szombat, január 22, 2005


ki nem állhatom az usát, az lenne az egyik utolsó ország, ahova szívesen elmennék élni egy darabig, kivéve new yorkot. new york így ismeretlenül teljesen másnak tűnik... nyilván nem az egész, de van egy réteg, ami nekem a megtestesült európaiság. persze lehet, hogy az egészet csak a sex and the city meg woody allen miatt gondolom így. (juteszembe, ki látta tegnap a hétalvót? vuhuhuu (: )
nem bírom amerikát, mert prűd, mert vallásos (milyen érdekes, hogy amerika sokkal vallásosabb európánál, pedig a mi kultúránk az, aminek majd minden gyökere a kereszténység, a mi turizmusunk az, ami a tenger és maguk a városok mellett a legtöbbet szerintem a vallásos emlékekből profitál, ahol a régi és hatalmas katedrálisok vannak, ahol a pápa él, és még az is itt volt, ahol egy vallás miatt annyi embernek meg kellett halnia), mert szar kajákat esznek, mert annyira büszkék, mert a világ urai, mert buták, mert szar filmjeik vannak, mert atombombájuk is van, mert ellentmondásos, mert konzervatív, mert.
ellentmondásos, mert míg ott dolgozik a világ tudóskészletének jelentős hányada, az átlagember butaa. ellentmondásos, mert míg óriási pénzek vannak mondjuk az egyetemeken a sportban, a lakosság nagy része elhízott. ellentmondásos, mert.
azt is utálom, ahogy beszélnek. hogy nem tanulnak idegen nyelveket. hogy folyton háborúznának. hogy mindenkit meg akarnak téríteni. hogy divatos náluk európa. hogy.
még a maroon five is jobb lenne, ha európai lenne. a legutóbbi klipjei biztos jobbak lennének.

1:58 du. |