hétfő, január 31, 2005


hihetetlen. megtalálható például "egy játék tele akcióval és dinamizmussal". keressétek meg és akciózzatok, ilyen gyümölcsös cucc.

9:22 du. |



ezt elolvasva arra gondoltam, hogy remek kis történet, de inkább a gyerekek városa jutott eszembe, ahol a klónozott törpék meg akarják tudni, ki az eredeti, és mind azt gondolja magáról, hogy ő az. természetesen emiatt az összesben felsőbbrendűségi érzés alakul ki, ami miatt el akarja tiporni a másikat. na, a való világban ez történne, ha öt embernek azt mondanák, hogy köztetek van a messiás.

8:46 du. |



oké, entre las piernas nekem most nem való. viccesfilmet, viccesdugósfilmet akarok!

8:39 du. |



na nem vagyok depressziós, hanem forrok a dühtől az idióta családom miatt. a járulékosakra gondolok, mint a nevelőapa vagy a tesó.
előbbi... én nem is hiszem, hogy él. semmi öröme, egy élőhalott, aki a tévé előtt döglik vagy alszik, és három napig nincs széklete, ha ki kell állni a kocsival. mindenben csak azt látja, miért nem lehet. nem vitt el minket tegnap az sch-ig, mert hol fordul meg, és egyébként is, pedig csak a körúton kell végigmenni. az előbb is alakított, fel is basztam magam.
a hugi meg kivette a barátnőjével az olsen ikrek legújabb filmjét. ez csak amolyan apró mozzanat a napi faszkivan-adaghoz.
ellenben a somos hermanitos de leche fordítása (egészben: haver, felfogtad, hogy gecitesók vagyunk?) nem igazán sikerül magyarul, mert spanyolul a tej kétértelműbb, mint nálunk, azonban így elveszik a tejtesóság-poén. na jó, tegnap még a gecitesónak is örültem. akkó most nézzük meg a következő spanyol dugós filmet (entre las piernas). (apropó, kedd-szerda este mozi, almodovar - a vágy törvénye. enikő nem ér rá. valaki?)

8:07 du. |



nye-nye-nyee, én nem vagyok depressziós, csak dáthás. tegnap viszont mi is ott álltunk sorban, bizonyám. ha nem is sokat. aztán meg a móriczon salátáztunk-sütiztünk, úgyhogy ilyen permis nap volt. vagy perminek volt aizos-judys? lehet.
ellenben 36 és nem 35. malacka fiú, aiz nem is volt higgadt, pörgött maga körül mint mindig, a törött vállúaknak jobbulást, a hóesés pedig már lassan unalmas.
ma kihagyom a táncpróbát, hogy ne fél 10 után érjek haza.
anyádat is.

1:58 du. |


vasárnap, január 30, 2005


holnap a zizivel megtámadjuk a műcsarnokot, nekem még akkor is folyni fog a takonymumusom, ennyi a mese.

1:17 de. |


péntek, január 28, 2005


utoljára a vizsgámon vettem kezembe a gitárom - tavaly júniusban -, és két perce. alig hangolódott el, csak a fölső E nagyon, és magam is meglepődtem, hogy némelyik preludium még ma is az ujjamra áll, noha sosem voltam nagy virtuóz.
ma betegségből és paskózásból kifolyólag nem mentem iskolába, helyette sütöttünk palacsintát, ráadásul ez a reggel még sokszor eszembe fog jutni ;-)

6:14 du. |


csütörtök, január 27, 2005


gyakorlatilag halottnak érzem magam.
persze ez hülyeség, mert a halottnak egyrészt nem fájna a torka, másrészt mindenki sajnálkozna miatta, így viszont senkinek eszébe se jut nekem válaszokat írni, ha kérdezek. hogy magától küldjön valamit, arra már nem is gondolok. két napja nem kaptam e-mailt, kommentet, seggberúgást, még új cc sincs. kompenzálásképp már csütörtökön megjött a hvg.

3:35 du. |


szerda, január 26, 2005


spanyoltanártól kaptam szalagavatós ajándékot: egy zoknit. mert elázott a sajátom, s nem kéri vissza. (köhöm, új volt, bontatlan, csillogó)
kaptam teát is - akkora gyűjteménye van, hogy beteríti a fél falat a konyhában. mindig úgy kezdi: milyet kérsz? őő, mindegy. na de fekete, zöld, gyümölcs? zöld. aztán felsorol tízféle zöldet, szagolgassam meg, döntsek úgy. szagláskárosult vagyok, ezért a rábökős módszer megy, de hosszú mindegyezés után. ha lesz saját konyhám, nekem is lesz teagyűjteményem.

10:57 du. |



86%-os lett a szóbeli spanyolom, a laborra kábé hármat számoltam, de 13 lett, pontból. remélem, az írásbelit is hasonlóan fogják értékelni (:

szorgosan megnéztem a wikit, hátha észrevette, hogy linkeltem, és elmondja a szokásos dumát az érzéseiről és hogy szabadon írhat én meg kapjam be ha nem tetszik, de nem vette észre.

kurvanagy hó van. 20 percet késett a buszom reggel, anyu csizmája pedig számomra érthetetlen módon beázott az első ráolvadó hópihétől, ennyi erővel mehettem volna a sportcipőmben is.

most megyek fürcsizni, majd fröcsköl a víz a csempére a cicimről (ugyebár), és megvettem a buszjegyet lutonról londonig. (ma rendbehozták a kártyámat)

9:02 du. |



szeretem ezt a verset nagyon.

7:57 du. |


kedd, január 25, 2005


vérlázítóan jól érzem magam mostanában a bőrömben, még akkor is, ha elkezdett fájni a torkom, ha ma sem alszom többet mint tegnap, hideg van és tél és érettségi és még pénzem sincs, de a totális lesajnálás esete áll fenn a depressziósok láttán-hallatán. a falra mászok a fancsali képüktől. nem látszik rajtuk az élniakarás vagy hogy akár egy pillanatát is élveznék a nyamvadt kis éveiknek. (persze most ne nézzük vissza az én archívomat, de sosem voltam konstans azért.)

9:39 du. |



lennék érte leszbikus ;-)


7:27 du. |



az egyhangútól, a megszokottól akarok menekülni. szeretek menekülni. egy iskolában sem bírtam ki végig... könnyebb úgy változtatni és változni, ha tiszta lappal indulunk. nekem erre kell a menekülés, a könnyebb úthoz. de inkább még most, hogy majd idősebben megnyugodhassak. vagy nem is tudom. magam akarom megtapasztalni, hogy máshol se jobb, hogy elfogadjam itthon. mert még nem hiszem el. ha meg mégis a kint nyer, akkor meg jól tettem.

6:17 du. |



jajdeideges vagyok a kurvaéletbe, direkt csináltattam egy harmadik bankkártyát, hogy végre tudjak neten is fizetni, erre az easyjetnek nem tetszik. direkt netes használatra van, én má kiakadok. majdnem sírok. persze ilyenkor nincs itt senki hogy segítsen.

update: a netbankárba se tudok belépni. szerintem nem is létezem az mkb szerint, csak itt ad mindenféle papírokat meg kártyákat. faszkivan.

upupdate: az update már tárgytalan. persze a kevésbé fontos, ugye.

5:18 du. |


hétfő, január 24, 2005


sena helyett szabó lőrinc, a téma változatlan ott fent.
(egyébként viszont a prosztata...)

11:08 du. |



ez jó ez a blogos levelezgetés, legalább ha lenne komment az aiznál (:
a wiki az a leszbi tinilány, aki harmadik azon a statisztikán, ahol én úgy 16-18, ezért a nagy féltékenység (: az a probléma, hogy sajnos nem írja le a vízcseppecskét a mellén, hanem csak azt, hogy
Helló! Megírtam az angol dogámat és elég jól sikerült. Mindent tudtam... Azt hiszem hibátlan lesz :D Na ez ego volt :D Jólvanna.... Max 1-2 hiba... Egyszerű volt. Matekon uncsiztam, rajzolgattam szépeket :D Azután meg nem akartam hazajönni, tehát nem jöttem, és fogorvoshoz sem akartam menni. Tamyval vettünk anyujának ajcsit, mert ma van a szülinapja, ezúton is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÉVI! :) Azután az irodában elvoltunk, ettünk is, meg rendet raktunk fent. Hazajöttem, felugrottam a fogdokihoz mégis, azt hittem 19i rendel. Erre meg csak 18:30ig :((( Na mindegy. 31én megyek 18-ra, és bakker 31én 15ra meg pszichóhoz... Tök durva lesz asszem. Szal majd sietek haza :P Szerdán meg iskolaorvoshoz kell mennem, Tamy eljön velem. Király, remélem majd hétfőn is hazajön. Pénteken nem :( Szombaton jön velem focira is :) Imádom a kiscsajt! :) Na kb ennyi.
de ezt legalább minden nap leírja. na, most belinkeltem, aztán tovább nő a látogatottsága.
a demcki blogját már én is akartam említeni a cikkel kapcs, meg azóta már olvastam sok okos véleményt, pl a patiton is ;-)
na megyek fürcsizni ha már megvacsiztam, ajcsit viszont nem kaptam. timótnak, aki nyilván nem olvas, ezúton is boldog névnapot! a töri témám nem lett olyan rossz, fogorvoshoz viszont nem kell mennem, mert jók a fogaim, a hídról pedig nem volt kedvem leugrani, ezért nem is ugrottam, de hangsúlyozom, hogy nagyon depressziós vagyok, ezt már a blog ismertetőjében is elmondom, sőt felhívom a figyelmed, hogy közízlést sértő dolgokat írok, mint például hogy megyek fürödni és depressziós vagyok annyira, hogy megyek pszichológushoz, akihez nincs kedvem, de legalább tízig rendel. ja és leszbikus vagyok, és ezt vagy nagyon menő és trendi dolognak tartom, vagy nemnormálisnak, de folyton kiemelem, hogy MÁS vagyok. egyébként ma csak unatkoztam és nem történt semmi, csak összevesztünk a tizenöt éves leszbi szerelmemmel, a kincsemmel, de aztán ki is békültünk, és bár uncsi volt a nap, én ezt szeretem jó sokszor és jó részletesen leírni. szeretlek viktor! sziasztok! puszi mindenkinek!

8:27 du. |



na meg persze igazából (tényleg!) csak féltékeny vagyok, amiért a wikinek háromszor annyi látogatója van.

2:00 du. |



igazából persze nem sok jogalapom van más blogjának fikázására, de a védelmére kelhetek, legalább.

1:56 du. |



az mno-s cikkel kapcsolatban: baromi könnyű irakról meg szökőárról írni annak, aki irakban lakik vagy szökőárban. suematrat pedig szerintem tiltsuk ki a ringről, amiért olyat írt, hogy genyózni. jaj legalább valami igazit fikáztak volna, mondjuk a wikit (Tök cink :( Na nem gond. Elmentem anyuval bevásárolni holnapra, most meg emgyek majd, lezuhizom, aztán nézem a TV-t... Majd, jah...20körül :D Na sziasztok!), aki legalább egyszer befejezhetné úgy a postját, hogy nem az a tartalma, hogy most megyek zuhanyozni aztán aludni és sziasztok és szeretlek tami.

1:47 du. |


vasárnap, január 23, 2005


manapság már egy
sztrájk sem jön össze. ezek mindent elszúrnak, bénák. én meg sztrájkolok, mert nincs fűtés a buszon, amin egy órát kell utaznia szegény, gyereknemzés előtt álló lányoknak.
kénytelen vagyok tanulni holnapra. picsába.

10:22 du. |



a zizi azért nem talál paskót a jégpályán, mert akik jól tudnak korizni, azok mind festett szőkék vagy alacsony-feszkógarbósak. akik meg nem tudnak, de jó paskók lennének, azok meg egyszerűen nem tudnak másra figyelni a lábaikon kívül. marad maximum az egymásnak ütközés. viszont holnap remélem, nem sok emeletváltás lesz órák között, mert fájni fog a seggem - nem estem el, izomláz.

korizás közben megterveztem a soha meg nem születő kölkeim sportkarrierjét. ha jégtáncos akar lenni, akkor nagyon el leszek keseredve. vagy erobikos. testépítő. versenytáncos. brr. legyen lány vagy fiú.
legyen gyorskorcsolyás. tájfutó. triatlonista. (tipikus példája annak, hogy a gyereknek kell valóra váltania a szülő régi álmát vagy legalábbis alternatíváját.)
ha fiú lesz, lehetne mondjuk jéghokis is, de féltem a fogát. lehetne vízilabdás, de azok meg belepisilnek a medencébe és letépik egymás gatyáját. (vagy ez csak felénk van így?) szóval kinek van pénze mindig új gatyára?
ne legyen úszó se vagy atléta vagy biciklis külön. teniszező se. de mondjuk mászó, jó kis háta lesz. súlyemelő se.
anyu szerint ez mind hülyeség (: az is lehet, hogy az lesz, amit majd akar.

(amúgy valahogy olyan kis középértékűnek érzem magam... legalább egy válogatottságot vagy oktv dobogós helyet vagy akármit elérhettem volna. grr, átlag, grr.)

már csak azért sem akarok gyereket, mert már most túl sokat várok tőle.

7:00 du. |



a kori persze nem olasz, de két másik dolog akadt, ami. (:

1:24 du. |



..:: an italian day ::..
a délelőtt az olaszos csirke jegyében telt
(Egy edényben kicsi olívaolajon megpirítjuk a gombát, hozzáöntjük a paradicsompürét, ízesítjük bazsalikommal, oregánóval, petrezselyemmel és ételízesítővel, hirtelen megforraljuk, majd azonnal levesszük a tűzről. Ezután egy tűzálló tálat kikenünk kevés olívaolajjal, majd szépen egymás mellé belefektetjük a kissé besózott csirkemelldarabokat. Ráöntjük a paradicsomszószt, majd rákarikázzuk a paradicsomot, végül a mozzarellát. Betesszük a sütőbe, és kb. 25-30 perc alatt készre sütjük, amíg a sajt szépen elterül és megpirul a tetején. Hasábburgonyával tálaljuk.)
most pedig megyünk korizni.
éjjel négykor pedig redekoráltam a szobámban. van puncis néni; remélem, a család értékeli a kép művészi értékeit, melyek mellett elveszik ez az apró részlet (: én nem vagyok lázadó tini, na.
(olaszország egy olyan hely, ahol az ingyenes, napilap-formátumú, jól kinéző "underground" urbanban megjelenhetnek puncis nénik a "divatoldalakon". euróópa, euróópaaa.)

1:06 du. |



tavaly volt egy gyerek, aki traktorral jött bolondballagásra. csak most hallottam róla. (ezért lehet, hogy nem is piros traktor volt, hanem inkább ilyen zöld és új és drága, azt hiszem, de legalábbis új és drága)

2:15 de. |



jimről jimmy jutott eszembe, aki beképzelt volt, nagyszájú és idegesítően beszélt, alacsony volt és szőke, viszont négyszemközt kiderült, hogy van esze, nem szerette bush-t és átlátta, amit művelt. ráadásul még jól is táncolt.
aztán itt van melika, az egyik legműveltebb 21 éves, akit ismerek, bár ő szeretne európában élni.
őket szeretem.
na de itt van pl jessy, akinek még angolul se sikerült elmagyarázni, hogy mi az a globalizáció. egyidős mekával, egy egyetemre járnak.
a többiekről nem mondanék semmit, mert őket nem nagyon ismerem.
nem utálok mindenkit, aki. viszont általánosítva igen. ha nem általánosíthatnék, jóformán semmiről sem alkothatnék véleményt. imádom európát, de nem imádok minden európait. viszont hajlamos vagyok végletekben gondolkodni és érezni. ez kicsit ilyen temperamentum-dolog lehet (:

1:51 de. |


szombat, január 22, 2005


ez is európai. (és milyen jó..)

2:00 du. |



ki nem állhatom az usát, az lenne az egyik utolsó ország, ahova szívesen elmennék élni egy darabig, kivéve new yorkot. new york így ismeretlenül teljesen másnak tűnik... nyilván nem az egész, de van egy réteg, ami nekem a megtestesült európaiság. persze lehet, hogy az egészet csak a sex and the city meg woody allen miatt gondolom így. (juteszembe, ki látta tegnap a hétalvót? vuhuhuu (: )
nem bírom amerikát, mert prűd, mert vallásos (milyen érdekes, hogy amerika sokkal vallásosabb európánál, pedig a mi kultúránk az, aminek majd minden gyökere a kereszténység, a mi turizmusunk az, ami a tenger és maguk a városok mellett a legtöbbet szerintem a vallásos emlékekből profitál, ahol a régi és hatalmas katedrálisok vannak, ahol a pápa él, és még az is itt volt, ahol egy vallás miatt annyi embernek meg kellett halnia), mert szar kajákat esznek, mert annyira büszkék, mert a világ urai, mert buták, mert szar filmjeik vannak, mert atombombájuk is van, mert ellentmondásos, mert konzervatív, mert.
ellentmondásos, mert míg ott dolgozik a világ tudóskészletének jelentős hányada, az átlagember butaa. ellentmondásos, mert míg óriási pénzek vannak mondjuk az egyetemeken a sportban, a lakosság nagy része elhízott. ellentmondásos, mert.
azt is utálom, ahogy beszélnek. hogy nem tanulnak idegen nyelveket. hogy folyton háborúznának. hogy mindenkit meg akarnak téríteni. hogy divatos náluk európa. hogy.
még a maroon five is jobb lenne, ha európai lenne. a legutóbbi klipjei biztos jobbak lennének.

1:58 du. |


péntek, január 21, 2005


4:35 du. |



kedves egybegyűltek, sok szeretettel jelentem be, hogy megüresedett egy dániai ösztöndíjas hely népfőiskolás félévre február első hetében utazással, aki hallja, adja át. vagy inkább jelentkezzen. ha nem lenne a picsa utolsó év, én mennék.
a nagy britisinglistudós filmrajongókat kérdezem, hogy van-e plusz poén az intimacy-ben, mikor megkéri a főszereplő a bárban a srácot, hogy rakja be a kávéját a fridge-be, aztán mikor visszajön, röhög, hogy asshole, mert tényleg berakta. vagy nemtommér. (aiz kiegészítésére: az igazán trendi bloggerek annyira perfekt angolok, hogy még azt is értik, amit még az angolok sem.)

3:45 du. |


csütörtök, január 20, 2005


ezt azoknak mondom, akik ismerik: ezentúl sziju az osztályfőnökünk. ezen kívül nincs semmi.

8:09 du. |


szerda, január 19, 2005


képzeld el a legnagyobb vesztest, ami lehet egy 18 éves lány.
két helyre tervezi beadni a jelentkezését. az első a táncművészeti koreográfus szaka, a másik a képzőn a szobrász szak.
valaki igazán szólhatna neki, hogy gyakorlati felvételi van, bemutatandó művekkel, rajzvizsgával, táncosmúlttal...
táncol pár éve a falusi tánckörben (ami még nem feltétlenül alapvetően kevés, de ez konkrétan az.), rajzolni nem tud, szobrászkodni nem szokott.
majd a hugom, aki már elsős kora óta táncol, és jelenleg háromféle táncra jár, tökéletes az alkata hozzá, majd ő esetleg próbálkozhat 18 évesen.
ezen kívül nem tudom megérteni, hogy értelmes emberek hogy választhatják ilyen nagy százalékban a finnugor, a néprajz, a pedagógia, a filozófia szakokat... nem különösebb érdeklődésből, hanem mert oda látnak esélyt a felvételre magyarral, törivel... ááállatok.
(ezen kívül lesz még élelmiszeriparis jelentkezés, sík hülye kémiából meg hasonlókból. egy rakás idegenforgalmis meg szállodaszakos. a másik rakás kommunikációs. a harmadik rakás banki ügyintéző és társai. számos pszichológia. orvos, fényképész, énektanár, alkalmazott matematikus, operatőr. na és meg sem említem azokat, akik szegednél messzebb nem mennek, mert a paskójuk nem engedi őket.)

viszont azt megemlíteném, hogy spanyoltanár ma felvilágosított, hogy ha szegedre felvesznek és pestre nem, akkor félév-egyév után átigazolhatok pestre. meggondolandó, hogy beadjam szegedre is. ahogy a csaj mondta, hogy ne lógjon a seggem a levegőben, amíg kint vagyok az idegenben. (meg ne kelljen hazajönni felvételizni meg ilyenek)

4:49 du. |


kedd, január 18, 2005


nyertem anyukám nevében egy ajándékcsomagot, de nem tudom, milyen címet adtam meg neki, mivel egy címről csak egy ember pályázhatott, és azt nyilván magamnak írtam be. vagy ki tudja már. francba. remélem, hogy valamelyik rokon majd szól... (szitaagyú judy)

8:40 du. |



tablófotóról csak annyit, hogy állítólag az enyém a referenciája a fotósnak a többi osztályban. mindenki azzal jött ma, hogy milyenjóóó.
dániában akarok már lenni, mert csak akkor lennék biztos abban, hogy végre tényleg mehetek, ha már visszajöttem. találtam már 50 km-en belül lévő tájfutóklubot is.

8:09 du. |


hétfő, január 17, 2005


persze mester meg zsombor ahova akarnak menni, aarhus környékére, ott hemzsegnek a tájfutó klubok. bezzeg délen, ahova én akarok menni... valami már megint el lett rontva.

10:49 du. |



Melody, Molly Johnson

It's so easy here with you
Like a walk in the park just before dark
Always so easy here with you
Like sun on my face, a bright summer day

You're like a melody
That follows me
And when you go I still hear music constantly
You're like a melody
That follows me
And when you're gone you're haunting, yeah you're taunting me

As summer slips to fall, yes, it does
Seems no time's past at all, no time at all
As summer slips to fall and then it snows
Then I watch you go, watch you go

You're like a melody
That follows me
And when you go I still hear music constantly
You're like a melody
That follows me
And when you go you're haunting, yeah you're taunting me

9:17 du. |



nyüssz és ezerszer. egy hónap sincs a felvételi jelentkezésekig, és bár ugye már régóta szilárd elképzelésem, hogy spanyol egyszakra beadom azt heló, úgyis mindegy még idén, egyre hisztisebb vagyok ezügyben.
például.
nemakarok bölcsészkarra menni, mert uncsi és nem fog menni.
kreatív művész szakra akarok menni, szfe-re vagy mie-re.
szfe-n nem indul idén vágás.
mie??? megbolondultam? és egyébként is, áprilisban van a gyakvizsg. és így, hogy még sosem jutott eszembe, valahogy nincs sok bemutatandó kész anyagomtervemakármim. és festeni sem tudok. többek között.
külföldön kéne megcsinálni az egész egyetemet.
de milyen szakot??

2:09 du. |


vasárnap, január 16, 2005


fáász.

6:32 du. |



sikeres harcot vívtam az imént a látható helyen lévő pormacskák és egyéb vadállatok ellen. látható helyen, mert pl az ágyam alját már években mérhető időmennyiség óta nem mertem szemügyre venni. pedig mennyi elveszettnek hitt - vagy inkább elfelejtett - kincs rejtőzhet ott.
híztam, nincs mese.

2:47 du. |


szombat, január 15, 2005


másodjára logikusnak fog tűnni, ne félj: sokkal jobb hatkor kelni, mint hétkor. hétkor még sötét van, de már kukorékol az a kibaszott kakas. (hiába nem falu, valahol vannak.) nincs annál rosszabb, mint az ilyen reggel. valahogy ilyenkor fázom a fürdőszobában és álmosabb a szemem is. egyébként is, nem nagyon van annál rosszabb, mint a kakaskukorékolás. (de azért van, ne soroljátok.)

viktor pedig egyáltalán nem tud meghatni, mikor nyúzott arccal forgolódik és látványosan a fejére húzza a takarót, jajaj, lelkiismeretfurdalás? igenis ég az a villany és nyikorog az a szék, mert kábé akkor fog felkelni, mikor én hazaértem = 2

7:02 de. |


csütörtök, január 13, 2005


siker. 50+magnó/70

3:25 du. |


szerda, január 12, 2005


rég voltam ennyire mosottszar, ráadásul. holnap nyelvvizsga, ma csináltunk vizsgaszitut spanyolórán, de nagyon nem fog menni, utálom ezeket a kényszeredett, hazudós helyzeteket, a képleírást, ami a világ legéletszerűtlenebb dolga. utálom, hogy "inkább mondd, hogy nem voltál még spanyolországban, mert akkor belekeveredhetsz például olyanba, hogy mit kell csinálni repüléskor". faszkivan. a héten már nem megyek suliba.

6:54 du. |


kedd, január 11, 2005


a gmailről mindig valami g-pont-szerű jut eszembe.

9:49 du. |



óó, hogy fel tudja baszni a judyt az exex. nála szánalmasabb még az ex sem volt. egy külön tanulmányt kellene írni arról, hogy mi a véleménye az amatőr futókról (akik 3percesen kívül futnak félmaratont): fejbe kellene őket lőni. hogy mi a véleménye a doppingról: "fogok is". hogy mi a véleménye a helyesírásomról: szerinte meg fogok bukni az érettségin. de ő leírta azt, hogy eséj. ez csak néhány kiragadott példa volt, soha magasabb vérnyomást, pedig 90 fölé ritkán megy. nála egoistább, arrogánsabb, lenézőbb embert még nem láttam. ha a nők oldalbordából lettek, akkor az ilyen á. r.-félék takonyból.

8:46 du. |



kurvák sorsa.

1:10 de. |


hétfő, január 10, 2005


írt nekem az a gyerekkori barétné, aki miatt kerestem a kassákost itt alant. meglepett, nem hittem volna, hogy sikerül valaha is.
volt ma tablóképfotózás, szóljon, aki kér majd (akár ide), emiatt kisminkeltek, és valami kati vagy sári nézett vissza a tükörből, de semmiféleképpen sem egy judy.

9:22 du. |



a szűz



a boldog



a kurva

9:16 du. |


vasárnap, január 09, 2005


mondtam, hogy mindig megúszom. tünde kórházba megy, így nem tudjuk bepótolni a töri dogát. engem egyszer jól fel kéne pofozni.

10:02 du. |



aiz kedvéért: voltam a régi osztályom bálján az erkölcsös barátnőmmel, el is jöttünk a 11-es tánc után, ennek oka főleg a barátnőm jelzőjében keresendő, vagy erre vezethető vissza. szóóval nem volt valami izgi, de találkoztam a ruttkaiban játszó volt szerelmemmel (megnőtt a haja és nem tetszik (: ), a tesójával meg beszélgettem is. azt hiszem, hogy az én bálam lesz az utolsó, amire elmegyek. (és gondoltam, hogy aiz fogja írni az első kommentet - utánam.)

9:52 du. |



raktam be kommentet, és most nagyon félek. elkezdett izzadni a tenyerem is (((:
(ne bántsátok jj-t, a kisrókát)

8:57 du. |



borsmenta teának csak egyszer örültem, egy októbervégi sátorozós túrán bókazolcsitól, pedig akkor még nem is szerettem a teát cukor nélkül. (de a zolcsit szerettem volna.) most már el nem tudom viselni egyiket se. sem a borsmentát, sem a zolit. és nincs összefüggés.
ugye akkor is fognak szeretni (akinek neminge..), ha megbukom történelemből? grr.
aBarbi nevéről pedig mindig az annabarbi jut eszembe, talán így is mondom magamban.

7:49 du. |



és az milyen, hogy mikor a combfiksz által leírt amélie szót olvasom, akkor megszólal a többi 89 randomizált szám helyett a valse de monstres?

5:11 du. |



a mindenféle családtagok roppant idegesítőek tudnak lenni, én pedig legalább annyira türelmetlen vagyok velük. az a legrosszabb, mikor egy anya a saját megvalósulatlan álmait akarja valóra váltani a leányán - ő például nem táncolt anno, most pedig képtelen megérteni, hogy miért nem akarok szoliba menni miatta meg fodrászhoz. az is legalább ilyen rossz, mikor elfogultak, pedig te tudod, hogy nincs igazuk, és ezt még mások előtt is előadják, mikor a mások is tudják, hogy nincs igazuk, és ezzel te égsz. aztán meg mikor mindennel baszogatnak, pofákat vágnak, leszólnak. na és a legrosszabb az összes negyedikes formasággal kapcsolatban, mikor azzal jönnek, hogy "de hát ilyen egyszer van az életben". és? a mai nap is csak egyszer van az életben, mégsem megyek miatta fodrászhoz meg szoliba.

1:59 du. |



porcelánlelkűek.

1:25 de. |


péntek, január 07, 2005


kaptam ma e-mailt. elég furcsának találtam, ezért csak három kérdőjellel válaszoltam.

Feladó: Börcsök jános
Címzett: gerix09@freemail.hu (ez nem én vagyok, egyáltalán nincs ilyen címem)
Tárgy: jj
Érkezett: 19:25


gerix te pöcs



(vajon ennyire bugos a citromail, hogy ha mondjuk jj a subject, akkor elküldi a levelet a jj@-ra? mindjárt kipróbálom (: )

8:17 du. |



hamarosan leszállok a témáról, de mekkora fun lehet a mobilos tájfutás. épp most zártam be az ablakot, nincs link, punktum.

8:20 de. |



tényleg nem mondtad meg, hogy paradicsommániád van.

nem is mondtam, de ötös lett a tegnapi vizsgám. hajnal van, nu kedvéért.

7:39 de. |


csütörtök, január 06, 2005


höhö. mekkora sztár a tájfutó svédországban. mennyi szponzor. mennyi modellkedős kép. mennyi szponzor. svédországban akarok lakni.

(jajaj, az is külföldön van, már megint kezdem)

11:34 du. |



nem jó ez így. azért akarok folyton utazni, mert nem találom itthon a helyem; vagy mert annyira rossz itthon; vagy mert félek az itthontól. ez csupa kérdés inkább. mert itthon annyira lapos az életem, hogy grr. azt hiszem, ez lesz az. és ez nyilván rajtam múlik. (de attól még imádok utazni, kisbicikli)

enikővel megbeszéltük, hogy megint megyünk majd tájfutóversenyre, valami kis megyeire, de nem az ittenire, mert a válogatott szegediek, akiket anno mindketten szétaláztunk esetenként, körberöhögnek minket. (és kimegyünk dániába 2006-ban megnézni a vb-t. addigra már úgyis lesz ismerős ott.
nem gondolok folyton az utazásra.
nem gondolok folyton az utazásra.
nem gondolok folyton az utazásra.)

10:12 du. |



you're just too good to be true.
can't take my eyes off you.
you'd be like heaven to touch.
i wanna hold you so much.
[...]
i love you, baby,
and if it's quite all right,
i need you, baby,
to warm a lonely night.
i love you, baby.
trust in me when I say:
oh, pretty baby,
don't bring me down, I pray.
oh, pretty baby, now that I found you, stay
and let me love you, baby.
let me love you.

csak az al green változatot. olckúlpop.

6:14 du. |



millpark és hajógyári-sziget tájfutótérképei. nyami (: (vissza akarok menni. vissza akarok menni. vissza akarok menni.)

3:01 de. |


szerda, január 05, 2005


elbénázta a suli a mai gyászt, mert csak egy percig tartott, meg közvetlenül előtte jelentette be az igazgató, hogy az akármelyik faluba - örömhír - ezentúl egy 14:40-es járat is közlekedik (hozzánk meg nem).
és a tanári kar meg a diákság fog "örökbefogadni" pár gyereket. én szívesen fogadnék egyet néhány hónapra igazából is.

9:36 du. |



pornolize megunhatatlan.

a pk ádámmal készült interjú előtt: Hová tűnt a szopóskurva házibuli? Ki a fasz a seggfej rejtélyes barát? És miért buzizott Ádám ilyen szűkszavúan? A fasztarisznya due.hu utánajárt.

satöbbi.

8:35 du. |


kedd, január 04, 2005


A Mobilitás Információs Iroda munkatársai az alábbi időpontokban tartanak információs és tanácsadó délutánokat: 2005. január 10., 24., február 14.


oké, visszaszívtam. akkor csak egyszerűen ki kellene rakniuk egy frissebb anyagot.

7:52 du. |



nem hiszem el, hogy európai önkéntes szolgálatra csak tavaly szeptemberig lehetett jelentkezni, noha
1) a felhívás még mindig a mobilitas.hu egyik központi cucca
2) a program neve Ifjúság 2000-2006

7:47 du. |


hétfő, január 03, 2005


még le sem írtam, hogy milyen remek volt a szilveszter. milyen remek társaságban. megyünk mi még a hegyre!

11:47 du. |



9:39 du. |



meg kell hogy mondjam, nagyon tetszik ez a dolog, neme így kéne az egészet...

alig látok, most a régi lencsém van bent, és alig látok. no meg két órát aludtam meg egy felet, azért sem látok.

figyelem-figyelem, gimnáziumunk tanulója
megmenekült a wc-ből.

1:48 du. |



ugh.
Mivel egész nap az ágyamban feküdtem, volt időm azon gondolkodni, mi minden történt tavaly.Ezek jutottak eszembe (a teljesség igénye nélkül):

[...]

- Tavasszal körülmetéltettem magam, szinte csak brahiból, Moszkonak köszönhetően. :)

6:56 de. |



soha ne használj lejárt szavatosságú kontaktlencseápoló folyadékot. egy pár lencsém bánja, és talán még a szemem is, ha begyullad. picsavörös. hja és lekéstem a buszot.


sena. például a talk. például a first one.

6:47 de. |



jajaj, nagyon tragikusan hangzik az előző, pedig senkinek se fogom leharapni a fejét. maximum a fél fülét. aiznak mind a kettőt.
fél egy van, és még mindig rengeteg hiányzik a matek házimból... háromszor álmodtam vele (harmadjára már azt, hogy "már kétszer megálmodtam, mégsem csináltam meg, hát hogy lehetek ilyen buta"), szóval mosmár háromszor megálmodtam, mégsem csináltam meg, hát hogy lehetek ilyen buta. ha nem alszok, akkor se lesz kész. de legalább nem álmodom meg negyedszer.

1:29 de. |


vasárnap, január 02, 2005


úrsten, elvesztettem az összes embert, akit szeretek. aiz nem szólt, hogy megin van blogja, viktortamás nem szólt, hogy nekik szólt. már csak a mester maradt. (most akkor a kategóriákat is átírjam??)

11:10 du. |



engem a matek fog megölni. neki köszönhetem életem legtöbb kudarcát és kétségbeesését. grrr.

7:43 du. |