kedd, április 24, 2007


ma hét órát töltöttem a fodrásznál, és még csak holnap fogja levágni. e hét óra eredménye a kávé és a diófa. never again. (de nem én találtam ki és nem fizettem érte.)

11:47 du. |


vasárnap, április 22, 2007


cm. kicsit morcos indulással, mert a kölcsönbicónak alacsony az ülése, és előre tudom, hogy baromira el fogok fáradni, ami mondjuk így is lett, olyan izmokat mozgatott, amikről nem is tudtam, de az biztos, hogy nem bicikliizmok. de aztán megbékélve beértük a menet végét, mert mi négykor még csak otthonról indultunk, és mikor ez a vég még pesten járt a margit hídnál, az eleje már túl volt a lánchídon. állítólag 50 ezer, és megint volt sólyom, ezt a két dolgot emelte ki az index a címlapon.
szép volt az idő, és szép volt a nagyrét, még ha nem is tudtam a bringa seggét a fejem fölé emelni. ideje lenne venni egy sajátot. (vagy végre elmenni azért a kulcsért.)

8:59 du. |


szombat, április 21, 2007


boldog szülinapot a kedvencnek.
vittem a dolgozójába éjfélkor virágot és ajit, hogy örüljön, biza.


megnéztük a fegyverneppert aztán, múlt héten meg a flandriát a titanicon, és csak azt tudom mondani, hogy az emberiséget ki kéne irtani, mert a háborút úgyse hagyják abba, sosem tanulják meg. bár emiatt előbb-utóbb úgyis kiirtják magukat. szörnyű, tényleg. megint olyan "tehetetlenül állok előtte".
ezért most lányos vagyok?

2:58 de. |


péntek, április 20, 2007


nem lesz kész hétfőig a zöld kördogám, és akkor már 15 oldalt kell írni, nem 10-et. mindenféle módon rosszarc vagyok én.

11:15 du. |



elmegyek végre úszni, bennem van a kis motosz, hogy remélem nem feleslegesen, erre felújítják az uszodát, holnap nyitnak. VÁÁÁ!

1:10 du. |


szerda, április 18, 2007


benneteket nem zavar a rengeteg reklám mindenfelé az utcán? már attól megfájdul a fejem, hogy nézek ki a villamos ablakán, mert minden szart automatikusan elolvasok.

7:18 du. |


hétfő, április 16, 2007


arról akartam írni, hogy milyen jó lenne egy bkv-járat a dunán, rendes, közlekedésre használatos, és nem kirándulásra, mint a mostani. de bizonyára megvannak a hátulütői, ami miatt nem jöhetne létre. pedig olyan jó lenne kicsit bevonni a dunát az emberek életébe, mert azon kívül, hogy szép, csak egy akadályozó tényező tulajdonképpen - most nagyon tárgyilagos vagyok.

10:48 du. |


hétfő, április 09, 2007


és valóban, már varrtam egy edényfogót. szupi lesz a tekben.

3:44 du. |



tegnap egyszerű nap volt, főztünk egyszerű tésztát, tonhallal-camambert-rel, kitekertünk maszira mint sok ezer másik, néztünk állatokat mint a városi gyerekek, frizbiztünk bénán, este söröztünk az egyszerűben (aka szimpla), aztán együtt aludtunk. szóval tök jó nap volt (:
ma tortilla a spanyoloktól (volt nálunk hat plusz egy brazil) és mézes-narancsos csirke tőlem. és vonatút haza; a gondviselés csodája volt, hogy nem késtem le. viszont innivalót nem lehet nempofátlan áron kapni nyugati körül, pláne ha zárva a nyugati abc. 340 egy fél liter teáért...
ha nagy leszek, nyitok gasztroblogot. holnap pedig megtanulok varrni.

1:45 de. |


péntek, április 06, 2007


a japánok asszem nagyon unatkozhatnak. a gothic lolita például milyen beteg már.

1:12 de. |


csütörtök, április 05, 2007


ukrajnában jártunk, sok-sok volgát láttunk, el akart hervadni, szabad-e locsolni.

rövid 5 napos trip, egy éjszaka kassa, kettő lviv-lvov-lemberg, egy ungvár. kassát nem feltétlenül így terveztük, fizetnünk is kellett szállást, kb 2 ezer forintot fejenként, na de még így is nagyjából 7-8 ezer forintra jött ki az egész utazás, pedig olykor buszoztunk is, ettünk étteremben (meg egyébként is folyamatosan), hoztunk haza vodkát, hát ilyesmi.
amiből bármikor érezheted, hogy nem otthon vagy, az mondjuk az este 11 körül megszűnő vízellátás (minden nap), a fullasztó levegő a 76-os oktánú benzin és a sok széteső volga meg lada miatt, az összes lány magassarkú csizmában, amitől úgy érzed magad, mint valami húspiacon. és kopognak, egyszerre az összes, és visszhangzik az utcán. meg a 19 forintos villamosjegy, a 40 forintos cigi (marlboro is 180 körül), a 130 forintos benzin, a 30 forintos lángosszerű, hússal töltött bizbasz az utcán, a 400 forintos félliteres vodka (az igényesebb fajta), meg egyáltalán, az egész polcsort megtöltő vodka ugyanannyi helyet foglal a boltban, mint a többi szeszesital és bor összesen. meg az olyan főút, ami a határtól egy milliós nagyvárosba visz, és kb 40 perc alatt két jármű halad el rajta. a második viszont fel is vesz. meg az olyan főút, ahol a maxsebesség 60. mert a kátyúk térdig érnek.
most úgy tűnik, hogy negatív vagyok, pedig tök jó kis utazás volt, érdekes volt látni mindezt, és az emberek nagyon kedvesek voltak, finomakat ettünk, volt internet a lakásokban (a francia és német megtapasztalt lakásokkal ellentétben), és bár ukrajnára mindenki úgy reagált, hogy minek megyünk mi oda, érdemes ám.

11:01 du. |