szerda, május 31, 2006


voltam fodrásznál - ingyen. ennek megfelelően persze nem lehettek nagy elvárásaim, ahhoz képest meg jó lett. a titok nyitja, hogy tanulókat tanít egy nő, és rajtad gyakoroltat. de ott van ő is, ketten vágják együtt. és amúgy úgy bánnak veled, mint egy fizetős vendéggel, alapos mosás, fülpucoló pálcikát ajánlanak utána meg kapucsínót-teát. és persze te választhatod ki a hajat katalógusból.
most lett ilyen trendy frufrum, amivel még barátkoznom kell, meg úgyse fogom tudni soha többé így szárítani-fésülni, bár azt mondták, hogy mi sem egyszerűbb ennél.
a tanuló csaj meg nem semmi volt, neki olyan erős az aurája, hogy mindenkit feltölt pozitív energiával, és megérzi, ha valaki negatív. meg afrika-rajongó és már bejárta az egészet meg már második házassága van és két gyereke. ránézésre pedig egy egyszerű plázás szőke rózsaszín ruhában, westerncsizmában és tetovált szemöldökkel. viszont imádtam, mikor már elugrottam a hajszárító elől, olyan sütős volt, ő meg nevetgélve mondta, hogy hát pedig a hajszárítónak van egy olyan tulajdonsága, hogy meleg levegőt fúj, hihi. hát bazzeg azért ne égess le, lehet azt úgy is.
na ennyit a fodrászati élményeimről. azért ajánlom mindenkinek, aki nem akar fizetni, mert egyébként profi hely.

7:13 du. |