vasárnap, március 05, 2006


mindig a legfontosabbra a legnehezebb rászánnom magam. most igazán érzem magamban az energiát, hogy kijegyzeteljem el salvadort, sőt kábé meg is tanuljam, meg a magyar sajtóról szóló spanyol kiselőadást is összedobnám - ezt már kicsit erőlködve -, de hogy nyelvgyak zh-ra tanuljak, meg még a következő anyagot is, mert ugye nem írunk másfél óráig zh-t, na arra most nem érzem képesnek magam. pedig mozit is lemondtuk.

a mai nap pedig reggeltől elválásig tartó folyamatos hömpölygés volt, erről nem is lehet többet írni. még esetleg a hóról. szóval szép meg minden, de azért mégis inkább (ennyi hasonló értelmű kötőszót egymás után...) pulcsibanmászkálásra szavaznék már.

tegnap este meg egy olyan szülinapi buliban voltunk, ahol senkit nem ismertünk, egy hc-s francia srác hívta meg a budapesti hc-sokat, mindenféle nemzetiség képviseltette magát, aranyos rendezvény volt egy aranyos helyen, club café (jókai utca). azért később mégis átnéztünk a szimplába, ami elnyerte koráék tetszését azt hiszem. azt mondták.

tavaszolni meg most úgy gondoljuk, hogy mégsem moszkva, hanem interrail g zóna. és két nap alatt négyen jelentkeztek tanítványnak, úgyhogy levettem a hirdetést.

7:16 du. |