szombat, július 29, 2006


mar csak egy post valaszt el attol, hogy 1848 legyen. meg holnap vagy holnaputan lesz x eves a blogom.

na de szoval veliko tarnovo, baromi helyes varos, itt kanyarog a jantra mindenfele, vannak hazak, amik fuggolegesen epulnek, meg neptancfesztival tajvaniakkal meg albanokkal meg brazilokkal meg satobbi, meg olcso fagyi, es szinesen kivilagitott var, az aztan tenyleg nagyon tuti.
mar csak egy szuk het van, nyenyere. fura lesz vissza.

megneztem, negy eves lesz na.

10:09 du. |


kedd, július 25, 2006


neszebar, strandolas, varosnezes, akvapark, tipikus nyaralos resz (:
napi ezeroter tok jo szallas ovarosban.

12:42 du. |


szerda, július 19, 2006


plovdivbol. meg ma aszenovgrad es bacskovo. holnap isztambul. penzugyileg tok jol allunk, ma buszoztunk csomot, reggeliztunk, ebed etteremben, vettunk egy szandalt es egy papucsot foutcan (en szandalom elszakadt ugyanis), vettunk szuvenirt meg nyimnyamokat, fagyi, szallasert nem kell fizetni, es meg igy is ketten megvagyunk 8 800 forintbol.
bacskovoi kolostor nagyon helyes darab.

8:36 du. |


hétfő, július 17, 2006


szetturaztuk a labunkat, 60 km van benne durva terepen, de igazan megerte, annyira hihetetlenul gyonyoru fent. majd muti kepeket. patakok meg sziklak meg tavak meg legelo meg lovak meg 2700 m. vuu.

7:50 du. |


szerda, július 12, 2006


holnap elrepülünk a távoli bulgáriába. hejehuja. (:
náthás vagyok. igen, ebben a buzi melegben. nagyon.

8:03 du. |


szerda, július 05, 2006


nem is vagyok elveszett meg társtalan. (:

5:59 du. |


kedd, július 04, 2006


holnap majd visszamegyek a nagyvárosba, és egészen elveszettnek fogom magam érezni. otthontalannak, társtalannak, céltalannak. persze nem mintha itthon jobb lenne.

12:14 de. |


hétfő, július 03, 2006


vidéken biciklizni. nagyobb a biciklis forgalom, mint az autós és a gyalogos együtt. tömegközlekedés meg néhány vonalnyi busz, napi két járattal mindegyiken. a nyugdíjasok mennek vele a temetőt látogatni meg a babakocsisok, ha messzire indulnak. olyan úton is van bringaút, ahol pesten még a gyalogosok is nyugisan sétálgatnak az úttesten. de az úton se kell úgy menni, hogy már majdnem a padkát súrolja. senkin nincs bukó, mert a balesetek száma évi három, azok is azért ültek kerékpárra, mert járni már nem tudtak a részegségtől. a gyerekek bicajjal a seggük alatt nőnek fel, és már alsós korában simán elengedik egyedül a város bármelyik pontjára. egyébként meg mindenkinek tízezres tesco-bringája van, és ki is húzza vele 2-5 évig. és mindenhova el lehet jutni negyedórán belül.
na megyek is.

10:57 de. |


vasárnap, július 02, 2006


volt áramszünet. igazi félórás. az aggódás, hogy mit fogunk csinálni sötétedés után... szerencsére visszajött, úgyhogy néztünk filmet, most meg netezhetek és hallgathatok zenét és van fény, és a mosógép is befejezhette a programot meg a hűtőnk se olvadt le. civilizáció.

8:39 du. |


szombat, július 01, 2006


mosolygós este, először ez:
Día 585, amihez gratula, remélem, nem baj, hogy kitettem...
aztán meg a hír, hogy két török ismerősöm összejöttek, mindkettőt nagyon bírom, úgyhogy tisztára örülök nekik is, és ha sikerül, még talán találkozunk is nyaralás alatt. bümm.
(csak szegény dél-amerika vérzett el csúnyán.)

11:12 du. |