szombat, november 29, 2008


párizs nagyon jó! mostanában pesten túl gyakran van elegem a nagyvárosból, párizs pedig sokkal nagyobb, mégis sokkal jobb. például az a bolt az indiai környéken, ahol legalább 20 féle olyan növényt árultak, amit még képen sem láttam soha. kár, hogy a piacon végül sokkal kevesebb különleges dolog volt. azért így is sikerült egy vajdiótököt és egy kiló licsit hoznom kézipoggyászban, de nem kérdeztek rá. (nem úgy, mint tavaly az öt kiló gránátalmára.) meg fehér édesburgonyát és bébi kerekrépát. meg ami a legjobb, hogy 1,5 euróért árulták kilóját a hatalmas, húsos datolyáknak. ott hibáztunk, hogy csak egy kilót vettünk, nem ötöt.
jaj, mindig a kajákról beszélek, pedig minden jó volt.

9:14 du. |


hétfő, november 24, 2008


főzni akarok már, főzni, főzni, főzni. mostanában vagy időm nincs, vagy mindenféle családtagok főznek (és csomagolnak is, pff), leginkább húst, hurrá-hurrá. ez azért egy elég jó része lesz a vizsgaidőszaknak, a sok itthon töltött idő, muhaha. és szerdától párizsban ki kell élnem a delikáteszek és konyhaeszközök iránti vágyamat, valahogy meg kell szöknöm a többiektől (:
kicsit nehéz koncentrálni a tanulásra, ha egyszer párizson és kubán is lehet merengeni. meg cupcake-eken. nem vagyok egy desszertes fajta, de az amcsi-magyar cserefőzésen muszáj lesz színes cupcake-eket csinálnom.


kép az innen jött.

2:07 de. |


szombat, november 22, 2008


annyi biztos, hogy az én gépemen nem lehet koliháló.
hn9-re fodrászhoz, teljesen meg voltam én őrülve?

5:31 de. |


csütörtök, november 20, 2008



három év.
persze, hogy nincs konstans pluszban, de mutass egyet. sok-sok plusz.
jó ám, jó.

9:39 du. |


vasárnap, november 16, 2008


tábor letudva. programokat nem szerveztünk, megszervezték magukat. pornódiszkó, meztelen a mezőn, esélykiegyenlítő activity, üvegezés 2 lány + 7 fiú felállásban, vetkőzős üvegezés, öt fasz látványa órákon keresztül. a belsős történelmünkben nem smárolt még ennyi pasi egymással, és ez borzasztóan szexi.
feszültséglevezetésnek jó volt.
update: és nagy szeretet lakozik most a szívünkben egymás iránt, és annyira jó volt. de én csak a pitével smároltam.

9:26 du. |


hétfő, november 10, 2008


egyszer megtanulhatnám már, hogy én nem vagyok ilyen szervezős típus. nem tudok embereket motiválni, nem tudok feladatokat szétosztani, nem tudok áttekinteni, viszont egészen tudok miatta stresszelni. ehhez képest mondjuk az őszi tábort is szervezem, meg kötisként amúgy is elég sok dolgot...

9:17 du. |



láttam ma egy jaguárt mozgássérült engedéllyel - ez az első ilyenem élőben. ilyenkor ragasztanék rá egy matricát vagy valami, de mi van, ha tényleg mozgássérült? nem vártam meg, míg megjön a tulaj.
egyébként meg voltunk írországban, és nagyon lovely, főleg a víídék.

2:05 du. |