péntek, november 23, 2007


horváth gyula egy akkora sötét paraszt, hogy megijedek újra és újra. vasárnap délelőtt szerinte nem éri meg a többezer ember sportolása, mert szegény autósoknak (akik vasárnap délelőtt nincsenek többen a futóknál) kerülniük kell, vagy esetleg várni másfél-két órát a dugóban. egyrészt amíg egy-egy szakaszon áthaladnak a futók, az maximum maratonok esetében tart két órát. inkább az autósokat korlátoznám tovább, hogy egészségesebb levegőben futhassanak, akik akarnak.
az élhetőbb városképben benne van, hogy ne legyenek dugók, de inkább a kevesebb autó miatt ne legyenek. az viszont nincs benne, hogy évről évre csökkenjenek a lehetőségek, például sportolásra. az oké, hogy kényelmesebbek lesznek a hétköznapjaid, de nem lesz semmi extra, semmi plusz, ami megtöri a kényelmes hétköznapjaidat. mit fogsz mesélni 70 évesen? hogy lefutottad a maratont, vagy hogy minden vasárnap nyugodtál autózhattál a plázába?

az interjúban a kedvenc mondatom, hogy Egy hölggyel nem szeretnék vitába szállni, így ezeket az adatokat sem szeretném minősíteni. ennél lenézőbb szöveget nem is lehetne tolni. egy nőt nem ütünk meg, mert nem tud visszaütni akkorát. akkor vitába se szállunk vele, mert nem tud érdemben vitázni?

Az autósok is ugyanolyan állampolgárok, mint bárki más, ugyanannyi joguk van szabadon közlekedni. mint bárki más, tehát mint a futók. a futóknak azonban nem szabad évi 9-szer négy órán át szabadon közlekedniük.

Ezek szerint a Bécs-Budapest Szupermaraton 2008-ban nem ér el Budapestig?
Nem tudom, én kilenc futóversenyről szavaztam. Lehet, hogy ez is közte volt. (Közte - A szerk.)
a pasi nyíltan vállalja, hogy le se szarja, miről szavaz. fogalma sincs róla, kicsit se készül fel. feltette a kezét az összesnél, anélkül, hogy tudta volna, miről dönt. majd átnevezzük bécs-érd szupermaratonnak, vagy mi a fasz?


az a megoldás, hogy a futóversenyeket tüntetésként kell bejelenteni. amíg azokat még megengedik.

1:57 du. |