kedd, január 20, 2009


szar, szar, szar. nem is akarok még menni. áááá!

1:36 de. |


hétfő, január 19, 2009


annyira szipiszupi, hogy indulás előtt egy nappal sztrájk kezdődik ferihegyen. hazafelé már az sztrájkol tőlem, aki akar, de most ne már. el kell érni a csatlakozást, és senki sem fogja megtéríteni, ha lemaradunk. izgi, mi?

utolsó vizsgámon kihúztam a szerencsés 13-ast (utolsó tétel, csak ezt tudtam igazából valamennyire is), hármas, remek, de nem hallottam arról, hogy meg kell tanulni egy verset kívülről (nem, nem általános iskolába járok), ezért holnap be kell mennem felmondani. jiha.

4:01 du. |


péntek, január 16, 2009


nehogy hiányos legyen a vizsgaidőszak dokumentálása: a pepszi szigorlatom ötös lett. meg is dicsértek. egy napot tanultam rá. remek.
ezek után egész éjjel 30 rockot néztem és szétcsúszott cikket írtam párizsról. reggel hétig. majd bementem a déli zárás előtt 5 perccel a könyvtárba, ahol nem volt meg a kötelező, de kiderült, hogy fent van a neten, tehát kurvasok értelme volt bemenni. aztán hazajöttem, és aludtam tovább fél hatig. most meg dávid szülinap. előtte még talán egy 30 rock.

7:35 du. |


csütörtök, január 15, 2009


miután a második tételt két órán keresztül olvastam, mert olyan hosszú volt, kicsit kiakadtam, káromkodtam egy sort visítozva, aztán elhatároztam, hogy minden tételből olvasok 20 percnyit, hogy mindegyikhez hozzá tudjak legalább szólni, ha kihúzom. ezt szinte tartani is tudom, és már a 13.-nál járok a 20-ból, és egészen lenyugodtam, béke honol a szívemben, nem is utálom annyira az egészet, és amúgy is csak egykor van a vizsga, szóval még rengeteg időm van aludni is, az élet szép, egy hét múlva már kubában leszünk. van új fényképezőgép is, és nagyon ügyes. lá lá lá!

3:50 de. |


szerda, január 14, 2009


két óra alvás és egy nagyon jóindulatú kettes után most már tényleg elegem van. na alszok egyet, mielőtt nekifogok a holnapi szigorlatnak. soha többé nem csinálok ilyen vizsgaidőszakot. ha mégis akarok, állítsatok meg.
js viszont nem estem el a csúszós úton. helyes mini-jégcsapok lógnak a tetőről. milyen lehet az út a városon kívül??

12:37 du. |



ha lehet egyszerre sikítani és sírni és ordítva lekáromkodni valaki fejét, és mindezt csak magadban, na az van most, és nem érzem úgy, hogy egészséges lenne.

12:16 de. |


kedd, január 13, 2009


kicsit rákattantam a noisettes-re, de úgy tűnik, csak egy albumuk van. viszont micsoda ez? ez valami teljesen más, háttérzajok egy egész albumon; hozzájuk van linkelve, de tök más stílus. valaki tudja a megoldást?

3:04 de. |



egy szép ötös és egy nagyon-nagyon csúnya kettes (igen, az előre beírt, de végül meg nem érdemelt).
délután útlevélért a világ végére, aztán hálózsák (tervezett) és hátizsák (nem tervezett) vásárlása a mountex outletben, plusz egy ilyen helyes eszköz, ami egyben kanál, kés és villa, és dizájnos és olyasmi zöld, mint az új hátizsák.
aztán itthon alvás este 11-ig, majd a ryanair hírlevelére rárepülve 3600 forintért repjegy bristolba három főre. anyu és nagynéni meg én. meglepetéés! most pedig akkor elkezdek tanulni a holnapi vizsgámra.

12:15 de. |


hétfő, január 12, 2009


teljes koncentrációhiány, csak kubai képek és útibeszámolók. már megint olyan égő lesz holnap, kétszer is. nyá.

1:47 de. |


szombat, január 10, 2009


nem, nem megy. kéne egy rendes szünet. hétfőn két vizsga - emiatt vagy ennek ellenére, de nem megy.

9:37 du. |


péntek, január 09, 2009


kezdek szétesni, kétségbeesni, szarul érezni magam. ma sikerült két jegyet szereznem, egy egyest mai dátummal, és egy kettest 23-i dátummal. mindegy, bonyolult. de hétfőn (12-én) megyek belőle vizsgázni. úgymond megfelelni a beírt kettesnek. mindegy, bonyolult.
eddig a spanyol indexem így áll: 1, 1, 1(2), 2, 4, kmf
a portugál ellenben: 5, 5, 4, 4
de aki kinyitja az elsőt, az csak azt látja, hogy valami nagy baj van velem. van?
jövő héten öt vizsga, ebből egy szigorlat.

5:42 du. |


csütörtök, január 08, 2009


bár általában meglehetősen unni szoktam a repülést, most azért más lesz kicsit, és majdnem annyira várom, mint magát az ottlétet. mert kétszintes, hatalmas repülő, és adnak kaját, és 60 filmből lehet választani, és adnak kis csomagocskát fogkefével meg zoknival (??), és még "ne félj a repüléstől" tanfolyamvideót is lehet nézni, muhaha.
aztán majd szép lassan a tengerentúl is rutin lesz. következő brazília, mexikó vagy indokína? (ha egyszer sikerül összeszedni rá a pénzt, akkor jogos a gondolat, hogy évente egyszer belefér, nem? igen, minden pénzünket erre költjük.)

2:25 de. |


szerda, január 07, 2009


nagyon helyes, egyrészt utálom a bevásárlóközpontokat, de télen gyűlölöm (ruhatár nincs vagy fizetős, kabátban meg meg lehet dögleni vagy a kezemben kell cipelni végig), nem is kell ott 26 fok. meg melegvíz se kell a mosdóban, nem lehet miatta inni a csapból. másrészt meg legalább környezetvédünk egy kicsit (:
na persze mikor majd a koliban is kikapcsolják a fűtést, akkor majd húzom a nyakam, de a 20 fok még itt is elmegy.

7:26 du. |


kedd, január 06, 2009


kettes! de meg kellett érte dolgozni. előttem lévő 4-ből 2-t meg is húztak. este sütöttünk pizzát, meg rendeltünk fényképezőgépet, meg vettünk új halakat, meg nyertem egy könyvet a hvg-től, szóval elég jól vagyok, csak nem aludtam túl sokat. holnap kezdődik elölről. sőt már ma kellene kezdődnie. vizsgablog.

9:34 du. |


szombat, január 03, 2009


mondom, valami el van romolva, nem én vagyok lusta vagy ilyesmi. tegnap lefeküdtünk 11 körül, és még 2kor tutira forgolódtam, ezzel elcsesztem 3 órát a tanulástól, ma meg megint fél 12-kor keltem, és aztán egykor megint elaludtam egy másfél órára, hiszen olyan rég aludtam már. anyám picsája.

4:15 du. |


péntek, január 02, 2009


minden eddiginél kevesebb idő van a vizsgáimra. két hét alatt nyolc, ebből egy szigorlat. és erre jön az, hogy napi 12 órákat alszok, mert nem bírok felkelni dél előtt, és délután is be kell szunnyadni persze. yík. szilveszterkor én nem hánytam és nem voltam másnap rosszul. lehet, hogy azért, mert én tudtam, mi van a bóléban? és mert nem télen születtem, pedig közel.

9:48 du. |