péntek, december 19, 2003


"14 éven aluliaknak. vagy 10!
ez állt a varázsdobozban, és valsz igaza van. egy 17 éves egyébként nem fog írni 30 éveseknek. írhatna más dolgokról is, de azokról nem akar. csinálhatna myreille blogot, de nem akar. ami publikus lehet, azt leírom, ami nem az, arról meg szívesen levelezek, bár nem hiszem, hogy bárkit érdekel. és nem is akarok felnoni, pedig aki igazán ismer, az tudja, hogy nekem már rég fel kellett noni. de szeretném még sokáig elhitetni ennek ellenkezojet. sot, talán régebben sokkal felnottebb voltam, mint most. nagyon küzdök ellene.

9:11 de. |



::..picsablog..::
kaptam lila szempillaspirált, elég vicces, bár minosegileg nem a legjobb.. pirosat akartam, de nem láttam még sehol (: kaptam tintapatront is. milyen jó, ha vannak az embernek barátnoi (: karácsonyi ajándékozás, muá. még hátravan két osztálytárs, majd elmesélem azt is, hátha abból is lesz valami picsás post..

9:02 de. |


kedd, december 16, 2003


és visszaraktam zsombort balra, és levettem mestert, ha már... (legalább a szupertitkosba írna...)

2:34 du. |



esik a hó. idén itt eloször. és meg is marad, úgy látszik.
utálok az idojarasról beszélni. unalmas és fölösleges. kb mindenki tudja, hogy milyen. minek róla beszélni? és mégis szoktam. francba.
nem hittem volna, hogy mondok egyszer ilyet, de most szeretnék tvsz-szel lenni. indiában van, miután megjárta nepált. és nemtom, hány hónapig pontosan, de nem itt, és olyan jó neki... én utazásra születtem, a fenébe is. (tissszta kuttúrált vagyok ma. bár már mondtam egyszer, hogy para, de gyors rácsaptam a számra.) illetve tvsz nem is kéne oda, csak inkább szeretnék a helyében lenni, szóval ott, ahol o van.

2:15 du. |


szombat, december 13, 2003


gratulálok az újrakezdés óta 200. látogatónak. én vagyok a 199.

11:51 de. |



reggel kilenckor matekkal kezdtem a város másik felében, köd van meg hideg, hát ennyit a zidőjárásról. és mondtam a matektanáromnak, hogy közgázt el lehet mindenkinek felejteni velem kapcsolatban, erre mondja, menjek pénzügyre. mondom nem az intézménnyel van a gond vagy ilyesmi, hanem a területtel; judyka böccsésznek van születve. vagy inkább semminek, de ha valaminek, akkor még annak.
még jobban megfáztam, mint eddig.

11:41 de. |


péntek, december 12, 2003


most le akartam írni a nagyonundorító és perverz álmomat, de szeretném elfelejteni, amit a blogom két év múlva történo visszaolvasa nem éppen segít. úgyhogy inkább nem írom le. egyébként sem tesz jót az imidzsemnek (:

8:53 de. |


csütörtök, december 11, 2003


leadtam a törit tegnap ünnepéjjes lyelleggel, ma köszöntöttek az új csoportban, rendkívül aranyosak voltak, csak azok nem, akiket otthagytam. persze ok csak irigyek.
holnap nagyszeru kórusunk nagyszeru fellépése lesz, ma meg spanyol, és.
névnapra kaptam többek között egy napraforgót, és bár az egyik kedvenc virágom meg imádom meg én is azt adok, ha tudok bárkinek, most kicsit nem volt hozzá kedvem ebben a hidegben. de azért nagyon örültem neki. szeretek virágot kapni, csak nem nagyon szoktam.
csupar érdekes dolgot tudok írni, látjátok.
ma veszünk egy kocsit. tök jó. még sosem volt új autónk (:
(kedves kriszti és mindenki más: itt még a némettanárom is pisilok-ot mond)

2:36 du. |


kedd, december 09, 2003


ma nem mentem sulba, ezért ez egy egész jó nap volt, bár meglep?en sok indok lett volna arra, hogy menjek. mármint elég sok dolog miatt szerettem volna menni.
ma még van egy csomó dolgom, például szeretném jobbá tenni az életem.
megyek is, hogy hamar kész legyek.

3:47 du. |


péntek, december 05, 2003


még ma sem írták ki, hogy a tegnapi adminisztrációs hiba lenne...
még ma sem biztosított senki a barátságáról, sőt emilben a szerelméről sem...
ezzel a vizsgával csak az a baj, h ha angolra megyek, akkor semmire se lesz jó: nem úszom meg az érettségit és még pontot sem viszek szerintem.
boldog mikulást mindenkinek.

9:27 de. |


csütörtök, december 04, 2003


71%!!!!!!!! megvan! végre valami tök jó (: elsőre sikerült!
és köszönöm mindenkinek, aki biztosított barátságáról, aki győzködött szorgosan, hogy "nem is, nem szarjuk le a fejedet, és nem is vagy a terhünkre, te buta".
szóval már c a nyelvvizsgám, szóbeli másodjára, írásbeli elsőre. angol, egyébként. :DDDDDDD
judy boldog.

2:42 du. |


szerda, december 03, 2003


ürítettem postaládát, írhat már mindenki sokat (:
meg jól leadom a törit.
meg nincs gitárórám, pedig innen is boldog szülinapot a gitártanáromnak. még ajit is csináltam neki. és még gyakoroltam is.
holnap meg nem tudok menni spanyolra, mert mikulásbulink lesz. egyetemre akarok járniii! istenem, hogy még mindig ilyen emberekkel vagyok körülvéve..
hülye élet, ó.

4:19 du. |


kedd, december 02, 2003


ma kaptam felelésre egy egyest töribol, soha nem álltam még ilyen szarul semmibol, félévkor meg le fogom adni, mert úgy tunik, befigyel egy angol-spanyol szak (addig gondolkoztunk, amíg nem találtunk egy helyet, ahol nem kell töri felvételi..).
még egy spamet sem kaptam, nemhogy mást. nyelvvizsgaeredményem sincs még. ötödikéig jelentkezni kellene a következore, ugyhogy ideje lenne. (bár elég biztos, hogy lesz jogosultsága)
fáradt vagyok és a tág családi köröm szerint egyszer elege lesz a szervezetemnek meg a kicsi lelkemnek. (halk segítség.)

10:06 de. |


hétfő, december 01, 2003


hat ez a nap nem volt tul szivderito, toribol annyira szarul allok, hogy vaa, es egyszeruen nincs erom tobbre.
hetvegen voltunk pesten meg jaszberenyben, berenyben megint az ihm-es taborban. most olyan ez, mint eddig a due, kiveve a baratokat, akik mondjuk legalabb annyira szarjak le a fejemet, mint amennyire nem szeretnem. lehet, hogy en is, de utalok barki terhere lenni. (ne szarjatok le a fejemet)
egyebkent a due mar egyre kiabranditobb nekem, es a hetvegen azt ereztem: en ujsagiro? hat nem kene eroltetni.
ja es zsombor figyelmebe (is) ajanlom: nem akarok kozgazra menni, erosen valoszinu bolcseszkedes, most epp spanyol, de annyira bonyolult a dolog ezzel a szar uj erettsegivel, hogy nem hiszem, hogy lesz belole valami. sulban ugye nem tanulok spanyolt, ezert mas varosban, mas iskolat kene meggyoznom arrol, hogy nekem ott osztalyozo vizsgat kell tennem, de meg jo darabig azt sem tudnam letenni, ugyhogy.
az osztalyfonok ma meg kedvesen brutalisan probalt meggyozni arrol, hogy ne legyek bolcsesz, hanem kozgazos. DE EN NEM AKAROK!!! nem akarok valami hudejolfizeto, de halalra untato munkat. nem. akarmennyire is igyekeztem, humanos vagyok, meg ha a tori szar is.
vagy igazabol nem is tudom, mi vagyok. semmi. toltottem palyaorientacios tesztet, es a mennyire erdekelre kabe mindenhol egyest irtam. judyka nem erzi valami hasznosnak magat a tarsadalom reszire. a tarsadalom sem erzi hasznosnak judyt. ugyhogy jol ki fog vele baszni. mar el is kezdte. mua.
(miert nem lehet nempanaszkodos postom???)

2:47 du. |