hétfő, augusztus 17, 2009


annyi minden van...
reggel például nagyon ügyes voltam, nagytáskával és sátorral bebicikliztem a nyugatiig. ahol kiderült, hogy öt perce ment el a vonat, két órát meg mégse várnék, úgyhogy a tervekkel ellentétben stoppoltam. nem túl hosszú várakozás után szegedig vitt, érdekeset beszélgettünk, de nagyon majdnem elaludtam. két nap alatt se volt nagyon nyolc óra alvás, az se túl nyugodt környezetben ugye, ma meg mindjárt ágy és csönd.

tele van a fejem mindenfélével, és habár a felét se fogom megvalósítani, már a tervezgetés is izgi. valamikor ősszel portugália, például. ha mostantól olyan lesz az élet, mint az a három-négy nap, amikor pitéék berlinben voltak, akkor alig várom. közben megkerültek a vállak is, ami kurvajó érzés.

ami nem kurvajó érzés, hogy így lett vége, de hála istennek, hogy végre vége. most annak kell szurkolni, hogy nehogy véletlenül szerelmes legyek a következő félévben, hogy spanyolországban tényleg azt csinálhassak, amit akarok, és ne kelljen nyüszögni meg erőlködni a távolból. előre is köszönöm.

10:00 du. |