hétfő, március 31, 2003


nohát. pécsrol hazaért, és jo volt neki ott. meg elotte a masik, nagyobb varosban is. (:
mást meg megint nem nagyon tud írni, fáradt, álmos, náthás, erosen.
amit a hétvégébol azért illendoseg kedveert megis kiemel, az a sok szeretett ember, akikkel tényleg jo volt. (a nagyobb városban egy kulon és más minosegben szeretett embert emel ki (: ) meg a gfm, hatalmas királyság lyellegu underground rádió, tényleg. óriási, és annyira elkapott az érzés, hogy le tudtam volna ütni a folyton belebeszélős debil srácot, beletaposni az arcaba, üvölteni az arcaba, majd nyugodtan elfeküdni a fűben, felváltva hallgatva a zenét (ami főleg kellemetes volt) és a srácot, aki úgy beszélt róla, hogy jobban nem is lehetett volna. remélem, lehívják nyárra.
és akkor megint kiemelném az embereket. szeretem oket. miért lakik mindenki olyan nagyon messze?

5:08 du. |


csütörtök, március 27, 2003


mar mindjart este. lesz otthon félóram bepakolni meg ilyenek. aztan pest, aztan pécs, jó lesz. öt órát aludtam mára, és talán emiatt is van az, hogy kb semmirol nem tudok írni. de ölbe vett billentyuzet tenyleg jo, eszembe sem jutott, amig ricsi nem említette, hogy nincs olyan ember, aki azt nem szereti. és eddig olyan voltam, aztán kiprobaltam. teljesen érdektelen és unalmas és... ez a blog. és már hányszor abba kellett volna hagynom...

11:33 de. |


kedd, március 25, 2003


hogy normális legyen az utolsó bejegyzés.
olvastam nagyon régi archívumom, hmm. még jó, hogy nincs linkelve. ne nézzétek meg. le kéne tagadni. még a jelenleginél is jobban. judy megy és gitárol. failure (pszicho) meg újra ír. és az élet egyébként is szép. (most éppen nekem bizonyos tekintetben.) még kettő.
fujj. tényleg iszonyat az archívom.

2:25 du. |



utolsó dolog a háborúról, mert már unom, hogy az összes pista bácsi és juli néni nagyon okosnak hiszi benne magát, és félek, hogy én is csak hülyeségeket gondolok az egészről. sőt, ez nagyjából valószínűleg így is van.
valamelyik nap híradó. mondják, hogy hú, milyen jó minőségű felvételeken mindjárt mutatni fognak valami érdekeset. na és akkor az, hogy amerikai katona utolsó csepp vizét odaadja az iraki elfogott katonának, és ezt így el is mondják, meg hogy ezen is látszik, hogy az amerikaiak nem az irakiakat akarják bántani, csak husszeint. na de ugyan már! ne dőljön már be a világ egy megrendezett jelenetnek! véletlenül egy tök jó kamerával arra jártak, aztán a katonák tudta nélkül lefilmezték, hogy milyen rendesek ezek a jenkik. éljen.

1:42 du. |


péntek, március 21, 2003


nos, nézzetek kertv-t lyol. én úgy pár hete egyáltalán semmilyet, kivéve két hete a magánszámot, amiben hajós andrás, amiben énekelt, ami nagyon jó volt, a vendégek meg nem érdekeltek, és még az 'ööö'-zés sem zavart eléggé. deviszont következő műsorban jancsó, mucsi, belga, úgyhogy nézzétek meg ti is! belga... de jó lesz. március 26., 21:15.

viszont... fujj!

5:45 du. |



gondoltam, hogy az u aláhúzást jelent.

5:00 du. |



senki nem ír, senki nem bloggol... hová lettek az emberek???
hétvégén két pályázat, négy könyv, sok tanulás. lenne betervezve, ha nem lenne valami sokkal kellemesebb dolog helyettük.
kicsit ráájulnék most a billentyűzetre legszívesebben, mert fáradt, de nem, mert az ember lánya azért mégsem ájul rá olyan egyszerűen. és az éppen ötven percet késő busz sem esett jól.
ez mi?

4:59 du. |


csütörtök, március 20, 2003


nagyon kicsi lanyos bejegyzes volt ez...
igazabol eleg morbid, de mikor hajnal negykor jott sms, hogy haboru van, eloszor megijedtem, aztan megnyugodtam, hogy nem az ebreszto volt. csak haboru van, es nem kell felkelnem. megijedek magamtol. azert is, mert milyen gondolat mar az, hogy utalom a bekepzelt es pokhendi amerikaiakat, inkabb tamadna irak is, tamadna amerikat, aztan megtudnak, milyen is. lassan az irakiakkal szimpatizalok. olyanokat mond bush, amitol falnak megyek... kedves irakiak, nyugi, szeretunk benneteket, csak a vezetotok kiirtasanak erdekeben fogunk benneteket legyiikolaszni. az meg, hogy europa ehhez mit szol, mar mindegy. a magyar tanarom szerint meg tuti, hogy vagy belecsapodik kicsi hazankba egy repulo, mert megengedtuk, vagy az irakiak robbantanak fel minket, mert azok meg megigertek, hogy terroristakat kuldenek szet a vilagba. magyar tanar, juhe.

11:32 de. |



de jo, hogy sulbol tudok postolni am... vagy lehet, hogy az operan mulik. fakk ecpoler. epp nem lehet emilt irni. le kek cserelni primpostat. most irtunk dolgozatot excelbol megint. es meg haboru is van.

11:20 de. |


kedd, március 18, 2003


miert nem postol ez a kis...?

4:58 du. |



kiakad a haborun, masnap meg betipeg a legujabb igenytelen divat szerinti terepszinu rucikban, ami mennyire trendi mar, es akkora egyenisegek, hogy csak na. es ujra kiakad a haborun. ember az ilyen? vagy epp az a baj?...

4:49 du. |


hétfő, március 17, 2003





(:



4:22 du. |


szerda, március 12, 2003


és még mára is jutott a szulinapbol: évi csinált nekem egy gitárt, kb 20 centis (gitár, mondom, gitár!), valamilyen marcipános tésztából van, csudaszép ám. csudaszép volt, mert lefényképeztük és megettük.

hehe.

ma már kabátlevetos meleg volt, reggel már a discmant is levettem, mert beszurodott a fulembe valami madarcsiripeles.
úgy utálom a meteorologia-blogokat...

4:31 du. |


kedd, március 11, 2003


lesz 21-én frl szegedi rock klubban.
most gitáróra.
az élet roppant érdekes erre.

2:33 du. |



hmm. tegnap jókora lebaszás, ezért ma nem mentem sulba, hanem. levéltárba. reggel nyolctól egyig ott voltam, pályázat miatt. és akkor ennyi történt, remélem, le sem igazolják, mindegy. egyébként nem egy rossz móka ez a levéltár, nekem tetszett jól, egyszer felkutatom a családfámat. úgysem ismerek senkit belőle, még a nagyapámat sem, pedig egy városban élünk. ez egyébként egy fájó pont, mert arról van szó, hogy egyáltalán nem érdeklem, a tavaly született unokatesómmal ellentétben. azt mondta az ő anyjának, hogy "nem találtuk meg a közös hangot". ez nagyon kedves dolog, mivel soha nem is kereste. elég rossz érzés, hogy nem kíváncsi rám. pedig lehetne még büszke is rám, néha. basszus, hogy lehet ilyen? nem találtuk meg a közös hangot. gratulálok.

2:09 du. |


hétfő, március 10, 2003


roviden lehet csak, szoval.

péntek az úgy hirtelen egészen jó lett (az egeszen nagyont jelent). mert voltunk viktorral smafun, ami gd volt, elotte meg keseru giliszta, és hat nekem így ranciddal ok is tetszettek am jól. viszont elotte valami... asszem, torzonborz. ezeknek a 14 körüli gitárosának száján jött ki ilyen: "nekem mind a három bejött, bár nemtom, mi hogy szóltunk." hát, izé.
aztán utolsó buszt én rosszul tudtam, igen, én. szoval hosszu séta meg stoppolas, amikor is eldontottem, hogy nekem bogárhátúm lesz, 80-nál már valami csodálatosan gyönyörű hangja volt. hazaér, reggelig beszélget, egy egész órát alszik, meg aztán a szülinapos vendégségben még hármat.
és hát szülinap. ezentúl "még csak 16 éves", ami - lássátok be - komoly előrelépés. na jó, igazából nekem még nem volt akkora trauma, mint judynak mondjuk. viszont kaptam sok csokit meg virágot, tavaszi virágokat, és ezek az apróságok elfeledtetik a drága ajándékokat, ezek miatt érdemes öregedni. tulipán áll az asztalomon, kedvenc, csudajó. ennyit mára a bölcstől.
depressziós pedig nem vagyok, pedig e-mailek sora jött vigasztalni.

5:04 du. |



annyira buták ezek a spamek:
Re: Coverage for your teeth
komolyan azt hiszik, hogy ezt én elhiszem???
sok sok buta spam.

4:27 du. |


csütörtök, március 06, 2003


békés reggelen kinézel a tavaszi pirkadatba az ablakon, már elöre hallod a madarak csicsergését és érzed a tavaszi virágok illatát. végre március van. de bazmeg! ma reggel havazott! rendesen, megmaradósan, tartósan, nagy pelyhekben.

ezen kívül pedig most nagyon el kell gondolkoznom valamin, és tudom, hogy akkor sem lesz megoldás. már megint nem tudok ember módjára dönteni, cselekedni, viselkedni, nem valók nekem ezek a dolgok, mint más emberekkel bármilyen nemü kapcsolat fenntartása stb. nem lesz jó vége. nekem is rossz lesz, másnak meg még rosszabb.

11:42 de. |


kedd, március 04, 2003


megint színház. így heti rendszerességgel ez már nem tetszik nekem annyira... a darab - szent johanna - nem is lett volna rossz, ha nem húzzák el annyira nagyon a monológokkal és a semminemtörténik, csak mégjobbanelmondjuk, hogymennyire dolgokkal.
a nemérzijólmagát-csillanásokat pedig tessék teljesen elfelejteni. a hétvégéhez legalábbis nem voltak. jó volt az egész, az utóbbi időszak legkellemesebb tripje bárhová is. és ráadásul találkoztam az összes lehetséges emberrel azt hiszem, akik hiányoztak nekem és találkozhattam velük. naéspersze viktor, aki nekem is szivemcsücske lett, ha már így.

már nagyon régen lettem meglepve úgy, mint tegnap. hazaértem, és egy új íróasztalt találtam a szobámban, rajta cetli: boldog szülinapot. basszus. tényleg nem számítottam rá. állítólag a következő lépés egy rávaló számítógép lesz, különbejáratú, ja. azt már csak én teszem hozzá, hogy a következő meg valami szélessávú net lesz.

leveleztem dévényi istván úrral, kedves bloggereknek ez a név mostanában ismerősen cseng, ráadásul nem túl kellemesen.

9:15 du. |



ha viktor megmagyarázná a nemérzemjólmagam-csillanásokat a szememben, akkor annak örülnék. lehet, hogy belülről nem lehet érezni a csillanásokat, de szerintem nem kellett volna lenniük. naennyit.

12:02 du. |



élek. aludtam. gitároltam. kb ennyi...
most megyek ebédelni. jaés kedvencem a magyar egészségügy. 4eva.
jajj, nincs időm írni, ha kajálni akarok. legyetek megértőek.

11:59 de. |


vasárnap, március 02, 2003


olvastam kiskorú lánybloggereket. nagyon megijedtem, hogy én is ilyen vagyok. nem, ugye nem? vagy legalább annyira nem? most pedig az jutott eszembe, hogy lehet, hogy az ilyen típusú entryk miatt lehetek. az viszont elkeserített, hogy egyik pl 12 éves kb, és pénzért készít webdizájnt. bleh. ma megint nem nézett valaki 16nak. hogy csak annyi? pedig még annyi se. még egy hét.

7:47 du. |



igazából azt hiszem, a gondolataim sem érdekelnek feltétlenül több embert, mint a történések.
most próba történik, és még az is lehet, sőt, hogy marci is jön. jó lesz, jó.
a bolognai is finom volt. meg vagyok fázva két napja. pedig egész télen nem. ez a tavasz, én már tudom. ilyenkor mondja anyuka, hogy öltözz fel melegen, mert az idő még nagyon csalóka. mindig is utáltam ezt a szót.

7:03 du. |



mmm, viktor főz reggelire bolognait (: fél három van ugyanis. anyukám ébresztett telefonon. most megy haza ebből a büdös városból. én meg holnap, bizony.
igazából régen aludtam ennyit, főleg, ha beleszámítjuk azokat a fél perceket is, amiket az éjjel négykor elkezdett filmből kihagytam csukott szemmel...
és... kb ennyi történik, igen. bár már régen tudom, hogy nem a történésekről kéne írni, hanem, mert az nem érdekel túl sok embert.
akkor ennek örömére leírom azt, hogy mindjárt lesz próba, csak még nincs kulcs a teremhez, és csak remélni tudom, hogy lesz.
így hajnalban az embernek nem jutnak az eszébe gondolatok. nem is erőltetem.

2:41 du. |



még mindig (már megint?) itt vagyok, most valami elképesztően félelmetes filmre várunk, majd egyszer lejön, s megnézzük. az előbb meg voltunk egy olyan helyen, aminek még honlapja sincs, és kb 5 találatot ad ki a google, ha rákeresünk, ami azért már művészet. na szal az volt a darshan nip-nop café, és a besh o' drom játszott. nem volt rossz, egy idő után fárasztó.
uhh, most két percig csak néztem ki a fejemből, és azon gondolkodtam, vajon megmozdítsam-e a szemem. aztán döntöttem. jóéjszakát.

2:03 de. |


szombat, március 01, 2003


syiasytok schonherybol, fakk angol billentyuyet.
nagyon sokat aludtam, fel oraval tobbet, mint egesz heten barmikor, ami hat es fel orat jelent. es itt a mester is, es varjuk a pizzat, jo lesz. es mar megint olyan ember vagyok, aki elmegy valahova, aztan leul netezni, ezert most abbahagyom. (deviszont tegnap kibirtam, hogy nem)

1:11 du. |