vasárnap, május 09, 2004


elnezest kerek minden kedves negyedikesunktol, amiert a korussal elbasztuk a ballagasukat. eletuk fontos napja, mi meg elbenazzuk. bocs.
viszont ugyancsak a ballagason kerestem 20ezer huf mennyisegu osszeget, ami csupan szellememnek koszonheto, ugyanis a zegyik palyazaton (eus) elso lettem, am asikon (angol irodalom) meg harmadik. es ezt aranyosan megfizettek.
ma voltunk kendernapon, amin nem sok tortent, amit erzekelhettunk is volna, csak hogy rendorok vezettek fel a villt meg ilyenek, amde aztan megneztuk a belleville randevut, ami meg tetszett, helyesen muveszkedos rajzfilm pattogatott ebihallal.
holnap pedig elmehetek fonyodra egy targyalasra tanunak, ami miatt hajnalban fel kell kelnem, nagyszeru. remekul meg tudtak szervezni a programomat az erettsegiszunetre.
ma megvettem egy dvd-t csak azert, mert van hozza spanyol szinkron es spanyol felirat is. van, aki szerint mar beteges, de en egyszeruen csak ketelkedem abban, hogy jovo ilyenkor meg tudok irni egy felvetelire elegendo spanyol emeltszintu erettsegit.
pattogatott ebihal.

9:21 du. |