom. a sablonsátán megpróbálja az agyamba fúrni magát.

6:32 du. |



miért van az, hogy valaki egész jó helyről indul, de aztán kiderül, hogy valami menő zenekar gitárosa, aztán hogy öreg, aztán hogy családja is van...

12:16 de. |


hétfő, április 18, 2005


az előbb épp sikerült megalázkodnom, alig várom a választ. válasz-válasz-válasz.



Zé: te a testi démoni erotika vagy a brancsban

11:38 du. |



szóval így ment az egész:

jack: ott a zita?
jj: igen.
jack: megmondanád neki, hogy amit kérdezett, arra a válaszom nem, igen vagy talán? nemtom, mit kérdezett.
jj: ő, ezt inkább beszéljétek meg ti ketten.
aiz: na mi van, nyuszkó?

9:25 du. |




behódoltam, tessék. ellenben szerintem jól sikerült, persze a hajam most nem ilyen szép sötét.

7:43 du. |



tessék, jóvan, pénzt kerestem a de phazzen. vannak, akiknek jól megy, és vannak, akiknek az is galuska, ha pestre fel kell menni (busz-bkv), és a háromfeles koncertjegy helyett inkább pénzt keresnének.
a másik két csaj nem lopta be magát a szívembe, mert az oké, hogy a de phazzről még nem is hallottak, de legalább az emilrulezt ismerik, de mikor belecsap az emil, megkérdik, hogy ki játszik. na de mikor jön a titusz, és megkérdik tőle a nevét, nekem meg kiabálnom kell, hogy fellépő... nyüssz. az azért kínos volt. a titusz meg nyamm.
persze a vip-vendégek között muszáj volt ismerősnek is lennie, és ez még nem is annyira zavar, de hogy pont a sikó legyen az... nála jobban már csak d.-nek örültem volna a due-ból.
a részeg jack hangja ráadásul hasonlít a józan d. hangjára. rossz pont. persze az éjjeli beszélgetésünkre nem emlékezett másnap reggel, aminek aiz nyilván örül, mert már megbánta, hogy nyuszkónak szólította (: azon viszont jót nevettem (még ha félreértettem is, ezt nem tudom), hogy "pedig jó buli volt. asszem, valakit felgyújtottunk."

azért szerintem vicces véletlen egybeesés, hogy a mérgezett vodkás bejegyzés után két napig nem írtam...

1:12 de. |


péntek, április 15, 2005





do not buy vodka melon by lidl



gyanítjuk, hogy mérgez. de már nem volt más nyitva.

1:49 du. |


szerda, április 13, 2005


Sanyi emiatt bocsátotta meg természetemet:
"Az ember alap problémája egyszerűen az, hogy elfelejtve igazi természetét, az önmegvalósítás drámai harcába bonyolódott: egyéni sikerekre, elismerésre és kielégülésre törekszik. Az ember így elszigetelődött, elidegenedett, és hadilábon áll a saját világával, egyre távolabb kerül az Univerzum harmóniájától."

8:19 du. |


kedd, április 12, 2005


hostesskedni annyira szánalmas.
naponta órákat tölteni azzal, hogy várok valamire, annyira szánalmas.
egy e-mailre. egy kommentre. egy kis törődésre. miközben nem vagyok valami szociális jellegű jóideje.
viszont az is elmond valamit, hogy tegnap az ünnepségen mögöttem álló és nyakamba szuszogó évfolyamtársam (azt sem tudom, melyik) sem hagyott hidegen. a szuszogás. a nyakamon. jó volt. általában viszont minden és mindenki hidegen hagy.
az ellentétek vonzzák egymást, talán egyszer összerakom magam.

11:13 du. |



hónyi, ismerőseink nem tiltják a lányaiknak, hogy szopják az ujjukat, hogy felnőtt korukban gátlások és bűntudat nélkül szophassanak mást.

8:20 du. |



tök rosszul vagyok. nem elég a mamánál tett látogatás (kürtőskalács, dióstészta, egy falat töpörtő meg egy falat oldalas csak a sós íz kedvéért, aztán enorme adag madártej. undorító. eddig tartott a kiálló borda), de még a lábam is büdös a nejlonharis miatt.

7:13 du. |


hétfő, április 11, 2005


tudom, milyen.

10:09 du. |



Miguel de Unamuno: Egyedül szeretnék élni
(Yo quiero vivir solo)

"Egyedül szeretnék élni"
- Így szólott Pepe -
Hogy ne fésülködjem és ne mosdjak.
És Marita mondta neki:
"Egyedül? aztán elveszel,
És aztán sírsz majd."
Így beszéltek a kicsik
És arra gondoltam én, az apjuk:
Azok, akik egyedül élnek,
elvesznek, sírnak egyedül és senki se látja,
és ki az, ki nem egyedül él?
Mindannyian egyedül vagyunk,
mindenki egymagában,
Magány és semmi több az életünk,
Elveszünk minden, és sírunk,
És senki nem lát meg.

9:10 du. |



imádom unamunót:
"A kamaszkor alapvetően vidám kor kellett volna, hogy legyen, ám az én fekete ruhás latintanárom alakja, az [ajtóra kifüggesztett] ragozási táblázat és a rendhagyó igék szomorú emlékké teszik az egészet..." - vallotta a felnőttként kiváló nyelvésszé érett Unamuno. Egyetemi professzorként teljesen elítélte gyermekkora iskoláinak magoltatós módszereit, és azt, hogy a kollégiumokban a fegyelem volt leginkább uralkodó. A történelem tanulásának máig keveset változott módjáról Unamuno így emlékezett: "Hányingerem volt a népek jövés-menésétől, a furcsa nevektől, a csaták, rokonok, örökségfelosztások sorolásától. Királyok jöttek, és olyan gyorsan megölték őket, hogy nem volt idő sajnálkozni a haláluk miatt, mint ahogyan arra sem volt idő, hogy megismerjük őket, és az ember szinte azt kívánta, bárcsak lett volna vége valamennyi uralkodónak egyszerre, bár ölték volna meg mindet egyetlen egy nagy csatában. Aztán végül el sem jutottunk a francia forradalomig, mert a kínaiak, perzsák, káldeusok annyi időt elvettek. Ebből később arra jutottam, hogy a történelmet napjainktól visszafelé kellene tanulni."

8:05 du. |



vajon hányszor kell még látnia aiznak leírva, hogy de phazz, hogy ne ss-sel írja??

4:34 du. |


vasárnap, április 10, 2005


az evezés nagyon frankó volt, csak a végére átfagytam, majd lészenek fotográfiák.
most megyek, de nem írom le, hogy a dunán nézem a megváltó szexet és a buena vista social clubot, mert akkor biztos nem adják le, és újra meghal a pápa és eltemetik inkább.

8:59 du. |



na jó, megyek evezni. először kitekerünk a világ végére, ott terem a víz, aztán evezünk benne.

10:14 de. |



anyu ma ért haza valami konferenciáról. volt színházban, a soteklubban, a bektúblek billentyűse vagy ki vitte be őt meg a barátnőjét, mert a barátnőjével jártak régen. a pár nap alatt ittak sokat, kaptak masszázst, néztek jégrevüt meg mászkáltak kávéházba. anyu ott baszta el az életét, mikor apu miatt nem ment pestre egyetemre, csak szegedre. ott baszta el először.
hozott haza egy pestiestet, diszkréten megmutattam a koncert hirdetését, mondta hogy menjek. biztos úgy érzi, hogy ezek után, meg a rövid időn belül bekövetkezett koncertek és színházba járások után nem lenne szép, ha csak ő mehetne.
hugi kapott papucsot meg pólót, és mindkettőt tudom majd használni. megnőtt a kiscsaj.

12:48 de. |


szombat, április 09, 2005


főőztem ananászos kínai csirkét, és senkinek sem kívánom azt a félórát, amíg az ananászkonzervvel küzdöttem egy katonai minimálnyitó segítségével.
méregtelenítő kúrát szeretnék tartani, de a kitartásomon kívül ok a nemre az is, hogy itt falun nem lehet bionövényeket kapni. na meg az ember megy a mamához, megsértődne. kifizette a menzát - már nem kapja vissza az árát, mert ez az utolsó hónapja. ezen kívül az az egy-két hét bizonyára elég non-energikus lenne, és hiába szupi utána minden, most ezt nem vállalnám be. főleg, ha futni is akarok.
annyira meguntam a zenéimet, hogy rádiót hallgatok. beteg.

3:41 du. |



oké. az én egyik puzzle-fülem az aizéba illeszkedik, még akkor is talán, ha mondjuk maximum négy ilyen fülem lehet, mint egy rendes kirakósban. vagy szóval kevés, nem akarok konkrét számot mondani. bár lehet, hogy rajta már nem jut hely az én fülemnek, ha csak négy lehet neki is... inkább mondjuk csak azt, hogy szeretem az aizt, és az én hátulrólalvós képemet mutogathatja mindenkinek, főleg olyannak, aki már ismer is.

12:51 du. |



reggel m. mindenféle horoszkópokkal szórakoztatott, és volt olyan, amit akár szemfelnyitónak is nevezhetnék. például az indiai, amiben mellesleg korsó vagyok:

Képtelen beilleszkedni a szürke tömegbe. Pedig a látszat csal, ön valójában meglehetősen konzervatív. Egyszerre vágyik a térre, a szabadságra és arra, hogy valaki védelmezze. Mások függetlenségét is elfogadja. Gyakran mosolyog, de a szívből jövő nevetés ritka. Szemérmes, ezért nem is erőssége a kezdeményezés.

még sosem gondoltam arra, hogy ritkán nevetek szívből. de valójában igaz. meg ez a szabadság plusz védelmezés is. meg a szürke tömeg. tényleg sokat mosolygok, de valójában sokszor fáraszt, és lehet, hogy csak udvariasságból.

az indián horoszkópban farkas vagyok.

Erénye: érzékeny
Hibája: rest, befolyásolható
A farkas hol félelmetes, hol pedig félénk, attól függően, hogy kivel áll szemben. Ha szemébe nézünk, egyszer hiszékenységet árul el a tekintete, másszor pedig elszántságot. [...] Túlzott érzékenysége azonban sérülékennyé, sebezhetővé teszi és visszatartja őt attól, hogy teljesen őszintén kimutassa az érzelmeit. A farkas falkában él, ugyanakkor időnként egyedül is elkóborol, amikor személyes vágyait, álmait követi, vagy amikor csendre, nyugalomra vágyik.

akkor most ez az én elkóborlós időszakom.
a kínai horoszkópom egy faszság, nyúl vagyok, aki nem siet el semmit, rengeteg barátja van, megbízható, legfontosabb a biztonság, nehezen változtat... ebben egyedül az igaz, hogy a hangulatom irányít.

a horoszkóp nem igaz, de felismerhetünk benne véletlenül olyan dolgokat, amiken jó néha elgondolkodni. ritkán nevetek szívből.

12:30 de. |


péntek, április 08, 2005


ha a pápa valóban annyira jófej volt, én nem hiszem, hogy elvárná, hogy miatta már a harmadik filmet ne adják le, amit meg szeretnék nézni. múlt pénteken egy, most kettő. még jó, hogy a viasat nem követte ezt a műsorpolitikát.

i want a famous face-t néztem az emtívín helyette. egy csinos, hibátlan alakú és bőrű szőkeség carmen elektrát csináltatott magából. hatalmas melleket, meg új orrot is. szánalmas látvány volt, ahogy szenvedett. nem tudott önállóan kiszállni a kocsiból, nagy fájdalmai voltak.
fogytam mostanában egy kicsit, így még jobban látszanak a hatalmas bordáim, amit - méreténél fogva - a cicim sem palástol. nem vagyok jó sehogy. ha fizetnék azért, hogy széttrancsírozzanak valami balfékek miatt, akiknek nem felelek meg így, kivetetném a bordáim. de mégis, megbolondultam? amíg nem lesz valami visszataszító, veleélésre valóban alkalmatlan hibám, addig hülye lennék kés alá feküdni. ha annak a nőnek ez kellett, hogy elfogadja magát, akkor először a lelkét kellene rendbetenni, mivel tényleg jó csaj volt. ott bőgött a műtét előtt, mintha kötelező lett volna.

11:35 du. |



az a mesés helyzet állt elő, hogy ha én magam már nem tudom tovább bonyolítani az életem, akkor megteszi helyettem más, de legalább van min baszni az agyam. fel.

mindegy, úgyse tudnám lefutni a vivit, a koncertre meg úgysem érnék fel pénteken lenne pénzem. azért azt sajnálom, hogy zsombort nem nézhetem meg tapadós futócuccban a spuriban, meg hogy nem kevereghetünk.

már aktualitását vesztette, de:
futottam ma három kilométert, és hát nem volt könnyű, de csak a négyszerese kéne. miközben azon gondolkodtam, hogy ezt majd le fogom írni, még csak 700 méter körül tartottam. majd gyorsan módosítottam kettőre. szóval futottam ma két kilométert - gondoltam, majd ezt írom -, és 1300 méter körül gondoltam, gyenge leszek, legyen ezeröt. de aztán győztem és lett kettő, mert itt az összes ironmanre készülő vagy legalábbis alkalmas blogger lenézne csak, de persze leginkább én nézem le magam, gyenge a testem, ami a gyenge akaratnak köszönhető. 12 biztos nem megy egy hét múlva. és hát egyéb okok miatt sem megyek fel.

ma lesz dunán dalok a konyhából, m1-en valami portugál film, na és persze az elmaradhatatlan szex és nyújork. kíváncsi vagyok, hogy a dalokat szinkronizálják-e. imádom, ahogy beszélnek.

update: strike azért, mert rájöttem, hogy szombaton lesz a koncert. de akkor jöttem rá, mikor láttam a plakátot a dátummal. viszont ezen rajta volt a jegyár is, cseles.

6:51 du. |


csütörtök, április 07, 2005


jj: do you want my adress?
fabian: miss you too much
jj: or you dont have time?
fabian: yes
jj: xxxxx, Hungary
jj: or can you see hungarian letters? than xxxxxx
jj: is it ok?
jj: are you here?
jj: alguien?
jj: alguien esta aqui?
Session Close (fmatejek@yahoo.com (E-mail Address Not Verified)): Sat Oct 02 00:13:09 2004


ez volt az utolsó beszélgetésem fabiannal. szinte látom, ahogy golyóval a fejében rázuhan a billentyűzetre a netcaféban. durván el tud tűnni egy ember, ha nem jön fel többé msn-re, csak a spanyol számát tudom (de már nincs kint), nem válaszol az e-mailekre. bajos lelke volt, árvaság előtt állt, és még én is nemet mondtam neki. komolyan aggódom miatta.

10:23 du. |



hívtak evezni az árvízbe vasárnapra, de ez a geci szar idő tesz arról, hogy a lusta seggemet otthonhagyjam. vagy legyek kemény, mostanában úgyis belemegyek ilyen eszetlenségekbe? (lásd még vivi)

10:36 de. |


szerda, április 06, 2005


kezemben a tablóterv, nagyon frankó lesz, az alapötletet mesteréktől loptuk, akik meg másoktól, de nem is érdekes. az viszont igazságtalanság, hogy a feleakkora osztályoknak ugyanakkora tablójuk lehet, mint nekünk. alig férünk rajta.
elértem, hogy egyszer az én elképzelésem érvényesüljön, ráadásul még szervezkedni is nekem kell.
fel kéne venni a lilja 4-evert, mert én képtelen vagyok ma is kettőig fent lenni és hatkor kelni.

9:22 du. |



de míg a ka le fogja tudni futni, engem a záróbusz fog összeszedni (szedne össze, ha indulnék). egyébként is, én úgy 9 éve kezdtem el futni, csak szüneteltem (khm), úgyhogy én nem is érek. és tényleg meg fogok halni (meghalnék, ha). és nem is akartam elmondani, de ha már aiznak sikerült, akkor már mindegy. remélem, még nem nevezett be.

1:26 du. |


kedd, április 05, 2005



ezt most igazán nem kéne, de új a szoknya, új a harisnya... de legalább a pixeleket minimalizálom.

10:54 du. |



éppen nem válaszolok a zizinek, mer egy kis gecimanó, pedig meg akarom kérni, hogy ***, ezt nem mondhatom el, mindenesetre annyit, hogy kapcsolatban van a mai kettesre értékelt kislabdadobásommal. és akarok vele koncertre is menni, de phazz koncertreeee, nyammm. persze viktorral se beszélek, ezért nem tudom megkérni, hogy hozza el az ezer éve megígért zenéjüket, az ember tiszta hülyeségeket csinál ezekkel a falakkal (((:

10:16 du. |


hétfő, április 04, 2005


holnap kész lesz a kisvirágos, a varrónő szerint jó lábaim vannak. bár ő mindenre azt mondja, hogy jó. jó. tetszik. jó lösz.


ez még hasznos lehet.

vajon tényleg senki sem válaszol nekem három napja, vagy minden levelezőrendszerem meghalt? asszem tényleg senki. még spanyol házit se kaptam. a társadalom kitaszítottja vagyok.

10:52 du. |


vasárnap, április 03, 2005


megoldódott (?)

várva az emberibb lelkiállapotomat, egy különös hónap veszi kezdetét. furcsa szagom van.

7:02 du. |



biztos hamarabb meghalt a pápa, de mégis hogy nézett volna ki, ha április elsején?? úgyhogy vártak még egy napot.

3:19 du. |




when will you let go?

2:46 du. |




i don't think
i don't think
i don't think i will ever know
i don't
i don't think
i will ever know
i..

2:32 du. |


szombat, április 02, 2005



(ezen kívül a súlyos döntéseket még mindig nem nekem találták ki.)

5:07 du. |



hónapok óta először kezdek el tanulni itthon, erre rögtön egy fölösleges anyagot olvasok el, ráadásul egy nevetséges hiba folytán. ez annyira jellemző.
ezen kívül a súlyos döntéseket még mindig nem nekem találták ki.
persze a számat figyeld helyett is pápa volt tegnap. szerencsétlen.

4:46 du. |


péntek, április 01, 2005


ma este se lesz semmi jó a szex és nyújorkon kívül, kivéve persze a dunát, amire mostanában egyre inkább számolhatok. amivel. hogyisvanez. szóval a számat figyeld 2230-kor, kíváncsi vagyok, francia.
tablókép digitális változatáért lehet nálam kopogtatni. később papírért is.

jj: a szembőlnézősre megkaptam a 28 éves titkárnőset
tamas: neeem
tamas: nem titkarno
tamas: es meg nincs 28, iden lesz 22
jj: politikusasszony
tamas: asse
tamas: ahhoz tul szep
jj: gyakornok jogászlány
tamas: ja.
tamas: akit vmi gazdag faszi kur

8:02 du. |




meeka, a legokosabb amerikai barátom.

4:29 du. |



melika barátném május második felében az öreg kontinensre érkezik, persze ki se teszi a lábát spanyolországból, de találkára invitál. repcsik körülbelül: 28k + kb 15k vonat, vagy 35k + 8k busz (londoni átszállással), vagy 30k + 8k busz, de lutoni éjszakázással. úgyhogy judy erről le van mondva, mert még szállás meg élet, nem vagyok én erre berendezkedve. érettségi még nem is befolyásolna, ha csak felkészülési időt venne el. na de nyüssz. gazdag, sikkasztó szülőket akarok.

3:43 du. |