kedd, november 30, 2004


keresőkifejezés: blogja szex mellem. ez így egyben. meg a bartók eszter eszti megasztár megasztáros keresés huszonötször, ezért úgy döntöttem, hogy kicsit fellendítem az üzletet:
iványi angelika, bálint ádám, studencz katalin, botos tamás, bartók eszter, katona éva, gájer bálint, földi veronika, cselovszky rozina, szívós győző (na erre biztos jönnek), pflum orsolya, kovács tímea, palcsó tamás, demeter linda, dávid krisztián (óóóó... ), makk emília, darabos ivett, szilágyi kata, salamon zsófia, domján róbert.
hiába, a sikerért kurvulni kell ;)

7:12 du. |



az állapoton tovább ront az a tény, hogy két számot hallgatok random.
the kgb - fortune and fame
eels - mr e's beautiful blues

(buta road trip soundtrack)

7:04 du. |



itt ücsörészek a vadiúj báli ruhámban, királykisasszonykásan. az internet előtt, kihúzom magam (mert másképp nem lehet a merevítés miatt), és azon tanakodom, hogy megért-e ennyi pénzt. (persze a válasz már kész van, de.)

6:47 du. |


hétfő, november 29, 2004


az utóbbi időszak legjobb néhány napja volt ez, semmi nagyonextra, csak egy kis főzőcske, egy kis kultúra (köszatippet), egy kis szeretés, sok szeretés, egy kis integetés, viszonylag elég alvás, jó volt na. most jönne a tanulás meg a robot. valamiért már minden napot úgy élek meg, mintha az iskola utolsó hete lenne. mármindegy, márminek jelleggel. már minek becsomagolni a könyveket, már mindegy ha lógok, ilyesmi. a váci út pedig még mindig randa és nemszeretem. az iskolánk pedig híres lett az index által. keressétek, találjátok.

9:16 du. |


szombat, november 27, 2004


hát hogy létezhetnek ilyen iskolák a világban? uszival meg húszmillió tantárggyal (fag) meg golfpályával meg muszlim menüvel? ide megyek jövőre szept18-dec17. nyami.

1:08 du. |



ha nagy leszek és gazdag, valami istenhátamögötti dél-amerikai faluban fogom tölteni minden karácsonyomat. olyan helyen, ahol nem ismerik a supermercado szót, és ahol a nénikék évről-évre helyi finomságokkal fognak fogadni, én meg majd sütök nekik palacsintát.

2:19 de. |


péntek, november 26, 2004


túlságosan rá vagyok szokva arra, hogy hülye spanyolokkal chateljek, ami ebben a korai időpontban még azért rossz, mert csak délamerikaiak vannak ébren, akiket viszont nem tudok megérteni.
no meg egyébként sem egészen tiszta az agyam még ilyenkor, már megint öt órát aludtam, ez tiszta hülyeség tőlem, hiszen tegnap egész nap otthon voltam, azt mégse tanultam egy szót se és nem is aludtam.
valahogyan ki kellene találni, hogyan menjek fel négy hétvégén egymás után székes fővárosunkba. miért van ilyen messze??
ha van filozófiaszakos kedves olvasó, akkor szeretném vele közölni, hogy tiszta idióta. hogy lehet ennyire felesleges szakot választani? hogy lehet ma filozófia témazárót írnunk?
(ez egy nagyon fáradt és nem túl szükséges post lett)

7:29 de. |


csütörtök, november 25, 2004


tök aranyos, hogy vannak olyanok, akik valami idióta kereséssel rámtaláltak, és utána többször is úgy jönnek vissza, hogy ugyanarra rákeresnek, esetleg még hozzáteszik hogy blog vagy judy. biztos nem jegyzik meg a címet, de valami azért rémlik.

2:15 du. |



három napig internettelen volt a ház, lil addict grl rosszul érezte magát. azt hitte, hogy lemarad valami fontosról, de persze nem így történt, mert nem kapott semmi halaszthatatlan e-mailt és ugyanúgy látogatták a blogját akkor is, ha nem írt bele, más meg úccse történik. most sürgetően utánajártam azért ezen a mai gyönyörű ellógós délelőttön, mert meg kellett hallgatni huszonkilencszer legalább a bartók eszter elefántos dalát, rajongok na. nem szokásom. kaktuszos winterfresht eszek (először azt írtam le, hogy hallgatok, de hát ez milyen hülyeség...), prágából hoztam. a következő négy hétvégén fel kéne menni pestre, de legalább egyet ki fogok szelektálni. (kiszelektálni - ilyen sincs)
aiz, aiz, jelentkezz. hol kószálsz?

1:03 du. |


hétfő, november 22, 2004


olyan kötelességeket teljesítek, amire mindig nehéz magam rávenni, írok e-maileket mindenféle külföldi ismerősnek. jó lenne meglátogatni valakit, ha lenne pénzem... márciusban a prágás-dániás társasággal lehet, hogy bécsbe megyünk. dejódejó.

9:07 du. |


vasárnap, november 21, 2004


nem volt szép dolog a magyar tévétársaságoktól egyszerre játszani a szeretőt, a zongoratanárnőt, a táncos a sötétbent és az amerikai história x-et. utóbbit felvettem, mert már nememlékezős-régen láttam, björkből megnéztem a klasszikus vonatos jelenetet, a szeretőből gyönyörűen fényképezett, ráizgulós képsorokat kaptam el, a zongoratanárnőt meg úgy a negyedétől néztem, a vége pedig olyan volt, hogy igazán nem gondoltam volna, hogy ott majd vége lesz. meg az egész elég hogyismondjam volt. durván irreális és... irreális. a szeretőt megnézném egészben. (és feliratos volt, pirospont az m2-nek)

4:16 du. |



közérdekű közlemény:
fiatalos, szép, mindig-a-nővéremnek-nézett anyukámnak sörgősen keresek 40-45 év közötti sármos, jóképű, független, gazdag, odaadó szeretőt. érdeklődni a következő e-mailcímen.

1:27 du. |


szombat, november 20, 2004


csodaszép (actualmente)

1:16 du. |



tegnap remek kis koncert volt mondhatom, de kicsit tovább is tarthatott volna, mert így éjféltől négyig a bociban üldögéltünk, banános palacsinta (2), csokiturmix, sonkás-sajtos bocipirítós, első busz.
két órát aludtam (bepótolandó három percen belül), hideg van, ó de mennyire. életcélom olyan helyen lakni, ahol sosem fagynak be a pocsolyák. (dánia még belefér egyszer)

1:08 du. |


péntek, november 19, 2004


megkaptam a csomagot spanyolországból. jó kis lelkiismeretfurdalásom lett, mert 8,55 euró volt a postaköltség, ráadásul még csokit is kaptam meg cukrot meg bocsánatkérő levelet (ééérted...) naomitól, hogy későn küldte. na de miután a múlt héten többször is hangsúlyozta, hogy csak a zoknim van meg, és nem tud melltartókról meg bugyiról, küldött egy melltartót. mondjuk volt több is. meg az alejandro sanz cédét, hogy lehessen nyálaskodni. meg csokit meg cukrot! mondjuk hogy hogyan jutott eszébe német importcsokit küldeni... inkább egy kis turrónt vagy palmeritast. ajj, elégedetlen vagyok (: na de a bugyi tényleg hiányzik. bárányos volt és kint vettem (:

időjárásblog: abban a pillanatban, ahogy leszálltam a buszról, elkezdett esni az eső. beálltam inkább a pályaudvar bádogtetős szerkezete alá, úgyis volt ismerős. de ahelyett, hogy elállt volna, hamarosan egy óriási széllökéssel bevezette magát az istenke, a jégverés úgy a szemembe talált, hogy azt hittem, teljesen be fog lilulni, a bádogtető a himbálózós villanyokkal meg igazán elfújódni hallatszottak. nincs kedvem este szegedre menni (titokban mondom, hogy kispál koncertre), de ha már lesz ingyen belépőm, akkor illik :D meg osztálytárslányt sem kéne egyedül hagyni osztálytárssal, aki a fanatikus borzrajongásával teljesen az idegeinkre megy. sok szerencsét, a 4:45-ös busszal tudok hazajönni, addig meg beülünk a bociba.

3:49 du. |


csütörtök, november 18, 2004


fogalmam sincs, hogy mehettem annak idején töri faktra, mikor gyűlölöm.
angolon dániáról nosztalgiáztunk, és nagyon jó lesz már visszamenni. olyan világ az, ami kívül esik minden általam ismerten. úgy élnek ott, ahogy itthon elképzelhetetlen lenne. szomorú dolog ez.

11:30 du. |


szerda, november 17, 2004


ha sok pénzem lesz, csináltatni fogok egy lemezt a dávid krisztiánnak.

11:51 du. |



mennyire aranyos az új
cigarro és cerveja!

8:01 du. |



okéoké, magyarázom önmagam.
a lenti-lentit álmodtam, és ugyan önmagában is fontos volt számomra, de hogy aktuális legyen, az amerikai elnökválasztásra asszociáltatott rögtön. (még részletesebben: az emberek még mindig azt választják meg, aki alatt ugyan hányan haltak értelmetlen halált, de legalább nem támogatja a melegek házasságát.)

7:55 du. |



kedves spanyol msn-pajti most indul a spanyolország-anglia meccsre...

7:04 du. |


kedd, november 16, 2004


a tömött sorok köröket alkotnak. szorosan egymásba kapaszkodnak és kifelé fordulnak. így tüntetnek. égnek. húsz-huszonöt aktivista, mint a vencel téren '69-ben. az arcok eltorzulnak, sírnak és égnek. egy elvakult anya magához láncolja ötévesforma kislányát és nem hagyja szabadulni. a lány ordít a fájdalomtól, a tömeg csak áll a téren és figyel, lebénulva, tehetetlenül. a lángok forrón csapnak fel, ezért senki sem megy közel a körhöz. élő máglya. egy tízéves gyerek minderre közömbösen hozzám fordul: nem zavar, hogy mindenki téged néz, amiért nem vettél melltartót a pólód alá? majd leköp.

6:26 du. |



én vagyok a google egyetlen találata a szeretkeztem a hugommal keresőkifejezésre. ezennel gratulálnék a dial193056.vnet.hu ip tulajdonosának.

6:09 du. |


hétfő, november 15, 2004


a nyugdíjemelés a világ legnagyobb átverése. az emelések kb 100 és 250 forint között lesznek vagy mi. gratulálunk, havonta meglepheted magad egy fél kiló kenyérrel. én is örülök az árvaellátásomnak. nem is tudom, hova rakjam. elég egy fél napi menzára mondjuk. köszönjük, igazán ki lettünk segítve.

10:05 du. |



az ismét rendkívül sablonos és sarkított frei dossziét néztem, és egy haszna volt: ismét rámjött a finnttanulhatnék. (de hogy az mennyire nehéz... úh.) a csángókat pedig mentse meg a manu chao ;-)

9:56 du. |



mester mehet nápolyba, ahol nyilván melegebb lesz, mint itthon. nyaff.

nem értem, hogy úszhatom meg néha így az életet. mikor azt hiszem, hogy már tényleg nem tanultam semmit, nem adtam be a házit, nem mentem el, nem vittem el, nem adtam fel, nem készítettem el, nem fizettem be, akkor mindig megúszom, és ez arra "ösztönöz", hogy legközelebb is fölösleges lesz erőlködnöm ezen vagy azon. megy ez így is. aztán egyszer jól pofára fogok esni.

5:02 du. |


vasárnap, november 14, 2004


hát ez nagyon letört.

4:27 du. |



újabb keresőszó a pisilés.
a mai ebéd: elsózott húsleves, elsózott cápaszeletek, elsózott mogyorószöldbab, rákos-hagymás japán finomság (nem elsózva), krumplipüré (nem elsózva). ebből csak a bab elsózása az én hibám, ellenben ebéd óta sokat kell innom...

a rákos-hagymásat kérje mindenki tőlem e-mailben, mert valami tökjó.

4:12 du. |



visszaolvastam magam és folyton káromkodok. nemkéne. (ráadásul más blogokat szidok, mikor a sajátomat sem tudom olyanra írni, amilyet szívesen olvasnék. ezért sem merek kommentet berakni (: )

2:53 de. |



ójaj, mennyire dühít a nagyonbutaság...
pl pl pl

2:47 de. |



ma nagyon remekek a keresések: az első helyezett a "tangám", a második a "műszempilla". mindig tudtam, hogy picsablog.

1:38 de. |



népnevelőblog: ha mégegyszer azt írja nekem valaki, hogy muszály, azt elküldöm a picsába. jegyezze már meg mindenki, hogy muszáj! (balázs géza most büszke lenne rám)

1:10 de. |


szombat, november 13, 2004


"a spanyol nyelv egyaltalan nem nehez, ugyhogy batran kezdjen neki."
ezt valami szakértő angol-németes nyelvtanár mondta egy fórumon. szeretném, ha a subjuntivoval álmodna ma éjjel, vagy bármelyik igeragozási formával a 18 közül (plusz felszólítás, persze), vagy porparával, vagy serestarral, vagy azzal a kurvasok szinonimával, ami van a spanyolban. de az igaz, hogy bátran kezdjen neki, mert ha mindezt elfelejtjük, akkor nagyon lehet szeretni, ugyebár. de nem könnyű.

(tiszta spanyolblog, elnézést.)

11:18 du. |



ma így paskótlanul családom másik két női tagjával női filmeket néztünk: csokoládé és ősz new yorkban. a picsába a hatásvadász filmekkel, itt bőg rajtuk az ember...

tegnap felhívott a naomi, hogy hétfőn elküldte a kintfelejtett cuccaimat, de visszavitte a postás, mert nem jó a cím. na és a telefonban kiderült, hogy nincs is meg minden, csak a zoknim meg a cédém, a bugyim meg a melltartóim meg sehol. szuper. naomival viszont nagyon nehéz beszélni még élőben is, hát még telefonon... teljesen értetlen egy nő. meg érthetetlen.

10:11 du. |



sikerült bepótolnom egy kicsit a heti lemaradást alvásilag: úgy negyedórája keltem fel. de úgy tűnik, hogy hiába, mivel esik, emiatt olyan sötét van, mint normális esetben (na jó, már eleve ez sem lenne normális, de hát tél van vagy mi) ötkor, és ráadásul rakottkelbimbó az ebéd.

1:57 du. |


péntek, november 12, 2004


kuuurvaaranyos...

10:49 du. |



mai kedvenc keresőszavak: mártélyi teleház, kovács lajos radiohead (aminek külön örülök), illetve bankrupt koncert.

eléggé identitászavarosan érzem magam; az már valami perverz, ahogyan fel tud villanyozni az új oriflame katalógus. remek kis sablonos ajándéktippeim vannak karácsonyra ;-) ha lusta vagy, csak keress meg.

9:38 du. |



a picsába, mi ez az égett-olvadt-műanyagszag? beleszagoltam a gépbe, de úgy tűnik, hogy nem onnan jön. nem is meleg. ablakok zárva. szobán kívül nem érzem. a picsába. azért most egy kicsit inkább kikapcsolom a gépet, és várom a hatást.

7:58 du. |



üdvözlet nulladik óráról. a héten ez a második nap, amikor nem aludtam el. reggelente valami hihetetlen öntudatlan állapotban szoktam kinyomni minden ébresztőeszközt, pedig legalább hat esélyem lenne arra, hogy felébresszen valami. ami rossz, hogy ma is 4:55-kor szólalt meg a hi-fi (lehet, hogy az óraátállításkor lett valami hiba?? mármint nem lett, hanem csináltam), és teljes élénkséggel keltem volna már fel, de az időpontot látva muszáj volt visszaaludnom. legközelebb pedig már minden affinitásom elveszett a nap elkezdésére.

amúgy meg - az egész óraátállítás hülyeség. nekem mindegy, hogy reggel sötét van-e, még kellemes is olyankor a kihalt utcán, viszont délután örülnék, ha fél ötkor lenne még egy kis napocs. szerintem írjunk ki népszavazást.

7:49 de. |


csütörtök, november 11, 2004


hoy dia luna dia pena
hoy me levanto sin razon
hoy me levanto y no quiero
hoy dia luna dia muero

ígérem nem idézgetek többet, de valami ilyesmit érzek... muá.

8:42 du. |



minden igazszívű magyarnak ajánlom manu chaot, csángó testvérünket:
yo chango chango y tu changuita
(papito)

7:32 du. |



jj: na megyek aludni mára ennyi
jj: kész ez a kicsi
jj: persze nem tanultam a kétféle törire semmit mondjuk
jj: meg a nyári matek házi még mindig nincs elkezdve
jj: és már megint nem alszok három és fél óránál többet
jj: remeeeek
jj: vajon meddig fogom bírni?
candiru: szegeny-szegeny
jj: de most tényleg...
candiru: miert, most birod?
jj: nem hiszem, hogy sokáig megy..
jj: látod, még ébren vagyok, pedig előző éjjel se aludtam többet négy óránál
jj: az viszont csak azért annyi, mert elaludtam ((((:
candiru: (:
jj: ja, az is úgy háromésfél volt
candiru: aze durva am
jj: két nap alatt kevesebbet alszok mint egy nap kéne...
jj: tiszta duetábor ((:
candiru: (:

2:14 de. |


szerda, november 10, 2004


ez viszont kurvaaranyos (szintén pokroc):
Szabály: barna - barnul
Gyerek megoldása:
ferde - ferdevas
mély - melykut
szőke - szőkekút
gyenge - gyengeló
sima - simaút

8:03 du. |



úgy gondolom, hogy egy kicsit idősebb nálam a pokroc és még tapasztaltabb is valószínűleg, de azér remélem, hogy legközelebb már felismeri a virághagyma két végét ;-)

7:59 du. |



::..tetszenek a repülők, tetszel nekem..::
minden kedves spanyolul tanulónak sok szeretettel. marhajó ez a szöveg..

7:27 du. |



Instant Sun hőszigetelő neszesszer
Ugye Önnel is előfordult már, hogy a tűző napon megolvadtak a sminkszerei? Biztos, hogy ez nem történik meg, ha ebben a hőszigetelő és vízálló neszesszerben tartja azokat. Ne induljon el nyaralni enélkül! Mérete: 16 x 6,5 x 9,5 cm

aszta.

6:28 du. |



manu chao: papito

igazán felvidítós (:

5:48 du. |



az internet csak arra van, hogy ne aludjak és ne is tanuljak. még van kilátás négy órára. hatkor kelés. nincs kész semmi házi és tanulás. picsába.

1:42 de. |


kedd, november 09, 2004


hogy lehet egy rózsaszínes árnyalatot (szájfényről van szó) a razzmatazz fantázianévvel ellátni?

10:34 du. |



::..Mesterblog, mert most ide lehet kirakni..::

olyan bazi rég nem írtam.

vége lett a vizsgáknak, amikkel már nagyon faszom kivolt (ha egy tantárgy nem "hasznos" a "karrierépítésben" meg hasonló maszlagok, az még előny is lehet, ha egy tantárgy unalmas, azt nem fogom tudni megtanulni, hogyha pedig unalmas és geci a vizsga az megbocsáthatatlan.) Meg megbocsáthatatlan az is, hogy múlt héten tavasz volt, és mire élvezni kezdem, EZ lesz belőle.

elmentem inkább megnézni a Dealert, Fligeauf (öhh, nemtom, de sötétlelkű) Benedek sötétlelkű filmjét. Konkrétan hányingerem volt egyes részeknél, nem azért, mert gusztusalan volt (annak, aki nem látta), hanem mert megüt, gonoszan, aljasan, gyomorszájba.

Mindamellett kezdem magam jólérezni itt a szakkoliban, habár nemvagyok az a könnyenbeilleszkedős típus, a helyzet folyamatosan javul. mondta zsuzsi (szobatársam), hogy van az a fogalom, h "TEK-adó", ami azt jelenti, hogyamikor bekerülsz ide, hirtelen romlik x-el az átlagod. ez nálam is játszik, ráadásul iolyenvállvonogatós köcsöglettem, hogy "de annyira nem érdekel" "komolyan leszarom" - mondok újabban. Pedig az évnek ugy indultam neki, hogy 5ös leszek mindenből, mert erasmus :))

A hét/a hónap/tárgyidőszak felejtése: van ugye első körben az alex, akivel sajnálom, hogy nagyon ritkán beszélünk, szerintem lehettünk volna barátok. gyakorlatban pedig átkonvertálódott emlékké. és neki az a szerencséje a tárgyidőszak többi felejtésével szemben, hogy javarészt pozitív emlékké konvertálódott, nem ugy, mint a barátaim,akikkel kapcsolatban az utóbbi időszak nyűglődéses-szenvedéses jellege meghagyta a maga nyomait a szép emlékeken is. Mostanra, hogy kiderült, egyaltalán nemaz számít, hogy milyen messze lakom - mint gondoltam azt eddig, úgy érzem, hogy életem egy korszaka végleg lezárult. És kicsit lemondóan konstatálom, hogy míg mások életében a szerelmek jönnek-mennek, az enyémben a barátok, ami olyan, mintha a levegőben lógnál, ráadásul meg a szerelmek sehol.

Szerencse, hogy annyi mindent csinálok mostanában, h nincs időm azon depresszálni, hogy mennyire nincsenek biztos pontok az életemben.

és bárhogy is csengjen ez az egész, kurva jól vagyok ma. Ha sütne a nap, még boldog is lennék.

7:15 du. |



tettem fel a végére néhány képet. a lenit "szépséget" is nagy méretben.

11:34 de. |



ki fogom szedni az archívot. mindenki azt nézegeti, azt mennyire rossz... sose olvassa senki az archívot. még fejlődő személyiségem van, nincs konstans judy, és nem is büszke a korábbiakra.

11:22 de. |



először az volt tervben, hogy bemegyek szegedre intézni, aztán meg a harmadik városba az egy szem órámra ami ma tud lenni, aztán hazajövök és nem várok franciára még három órát.
ez tegnap éjjel módosult arra, hogy én már nem tudok felkelni időben, inkább csak az egy szem órámra megyek be, mert arra nagyon be kéne, hogy ne legyen belőle osztályozóvizsga.
most ez módosult arra, hogy elaludtam és lekéstem a buszt. megyek szegedre.

10:53 de. |



nesztek egy kis szépség.

1:41 de. |



nincs kedvem panaszkodni, jót meg nem tudok mondani. na, keressünk valamit.
a körúti hajnal elemzése az impresszionistaságának bebizonyításával annyira jól sikerült, hogy majd fel is lesz olvasva. szerintem is jó lett. benne van szívem-lelkem.
holnap csak egy órám lesz és be kéne mennem szegedre előtte de azt hiszem hogy nem fogok. hogy egyszer aludhassak már (főleg hogy megint itt kockulok az éjszakába).

1:04 de. |


péntek, november 05, 2004


megsajnaltuk szegeny karlsruhet, kimentunk a kalvinra tiz perccel azutan hogy megirta, hogy meg senki nem vitte el az ajit, de nem talaltuk meg. csak remeljuk, hogy nem hagytunk ki egy bankautomatat, de meg ez is elofordulhat.
es eddig csak azert nem mentunk ki, mert mikor olvastuk, ugy gondoltuk, hogy mar biztos keso. na de nem sikerult, megprobaltuk.

11:27 du. |



idejött hozzám a tamás kockulni. isten hozott tamás.

5:02 du. |


csütörtök, november 04, 2004


na főztünk az aizzal. édessavanyúcsirkét szerecsendióvirágosrizzsel. szjupi lett. nade. el kell menni mamához derelyézni. ebből következik, hogy most tiszta hivatásos szakácsok voltunk, mer nem esszük a saját főztünk ((: (hehe, nem véletlenül..) (nemám, tök jó lett)
ha marad, majd viszek fel.

1:07 du. |



nem egészséges aizzal lakni, mindig olyan korán kell kelni... ((:
szegénynek nem volt elég tegnap az egész vadaspark (képek itt a vége felé), még a családommal is meg kellett ismerkednie - a szűkön és elviselhetetlenen kívül (akik persze előtte egész elviselhetőnek mutatják magukat) a nagymamáékkal, meg a mama által birtokolt kisgyerekkori fényképeimmel, blee. (:
ma jönnek még a másik mamáék, aztán megyünk a kedvesédes fővárosba és és szaunázni fogok és még bérletet is fogok venni olyan reménnyel, hogy sokat mászkálhatok ebben a három napban. vagy hogy megyek még legalább egyszer novemberben.

10:45 de. |


kedd, november 02, 2004


előre szeretnélek kiábrándítani, de ha paskó lennék, akkor is maximum egy chris martin. (és a gwyneth paltrow már rég a feleségem lenne, úgyhogy megin nem lenne jó neked)

1:19 du. |



vannak képeim. a táblás a kedvencem. a jelenlegi állás szerint a legutóbbi (legelső) három az enyém.

10:46 de. |





sosem lesz nekem ilyen a hajam, mér van nekem kétszer annyi mint egy normális embernek? voltam fodrásznál.

10:34 de. |


hétfő, november 01, 2004


jj: na majd még átgondolom ezerszer h mi legyen
[Judymester] |: okés
jj: nem tudom
jj: nem tudom megmondani egyértelműen
[Judymester] |: mit?: ))
[Judymester] |: hogyfeleslegese?
jj: csak mondom, hogy felesleges, de úgy megmndanám...
jj: jaja
jj: mér kell mindig okosan dönteni???
[Judymester] |: modnom, bucsuzoul
jj: pff
jj: az meg milyenmár
jj: én nem akarok elbúcsúzni
[Judymester] |: fájadseggemés ahátam.azegyetem tönkretesz
jj: azér má..
jj: annyira rossz?
jj: el akarunk mi búcsúzni?
jj: ugye hogy nem.
[Judymester] |: akkor máshogyfogalmazok: korszaklezárásul
jj: te se akarsz
jj: tudomhogynem
jj: picsába velük hülyék
[Judymester] |: : )
jj: na elmegyek
jj: csókállom
[Judymester] |: hello
Session Close ([Judymester] |): Mon Nov 01 14:41:35 2004

6:30 du. |



tamas: nemis beszelsz csunyan
jj: lehet h törékeny, de ez nem függ össze a csúnyával
tamas: csak ilyen delies mentalitasu
jj: de igen, főleg most
jj: ((:
jj: ez bók volt
tamas: (: az
jj: tudom, jó volt
jj: nem mondhatnak rám szebbet mint hogy délies mentalitású
jj: (:
tamas: a "joseggu" nemjobb?
jj: nem
tamas: hu kar.
tamas: (:
jj: emezt még néha elhinném meg szeretném meg törekszem, érted
jj: illetve dehogy törekszem, ilyennek születtem
tamas: (:

4:44 du. |



úgy látszik, ez a meghalások, búcsúzások, befejezések napja.
biztos vagy benne?

4:00 du. |



az elmúlt időszakban csomó fontos beszélgetésen, felismerésen, beismerésen, belátáson, beletörődésen (?) lettem túl.




a faszt, nem lehet beletörődni és azt se lehet megmondani, hogy lenne normális.

2:20 du. |



heló november, újabb egy giga ((:

1:11 de. |