hétfő, július 20, 2009


tegnap mar nem volt annyira sikeres a fesztivalozas, mint szombaton.
stopp odafele kb 500 meterrel millingen elott ment, es csak millingenig vitt. pont ott volt a busz, es felszalltunk, aszondja 8 euro. de tegnap csak 4 volt. de pedig ket fonek 8. hat akkor jottunk ra, hogy elozo nap valoszinuleg egyikunk ingyen utazott valami felreertes miatt. de a 8 azert nagyon sok egy <20 km-es utra, nyeltunk nagyokat.
azert is para volt a rossz stopp, mert lekestuk a blood red shoes elejet, de azert a slagereket meg hallottuk. aranyosak voltak, egy szal dob meg gitar, meg enekelnek hozza, azert nem volt akkora elmeny, mint a deerhoof, inkabb cd-jelleg. persze a pici torekeny lany torzitott gitarral mindig nagyon szexi, meg a dobolas kozben eneklo srac se nulla.
aztan lofra a varosban, vettunk fagyit meg csipszet, de meg is bantuk, mert nem esett jol ez a nagy dekadencia igazabol. idonkent esett az eso, lett nagy sar. aztan meg gyujtottunk 100 muanyagpoharat, kaptunk erte ket sort ingyen, vettunk hozza egy bazinagy szejtanos szendvicset, ami amazingly csak 2,5 euroba kerult, noha egy sultkrumpli is 3,5 korul indult, es nem ppk-s xxl adag.
sajnos megint szakadt az eso, titinek elazott a cipoje es fazott, es meg ket ora lett volna kap bambinoig, ugyhogy inkabb ugy dontottunk, hogy megsporolunk magunknak egy tudogyulladast es 8 eurot, es hazastoppoltunk. felvettek 5 perc alatt es hazig hoztak, szoval ez azert pozitivan zarta a napot. kap bambino meg ugyis partiarcokkal kell majd, hugi meg nem elegge az.

ma eso a valtozatossag kedveert, plusz iden is ugyanugy megbetegedett a krumpli, mint tavaly, szoval azt vagjuk egesz nap meg szerintem holnap is.

1:52 du. |