kedd, június 29, 2004


Munkát találni egyáltalán nem egyszerű. Viszont nagyon kéne, ugyanis végül beleugrottam a spanyol útba, tegnap megvettem a repjegyet.

2:47 du. |


péntek, június 18, 2004


gyermekeim, elbúcsúzhattok a satsectoros statisztikától, mert nekem egyáltalán nem éri meg megszámolni ezt a havi ötszáz látogatót havi 500pluszáfáért. vagy 400 vagy mennyi. több mint egy forint egy látogató. tök fölösleges. monjatok nekem ingyenes, jó, működő statisztikát. és lécces mindenki bojkottálja a sectort. (bár biztos nem a bloggerekből él...)

4:15 du. |



nem válaszolt még semmilyen módon. szemét, szemét, szemét..

4:11 du. |


szerda, június 16, 2004


ezúton közlöm minden kedves érdeklődővel és "én-megmondtam-bíztam-benned" emberrel, hogy nincs dánia.

Dear Judit.
I' m quite busy, so this is going to be a very short letter ( in fact, I tried to reach you on the phone). I'm so sorry to tell you, that thr information, I gave to you yhr other day, was wrong. It is not possible for you to attend our course from the 23. of September.
The reason why is still, that you are not old enough. I would like to explain the matter in detail to you on the phone, and therefore I will call you tomorrow. I would like you to reconsider being a student here during spring 2005. I deeply regret what has happened, however look forward to our next conversation.
Yours
Hartvig Dolberg, headmaster.


vasárnap még old enough voltam, bazz.

5:19 du. |


kedd, június 15, 2004


milyen nagyszerű, hogy ha az ember lánya rövidnadrágban üldögél a könyvtárban, akkor majd a szék mintája meg fog látszani az egész combján... már előre örülök. hasznos dolog a nyár.

3:45 du. |


vasárnap, június 13, 2004


tök vicces helyet találtam:::
írjátok be mondjuk, hogy finger vagy blue vagy girl vagy bármi, és hihetetlen buta dolgok fognak kijönni.

11:03 du. |



megfogadtam, hogy nincs több rinya a primposta miatt, de most muszáj. küldtem minden kedves arra érdemes ismerősnek egy ujjongólevelet, de pl mt megkapta biztosan, más meg nem. pl magamnak máshová nem ment el semmi. és be se jön minden levél, rinyarinyarinya. legyen ennyi mára. meg hogy esik, úgyhogy a sportsziget még csak ne is álmodjon a részvételemről.

7:30 du. |



felvetteeeek!! szept 23tól dec 18ig ide.

felhívott a kedves igazgatóbácsi, és miután beszéltünk már vagy tíz perce, megkérdezte, hogy tudok-e angolul. muhahh. mehetnék aug 18tól is, de akkor még nem leszek 17ésfél, ami az alsó korhatár.. és nekem kell fizetni az utazást meg a zsebpénzt.
hát el sem tudom hinni. mégis sikerült. pedig ez már nagyon utolsó esély volt, amit majdnem ki sem használtam. most tiszta boldog vagyok (:

voltunk slipknoton, nem láttunk semmit, de legalább találkoztam a kedves bátyámmal.

1:20 du. |


péntek, június 11, 2004


ennyit mondok nektek. feltételesen, még keddig.

8:47 de. |


kedd, június 01, 2004


ne egyetek túl sok cseresznyét, mert fájni fog a hasatok.
ne jelentkezzetek számtech próbaérettségire, mert az rossz.
ne legyenek külföldreutazós ambícióid, mert csak a baj van vele.
adjatok nekem egy júliust, viszont.

10:26 de. |