vasárnap, június 28, 2009


ugye lekéste tegnap a pesti vonat a vásárhelyi csatlakozást.
ki nem találnátok, de ma lekéste a vásárhelyi vonat a pesti csatlakozást.
máv is so much fun.
megint sikerült rendező előtt megállva végignéznünk, ahogy kiengedjük az állomásról a pesti gyorsat.
szerencsére nem sokat tanultam a vonaton aztán, mert kiderült, hogy nem is jó jegyzetet kaptam. majdnem megtanultam a portugál középkori irodalmat, fölöslegesen. nem baj, úgyis követhetetlen szar jegyzet volt.

10:37 du. |



pitének hamarabb van jegye spanyolországba, mint nekem (:
ha valaki más is meglátogatna jövőre, megsúgom, hogy a malév valami miatt most geci nagyon olcsó, expedián keresztül 17 ezer madridba. aztán még kétszer 18 euró a vonatjegy santiagóba. gyertek.

2:41 de. |


szombat, június 27, 2009


60 literes zsák tele hátul, kisebb hátizsák elöl és még oldalamon a zöld, költözködök. erre késik a vonat, szegeden lekésem a csatlakozást, következő két óra múlva. az állomás előtt még látom kikanyarodni a vásárhelyi buszt... fasza. egy helyi menetjegy 240 forint szegeden, pff. szóval mars térig helyijárat, aztán másik busz haza, de a faszt a mávba.
és az összes zenetévén michael jackson megy, ez ám a választás szabadsága.

ps: mégis jobban jár a világ bármelyik emlékműsorral, mint a viva chart show-val. mióta van az emtíví, mintha még durvábban elmentek volna a tinipop felé. barbee, az meg ki a halál? josh? miért képzeli ma mindenki, hogy joga van énekelni?

10:53 du. |


péntek, június 26, 2009


elmegyünk futni, és mire hazaérünk, meghal michael jackson. nem mintha egy világ dőlt volna össze bennem, sőt ezentúl biztosan még többet játsszák majd a számait a színvonaltalan bulikban. bahh. a thriller kötelező kellék, mint az afrika a kft-től. és ugyanannyira utálom.
persze halottról jót vagy semmit... 20 éve kellett volna meghalnia, ő is jobban járt volna.

2:22 de. |


csütörtök, június 25, 2009


nem hiszem el ezt az időt, narancssárga az ég a lemenő naptól, mindenféle össze-vissza felhők alatt pedig vízszintesen esik a nagyszemű eső.

8:11 du. |


kedd, június 23, 2009


nagyon közel az elmúlt téli áááááááá állapot, legyen már vége, legyen már vége. megy a hiszti meg a para egyszerre, abból semmi jó nem lehet. már megint nem fogok aludni, pedig megígértem magamnak.
(de holnap málnás-tonhalas tészta, mindenféleképpen.)

1:16 de. |


hétfő, június 22, 2009


kedves esőgép, köszönöm az esőt, mert így sokkal kevésbé volt rossz érzés az utóbbi három napban nem kimozdulni az 504-505-konyha-507 néhány négyzetméteréről.
holnap reggel már nem kell, mert 8-ra megyek vizsgázni.

10:35 du. |



nem is az a para, hogy megbukok, hanem hogy beégek. hogy ennyi év egyetem után alap dolgokat nem fogok tudni, még azokra a művekre se fogok emlékezni, amiket véletlenül olvastam, és hogy itt lett volna két hét, de valahogy azt se tudtam, melyik végéről kezdjek neki, csapongtam ide-oda, meg persze minden mást csináltam, és most már késő, mert már csak egyetlen nap van, egyetlen nap hat nyolc tantárgyra, reménytelen. kb 66 szerző még több művét kellene ismerni. irodalmi szigorlat, heló.

1:20 de. |


csütörtök, június 18, 2009


live long and prosper.

2:01 de. |


hétfő, június 15, 2009


jertek majd felvonulni. még soká van, de ne vegyél akkorra repjegyet meg ilyenek. hogy miért? hát ezért.

tegnap kecskeméttől három paraszt focidrukkerrel utaztam együtt, élmény volt. ennyi cigányozást és ilyen hosszú vonatutat még nem éltem meg. "még szerencse, hogy engem nem csuktak le, mert akkor a felfüggesztettemnek ugrottak."
szóval annyi, hogy 25-en mentek le valami meccsre, és 8-an jöttek vissza, mert a többieket bevitték a rendőrök. verekedtek, ja. cigányokkal. direkt. és olyan bölcsességeket mondtak a szájukkal, hogy "én sosem lopok ilyenkor, mert ha a cigánybűnözés ellen küzdünk, nem viselkedhetünk úgy, mint a cigányok."

4:33 du. |


csütörtök, június 11, 2009


versenyt hirdetek a legtársadalomkritikusabb popzene kategóriájában.
első körben bedobnám lily allent.


ugye van a szám, ami miatt eleve felfigyeltem attitűdjére, a fuck you.

so you say it’s not okay to be gay
[...]
Fuck you, fuck you very very much


aztán a 22, egy harmincéves szingliről:

It's sad but it's true how society says
Her life is already over
There's nothing to do and there's nothing to say
Til the man of her dreams comes along picks her up and puts her over his shoulder
It seems so unlikely in this day and age


vagy az albumindító everyone's at it:

Why can’t we all, all just be honest?
Admit to ourselves that everyone’s on it
From grown politicians to young adolescence
Prescribing themselves anti depressants


vagy a második szám, a sláger the fear, az egész sztárfikázáson túl ilyen kis finomságokat rejt el a számban, mint például:
I want loads of clothes and i want fuckloads of diamonds
I heard people die while they are trying to find them


aztán a hipercuki him, istenről:
Do you think his favourite type of human is caucasian
Do you think he's ever taken smack or cocaine


a többi szám persze a pasikról szól, pasikról, akik rosszak az ágyban, akik nem értik meg, hogy nem kellenek már lily-nek, meg az ott nem lévő apjáról.

6:54 du. |


kedd, június 09, 2009


megbuktam mint a nyél.

8:18 du. |



kezd a faszom telelenni az élhető város kifejezéssel.

12:49 de. |



áááá, picsa picsa picsa.
már megint mehetek jövőre megint ááá picsába.
és még nyolckor is van ez a kibaszott vizsga. nyolckor. faszom.

12:38 de. |


vasárnap, június 07, 2009


ez most igazán elbaszott, kedden húzós-nagyonhúzós vizsga, aztán holnap haza kéne menni szavazni meg húgot nézni tánc közben, és már csak hétfőn tudok feljönni, ami miatt ugye nem fogok tudni tanulni még annyit se, mint ma.
lefeküdni meg nincs kedvem, mert annyira jó zenéket hallgatok, meg annyi hasznos és haszontalan dolgot lehetne még csinálni. de korán kéne kelni, biza.
fél napra hazamenni nem vicces. meg az se, hogy még majd' egy hónapig vizsgaidőszak van. meg az se, hogy ma reggel egy lapos kerék fogadott.

holnap majd jól kiröhögök mindenkit, akik azért szavaznak a fideszre, mert ők több pénzt ígérnek, pedig az anyukapártja pont az mszp-nek ígér több pénzt, a fidesz meg az mszp meg kismiskák ahhoz, hogy ez ellen bármit is tegyenek az ep-ben. muhaha, buta-buta emberek. én meg behúzom a naiv kis zöld x-emet.
komolyan nem értem, miért nem lehet a gyűjtőpártok üzenetét közvetíteni az egyes országokban.

3:20 de. |


szerda, június 03, 2009


megvan az erasmus santiagóba. jiha. 

12:23 de. |


kedd, június 02, 2009


ősszel venni fogok egy országúti biciklit. mert az szép és gyors. persze occsón. meg persze megtartom az ovis biciklit is, ha ő is úgy akarja.

9:55 du. |