hétfő, május 26, 2008


nem mondom, hogy mindenki legyen vegetáriánus, én sem vagyok az, mint ahogy azt se, hogy soha ne ülj autóba, néha én is ülök. de ne a hús legyen már a státusszimbólum, és ha mondjuk minden két húsevésből egyet felcserélsz növényi cuccra, már kurvasokat tettél a környezetért. ki fogod bírni. mielőtt elkezdesz felháborodni, olvass utána. A csúsztatásokért én kérek elnézést, de azért nagyjából releváns.

1:07 du. |


szombat, május 24, 2008


elefánt elöl, mögötte egerek. csak hogy emlékezzek a pólóra, amit megvettünk volna, ha nem 8110 forint.
ribe dániához képest egész jó. de tigris nincs. vigyázzatok a templom mögötti padon, ragad a tejfölös cukortól. ha padon eszel túrógombócot...
skaerbek viszont egész bolond a line dance fesztivállal, sok hülye texasi.

1:48 du. |


szerda, május 21, 2008


ha ki kell mondanod egy 27 éves tündérlány ismerősöd nevét azzal a szóval együtt, hogy "meghalt", az a felfoghatatlan. megnézed a wiwen, hogy mosolyog, megnézed facebookon, lehet vele flörtölni, elolvasod az egyetlen bejegyzését egy blogon arról, hogyan vett velőt és körmöt a hentesnél, aztán hogy főzte meg a barátainak. és még te se tudsz mit kezdeni a ténnyel, hogy nincs többé, pedig annyira nem is ismerted közelről.
ti, akik falakra másztok (bicóra ültök, motorra ültök, autóba ültök, dohányoztok, zsírosat esztek, éltek), vigyázzatok magatokra.

10:40 du. |


vasárnap, május 18, 2008


összeesküvés-elméletet sejtek: mindenki a legrandább képeket teszi fel rólam facebookra. na de komolyan. (és most nem lecsekkolni, sőt, megtiltom, hogy akárki megnézze őket.)

8:22 du. |



és tényleg csak egy sört ittam tegnap, pedig ötig belefért volna más is.

7:28 du. |


csütörtök, május 15, 2008


azt még nem is meséltem, hogy megvolt az első rendes buli, és valószínűleg az utolsó is, mert már csak két hét van hátra, és valahogy nem érzem, hogy addig újra rá tudnék nézni sörnél erősebb alkoholra. a töménynek már a szaga, sőt, a gondolata is konkrét hányingert kelt bennem, pedig már egy hete volt. előre félek a szombati büfézéstől, mert ott van szaga is meg gondolata is.

10:50 du. |


csütörtök, május 08, 2008


voltunk a tengerparton, tettünk bele lábat combig, és meg is fürödhettünk volna teljesen, ha a szél nem fújt volna annyira, hogy törölköző nélkül hideg. a víz egészen meleg volt, pláne tavaly a portugál partokhoz képest, a nap sütött, csak a szél, a szél. de még a stopp is jól ment.

6:31 du. |


szerda, május 07, 2008


manu chao júli 5-én fog fellépni a volton, amikor én hollandiában leszek, a pasim meg megy nélkülem. tavaly a szigetes koncertre pont nem értünk haza párizsból, de előtte is folyamatosan kerülgettük vele egymást portugálián és párizson keresztül, szóval jík.
(azon kívül, hogy nekem nem lesz jó, még attól is tartok, hogy neki túl jó lesz nélkülem egy bő hónapon keresztül, ami pont elég arra, hogy ne is akarjon többé.)

1:01 du. |


kedd, május 06, 2008


ma kisétált az egész iskola a "folyóhoz", és félórát egyedül kellett ülnie mindenkinek, nem beszélgethetett senkivel, csak gondolkodni. az volt utána a tanulság, egyrészt hogy félóra milyen hosszú idő, ha csak gondolkodnunk kell, másrészt hogy ha félóránk van egyedül és nem kell csinálnunk semmit, akkor ne gondoljuk, hogy az elvesztegetett idő. mindezt az igazgatónő prezentálta. reméli, hogy nice experience volt, és hogy életünk végéig emlékezni fogunk a tanulságra. komolyan, ha én még ennél is többet lennék egyedül és gondolkodnék, akkor már belefojtottam volna magam abba a folyóba.
egyébként meg nyár van, jepp.

3:35 du. |


péntek, május 02, 2008


egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül egyedül

9:59 du. |


csütörtök, május 01, 2008


a projekthét témája az utazás és a spoken word, én pedig csupa negatív dolgot tudtam összehozni annak ellenére, hogy. mondjuk úgy általában van bennem sok negatív mostanában, nem az utazással kapcsolatban, csak a múltkori trip még túl friss élmény, és kapcsolódik sokminden. nem az oslói.

3:53 du. |