péntek, június 27, 2003


"fényes, szintetikus lakk anyagból, színes, puha, rugalmas, műanyag"
szandál jellemzés a zegyik katalógusból

11:30 du. |



az előző mesés képből kihagytam a minit, ami persze az egyetemista évek elején még csak egy jó állapotban lévő bogárhátú.

utálom azt a reklámot, amiben három huszonéves körbeutazza a világot egy minivel. egy átlag huszonéves mikor fogja? én mikor?

10:47 du. |



ha ellopnának tőlem 520.000 forintot...
nekem az nagyon fájt, mikor egy hónapban - két részletben - tízet.
valahogy most nem akarom átérezni.

mindig irigyeltem azokat, akik a napsütésben beülnek egy kávéház teraszára, gusztusos dolgokat fogyasztanak, bemennek egy antikváriumba, vesznek valami kellemesen szórakoztató bölcsészeset, a kedvesaranyos utcai árustól vesznek egy csokor üde friss virágot, aztán hazamennek az egyedi,ámde nem túl költséges berendezésű albiba, és mindezt úgy csinálják, hogy irigyeljem őket, és ne mondjam rá, hogy "á, bölcsész/sznob/giccs/reklámfilm".
valamilyen szép álmomban ilyen lehet az egyetemista-élet. de én nem leszek bölcsész, és még egy nem túl költséges albit sem tudok majd megfizetni, és ennyi erővel most is vehetnék virágot bármikor, de nem veszek. ha tehetném, se lennék ilyen. az ember túl lusta ahhoz, hogy irigylésre méltó (egy szó??) életet éljen.

10:24 du. |



megjavítottaaaaam!
annyira ügyes a judy, hogy csak na. viszont direkt van déli-sarkhoz igazítva az órám. (ugye milyen vicces dolog?)

9:54 du. |



tiszta buta ez az ékezet-nélküliség.
mester megtalalta a megfelelo kifejezést a hajamra: ujpéter.
volt a duna tv-n okos musor (valaki szoljon valakinek, hogy még egyszer ismételjék meg), benne blogok, és be volt vagva az enyimé is, ez itt, amit most latol. tiszta buszke voltam, bar eleg valoszinu, hogy talalomra mutogattak, es nem azert, mert a szerkeszto szemelyes kedvence volt.
vegre nem kell latnom a kiskamasz hugom arcat egy napig, mar minden mozdulata es szava idegesitett az egy het folyamatos egyuttlet utan.
ezen kivul. itt vagyok tehat mesternel, ide valami magvas gondolat kellene, mint amilyenek még a buszon a fejemben voltak, de.
ide irta a blogger, hogy ugy kezdjem, hogy "To begin, just click and start typing in the big white box in the top of the page. " ennek eroteljes hulyeneknezos szaga van.
most megnezek mas blogspotosokat, hogy nekik is szarok-e a betuik, es majd jot rohogok, ha azok.
ez egy nagyon hosszu het.

9:34 du. |


csütörtök, június 26, 2003


nem fogom kijavitani az eddigi ekezeteket. majd ha egyszer nagyon raerek.

2:25 du. |



uj felületet kapott a blogger. nohat, nohat, még meg kell szokni, de szép.
az a csodalatos a nyarban, hogy azok a felesleges napok, hetek, amiket semmivel sem toltesz te ki, alkalmasak a bloggolasra, mert van net. amde nincs mit irni. mikor lenne valami, akkor meg kint vagy valami puszta kozepén vagy a satradban vagy a.
kivanjunk sok sikert minden szivemhez kozel allo vizsgazonak és felvételizonek. bar mar talan tul is vannak rajta, de akkor meg elmondhatnak, mi volt.
judynak nincs kedve embereket latni néhanyon kivül.
blogger kapja be, mosmar nem lehet ekezeteket irni é-n és ü-n kivül.

2:15 du. |


szerda, június 25, 2003


rohadt jó, de csak ha láttad a filmet. ami szintén az.

4:18 du. |



át kellett mennem ebéd után a matek különtanáromhoz - két lépés mamámtól. gratulált a bizonyítványomhoz, majd elém tett egy papírt. az idei matek felvételi sor, bazmeg. próbáljam már megoldani. a nyár erősen ráült a fejemre, és nem is hagyta gondolkozni. csak néztem bután, a tanár meg újra elővette a kedvencét, hogy jövő nyáron heti négy órás intenzív előkészítőre kell hozzá járnom plusz otthoni feladatok, hogy minimum húsz év felvételijét kell megoldanom, hogy aki sulban ötös, a felvételin még semmit sem ér, én meg legszívesebben üvöltöttem volna, nem is, inkább sírtam volna, én jövő nyáron nem akarok intenzíven előkészülni, de minimum olyan sűrű programot, mint idén, faszom az egész oktatásba, nem akarom, ki akarok szállni meg felébredni. és akkor még basszák az agyunkat az új érettségivel is, amiről senki nem tud semmit.

3:12 du. |


vasárnap, június 22, 2003


na, volt fesztergom. azt hiszem, nem kellene a harmadik kezem, ha össze szeretném számolni, hogy három éjjelen mennyit aludtam... nade mesél.
első nap tulképp csak animát néztünk, ami kellemetes lyellegű volt, csak már elég szarul voltam alatta is. utána beteg voltam, ne részletezzük már. és fogalmunk sincs, volt-e boban markovic, mert vagy nem, vagy átaludtuk, de azt meg nem vettük észre.
második nap meg elég töményen, jó fáradtan, hs7 végét látja, de persze nem fogja meg különösebben. kispál elmegy-szintű, amorf ördögök nagyszerűség, emil.rulez! nagyon szar, legalábbis a múltkori gödrös élményhez képest. valami okos intelligens emberke leöntötte a hajós szintijét, úgyhogy az egyébként is unásig hallgatott és lagymatag lassú számokat a lehető legkevesebb átéléssel adta tudtunkra, és minden szám között felhívta rá a figyelmünket, hogy mennyire nem akar játszani. pedig a közönség elég hálásnak bizonyult. naezután másfél megint tök jó, belga meg már világosodással kísérve, négy körül kezdett. és lehet, hogy csak az én állapotom nem volt képes befogadásra késztetni az engemet, de ez is szar volt, inkább összepakoltunk és hazajöttünk.
összességében azonban jóvoltmegérte, csak most a negatív dolgokat részleteztem, ezért tűnhet úgy, hogy nem. a betegségről igyekez az ember megfeledkezni, a jajdeszar hőmérsékletekről is, a kemény földről és a... jó volt, na.
úrstenelalszom.

3:34 du. |


szerda, június 18, 2003


tetszem magamnak a monitorban. mikor fekete, és látszik benne az ember, tudjátok. és pont ilyenkor nem lát senki...

2:16 du. |



ha még nem szóltam volna: nyár van.

2:13 du. |



muá, lehet bloggeres pulcsit és pólót rendelni. még meggondolom... (:
nincs semmise. a gitárvizsgámat a lehető legnagyobb mértékben basztam el, de itt mindenki ötöst kap. szolfézsból is, pedig az A-n kívül semmit sem tudok, még esetleg hogy melyik húrt hogy hívják. azt viszont nem tudom, hogy kottában az hogy néz ki.

a táborban kb 80 lányra 19 fiú fog jutni. és lesz egy jajdenagyonkedvenc csopvezem. azt hiszem, nem hozzá fogok menni. bloe.
olyan, mintha nem lenne velem semmi, és tényleg nem sok.
fesztergom, eszement feszt, due tábor, ilyes.

meg volt sportsziget is. jóvolt, tetszett. hiperkarmán az egész közönség húdealternatívbölcsészes volt. tudjátok, olyan nagyonegyéniségek. raszta haj vagy snoopy-s nyakkendő, természet lányai stb. ami nekem nagyon tetszik. viszont itt mindenki ilyen volt, és az egész egybeolvadt, már senki se lógott ki, a dolog célját vesztette, egyformává váltak. és ez nem jó, ez már nem tetszik. sosem fogom megtalálni az egyéniségemet, ami a külsőségeket illeti.

1:25 du. |


csütörtök, június 12, 2003


örülök, mert a freeweb már megint szar.
miért ilyen a hajam és miért nem másmilyen? nem vagyok annyira jajde külso-centrikus, de ha egyszer nem érzem jól benne magam, mert nem is olyan, mint én?! néhány hónap és megno.

javoltunk osztálykirándulni szfv-on. a legnagyszerubb elmeny volt életem elso dizsije. emlékezetes lesz, merhogy remélem, az utolso is. fujmekkoraszar volt.
miért írok szavakat direkt egybe? (azon túl, hogy direkt)
jaés voltam oroszlányban is. eloszor. de az azért nem olyan elbírálásban fog részesulni, mint a disco, tehát oda még szívesen megyek.

10:17 de. |



egészségesen hosszú szünet után sem sok mondanivaló jut eszembe azt hiszem.
ha valaki lát mostanában, nem, nem direkt kurvaszar a hajam, fuj.
nade még négy darab óra, és hatalmas nyáriszünet kezd, muá.
hát kb ennyi.

10:03 de. |