kedd, október 27, 2009


na jo, ha meg nincs is biztositva az egesz utra a szallas, de az elso harom vagy inkabb negy-ot nap tuti. tegnap egy akkora villaban laktunk, amiben elferne az egesz tek, bar a mai haz se sokkal kisebb. ha az itteni merleg nem csal, mar 3-4 kilot hiztam (ehhhhh), de itt enni kell. fagyi, fagyi, fagyi, szaritott paradicsom, zold paradicsom, firenzei paradicsom, olivabogyo, sajt, sajt, sajt, sonka, szalami, teszta, stb, stb. eletem legjobb gorgonzolaja. mai vacsora: massimo fozott carbonara spagettit, pavel sutott tocsnit, mi meg lecsot es salatat.
az itteni couchsurferek valamiert hatalmas piakollekciot tartanak, igy tegnap kostoltam tobbek kozt hazi dio- es narancslikort, valamint rukkolalikort. volt articsokalikor is, de azt mar nem bonttattuk fel. ma uruguayi "dulce de leche con menta" likort, mately maradt valami grappanal.
meg szandalban maszkalni kell, amire az osszes olasz elkepedve bamul a nagykabatjabol es a csizmajabol kifele. de hat 22-25 fok az nekik mar hideg vagy mi.
tegnap azt is megtapasztaltuk, milyen egy bajor sorfesztival egy toszkan kisvarosban. hat leginkabb lol.
es meg pozsonyban egy gorog sracnal laktunk, akinel volt meg harom cs-s meg egy csomo gorog haver, es ajandekba kaptunk fel liter olivaolajat, amit a csaladja csinal. es kivalo.
gasztroturizmus.

12:02 de. |