péntek, május 27, 2005


mit csinálj, ha nincsenek barátaid, viszont van otthon tévéd.

hétfőn az m2-n himalája - az élet sója. őt nem láttam, valószínűleg nem valami mozgalmas, de ahhoz képest elég sokat lehetett hallani róla tavaly.

kedd, tv2, hajnal: nagy ember, kis szerelem - na erről semmit nem hallottam még, de ígéretesnek hangzik az, hogy magyar-török és 2001-es.
! kedd, duna: tíz perc trombita - ez az, amit mindenképpen meg fogok nézni. a cselló jó volt, úgyhogy ennek örülünk nagyon.
még mindig kedd, m1: szűzforrás - valamiért vonzódunk a 18-as filmekhez, főleg ha svéd. az persze egy kicsit zavar minket, hogy 45 éves, ugyanis nem vagyunk elég bölcsészek a régi filmekhez.

szerda, tv2: betépve - már a moziban is meg akartuk nézni, noha nem sokat várunk tőle.
! szerda, m1: bábok - na ezt is nagyon meg akarjuk nézni, és mivel egy időben lesz a betépve cíművel, kitalálhatjuk a nyertest.

! csütörtök, m1: dealer - fliegauf benedek durva ember, muszáj lesz megnéznem.

péntek, m1: egy kolostor belsejében - a tabuk sorozat tagja. hálistennek már vége lesz addigra ennek:
péntek, viasat3: szex és nyújork!!! és kés alatt!!!
ezek persze mind sztornó, ha bomos moziba megyek a nagyításra.

hétvégén természetesen nem lesz semmi, csak robotzsaru2, vadiúj vadnyugat, a vadnyugat fiai, a jaguár bosszúja, rtl-bokszklub, tűzparancs, tökéletes világ (egytől-egyik csupa híres alkotás, höhö), és a hab a tortán a szupermozi címszó alatt az ötödik elem, amit már nem ötödjére játszanak le. még mindig el tudnak adni egy 8 éves, tízszer leadott filmet szupermoziként??

12:19 du. |