péntek, július 17, 2009


kéne írnom egy rendeset is, mi?
eléggé zajlik itt az élet. hétfő reggel jöttünk, most van péntek délután. azóta már volt három táncparti, egy táncterápia, egy szauna, egy nvc (erőszakmentes kommunikáció) szessön, ma este vacsora a bohócoknál, majd bohóc performansz. mert itt sátraznak és táboroznak az udvarban a héten. de mehettünk volna jógázni is meg tájboxolni is, ha épp kedvünk tartja. és persze dolgozunk.
holnap meg kezdődik nijmegenben a fesztivál, aztán megyünk. deerhoof, blood red shoes, kap bambino, metronomy.
annyira de annyira jókat eszünk, hogy mindig duplaannyit szedek, mint amennyit az ember ép ésszel meg tud enni. egyszerűen minden őrült finom. kivéve persze az édesköményt, de az csak egyszer volt, és már el is fogyott a kertből hálistennek. leginkább cukkini, karfiol, uborka szezon van. egyszer mi főztük titivel az ebédet.
tavaly óta iszonyú sokminden megváltozott, csomó új ember, volt egy pénzügyi krízis a múlt héten, emiatt hirtelen az egész struktúra megváltozott, van most egy 3+1 fős végrehajtó tím, régi embereket elküldenek, folyamatosan minden változik. pl nincs már wifi se. helyette baromi lassú a net. minden második oldalletöltésnél time out van. nyugat...
ja és amúgy imádom az ilyen alter népeket, könnyű úgy jurtában lakni, ha macbookról szól a zene.
és mindig baromi fáradtak vagyunk, hiába alszunk nyolc órákat meg még egy-kettőt napközben is, egyszerűen nem megy a frissesség. a kapun még ki se tettük a lábunkat, mióta megérkeztünk.

4:40 du. |