szombat, február 28, 2009


a hét négy napján halál, mert szemináriumok egymás után, mindre készülni kell és bemenni, aztán három napig nem csinálok semmit, de annyira semmit, hogy még csak a kurva erasmus-t se döntöttem el (girona, zaragoza, sevilla, granada, málaga, murcia - ebből kalap lesz, bár a portugál se 100% persze). meg így tényleg semmi. ha nem egy órán belül van a határidő, akkor én nem csinálok meg semmit. tanulni csak másnapra tudok, ha egyáltalán. és emiatt nem tudok megírni egy kördogát, mert több mint egy napi meló lenne. meg ki kéne találni a témát, de az már más kérdés. még ahhoz is lusta vagyok, hogy elmenjek bulizni, ruhát venni, akármi, amire azt mondják a rendes lányok, hogy jíí. lehet a betegségre hivatkozni, de minek.
nem, csak sorozatokat nézek és köhögök.
meg a pasim archívumát olvasgatom (-;

1:54 de. |


péntek, február 27, 2009


az a jó, ha részegen jön haza a szobatársad, nem ébreszted fel a kurva hangos köhögéseddel.

3:41 de. |


csütörtök, február 26, 2009


arról nem beszélve, hogy úgy tűnik, zsömle a másvilágra távozott. vitte a testét is, úgyhogy még nem tudjuk, hogyan. már várom az évvégén ágy alól előkerülő halcsontvázat.

11:23 de. |


szerda, február 25, 2009


nincs hangom, köhögök, ez fáj is, meg a pocakom is. de már nem annyira kellene hiányozni isiből, pláne katalánról, ami egyébként több mint két órás és este van, és nyáááá.
hogy legyen valami jó is: elizabeth valószínűleg ma megveszi a jegyét márciusra ide hozzánk.
eldöntöttem a kört is, posztkolón lesz. a többi dolgok még mindig nyomassák a vállamat nekem.

11:06 du. |


kedd, február 24, 2009


kuba részletes sztorija itt jön lassanként.
fotók meg itt.

12:55 de. |


hétfő, február 23, 2009


mennyi fantáziára utal a huszadik olyan gasztroblogcím, hogy fognak két tök eltérő alapanyagot, majd összekötik egy éssel? a klasszikus a chocolate and zucchini, a magyar klasszikus a chili és vanília, na de a fahéj és feta szerintem már kicsit gáz.

6:45 du. |


vasárnap, február 22, 2009



ezek ilyen jó dolgok egyetlen képen.

1:31 de. |


csütörtök, február 19, 2009


fél háromkor még cikket kell írnom, és még csak meg sem érte, mert ilyen iszonyat szar számok, sosem értem meg a tömegeket, akik a szar zenére táncolnak. nem vagyok ám sznob, csak nem indul be a lábam a micheal jackson egyik számára se, hogy a többi ezer éves slágert ne is említsem. még csak nem is whipet meg crystal castles-t várok egy ilyen bulin, nem akarok sokat ám. de még a prodigy-t is valami szarral kell egymásra rakni. meg ilyen furán öltözött lányok, és én még azt hittem, a kubai divat béna. meg rossz bor, nagyon rossz.
na de inkább az, hogy most még cikket kell írnom, és holnap lesznek rossz órák, meg úgy egyáltalán, egy csomó óra, amire évközben kell készülni sokat-sokat. és és és. és már megint megvonták az árvaellátásomat, és már fellebbezni sem lehet, pedig, pedig, mindig szívatni kell, basszameg.

2:28 de. |


szerda, február 18, 2009


most a hóesés innen bentről szép és nyugalmas, de azért csak köcsög tél van itthon, meg kötelességek, meg nyűglődés. azért kint a hatalmas pelyhek kavarognak, az jó. meg a zene is hiányzott. utálom a téli ruhákat.

2:14 de. |