kedd, november 26, 2002


::..megint. már megint itt..::
4 nap szünet után. örüljetek!
most harmadjára is kikerül a blogvilágba, hogy mennyire jó volt a péntek éccaka, mert szeged, és mások is. (amúgy közben átléptem az ezret)
szóval szeged, pizzázda, éjjelnappali, koncert, ahol bankrupt (és nem írom le ide, hogy mennyire én a roccot, mert nem tartozik rátok), és aztán boldog szülinapt smafu! ahh... aztán éjjelnappali, kb egyig dóm téren ücsörgés és intellektuálisan beszélgetés némi sör társaságában, majd műanyagelosztóközpont (tudjátok, a piros alapon rikító sárga m betűvel), netcafé egy elvira erejéig, daniék megvilágosulnak, hogy tényleg nincs 3:20kor vonat, bazze. aztán éjjelnappali (még mindig ua), plakátlopás, majd 3:20, de vonat. és "mindenki buzi" valamint "te is műanyag vagy".
aztán ágival aludtunk mi úgy öttől délután 3ig, és ez nagyon jól tudott esni. addigra még mester is hazaért pestről...
amúgy ez a trip elég jót tett az önértékelésemnek, mert dani annyira aranyos dolgokat tudott mondani... biztos ilyen kedve volt, mert judynak is szépeket mondott.
azóta meg asszem semmi említésre méltó, ja. megyek majd gitározni, jó lesz nekem. igen. tegnap is próbálkoztam, de még mindig nem érzem a fejlődés lassú de biztos megindulását... vagy nagyon lassú... de akkor nagyon biztos!

3:46 du. |