kedd, február 24, 2004


faj a fejem és nathas vagyok es emiatt a fülem is faj és ugye nem lesz homlokureggyulladasom mert nekem tok ugy tunik.
viszont most iskolaslany-nyavalygas: nem tanultam semmit es ma irok ket dogat es ebbol egy tz es biosz es egyes lesz.
most mar melegem is van biztos lazas leszek.
mukodik a vesszo csak nincs kedvem kitenni. (hu hat ez milyen felreertheto is lehetne akar)
nem esik jol ha valakire gondolok es meglepem (de lehet hogy nem is) es nahat es meg csak meg se koszoni. viszont jol esik ha meggyespalacsintat kapok (:

10:34 de. |


hétfő, február 16, 2004


mostanaban nem megy nekem ez az e-mail dolog, egesz hetvegen telve volt az inboxom, pedig biztosan millio levelet kaptam volna. amikor ilyen problema nincs, akkor a kedves primposta nem hajlik a jora.
azt hiszem, nem is baj, hogy ezt az fbw koncertet most szombaton kihagytam.. pedig eloszor nagyon rosszul esett.
igazabol velem rengeteg dolog tortenik folyamatosan, csak nem akarom leirni. elmondani sem szoktam senkinek. ez az en titkos eletem, tele kalanddal, de sajnos ebbe nem avathatok be senkit.
faradt vagyok.

12:54 du. |


csütörtök, február 12, 2004


ezen a héten teljesen ki vagyok ütve, olyan vagyok, mint a romantika: én is távoli helyekre vágyódok el. (ez az a dolog, amit a romantikával kapcsolatban mindig első helyen említek, ha bármiből kérdezik)
ma lemondtam a spanyolt is, és a hétvégém se olyan lesz, mint amilyennek lennie kéne, de olyan se, mint amilyennek én szeretném. legyen nyár, legyen bármi, csak ne ez. rinyarinyarinya.

2:49 du. |


hétfő, február 09, 2004


a gimi

1:49 du. |



ismét itthon, nem rossz ez se, de visszamennék. majd kiderül, lehet-e. ami vidám dolog, hogy titkos információ szerint megint megnyerek egy pályázatot, amit tavaly is, és aranyosan pénzdíjas, jupp.
szóval jártunk még roskildében, koppenhágában, a mön szigeten, láttunk tengert meg várost, söröztünk jókat, ami egyébként minden mással együtt nagyon drága dolog. (egy kisvárosi kávéházban kb 1400 forint egy üveg carlsberg.)
teljesítettem egy missziómat, és megszerettettem egy diszkógyerekkel a ska-punkot, ami nagy büszkeséggel tölt el. és hallottam kint reel big fisht.
dánia sokkal szeretetreméltóbb, mint németország, és elég lehangoló volt hazajönni.

1:13 du. |


hétfő, február 02, 2004


mindenkinek mondom, hogy az e-mail-eket harom-negy nap kesessel kapom meg olykor. azt hiszem, csinalok valahol egy uj cimet. tudtok ajanlani valami bevaltat?
most - ha minden igaz - megyunk valami kavehazba, ugyhogy nem tudok irni tobbet. ma tok elfaradtam.

7:03 du. |


vasárnap, február 01, 2004


isten hozott daniaban!
ilyen feliratu tortaval koszontott a "csaladom", baromi rendesek, a kaja is jo volt, az apuka tiszta aranyos: "is you hungry?" az anyuka meg meg ennyit se tud angolul, de nagyon figyelmesen szokott hallgatni engem (:

mire ugyeljetek, ha ide jottok: ne lepodjetek meg, ha nincs az ablakon fuggony. sehol sincs. a furdoszoban se.
ne lepodjetek meg, ha tiz orakor mindenki faradt es haza akar menni.
ha csipszet esznek a sult hus melle, amit bu:ff-nek hivnak.
ha csokit tesznek a zsomlebe.
ha mindenhol szelforgok vannak. (szeleromunek is hivhatjuk..)
ha minden haz egyforma, mert mindegyik ugyanolyan teglas.
ha valakinek kulon epulete van 50 fos rendezveny tartasara konyhaval es ket wc-vel. amolyan bulizos mellekepulet. ez nem az en csajom, de ma ott volt jatszodelutan.
ha a maganhazak elott tok magas rudon dan zaszlo leng.
mi is volt meg? mindenki reggel furdik. mindenkinek tobb autoja is van. mindenhol zold a fu. es szeretnek nehanyan vizipipazni. mindig gyertyaznak. meg ilyenek. majd meg gondolkodok. sok hid van. a tenger folott. amin mi szoktunk menni a mi falunkbol (vagy varos?), az 50 evig europa leghosszabb hidja volt.
ma koriztunk, eletemben masodjara, de tok jo volt. akarok maskor is. utana meg elmentunk a "nagyonnagyhazas" christina-hoz, es voltak tarsasjatekok meg "kincskereses" (ez igazabol egy nagy farm, de olyan, ahol a dolgozoszobaban tobb szamitogep van nettel meg kulon wc, stb) a haz(ak) korul olyan feladatokkal pl, hogy az otfos csapat labait sorban osszekotjuk, es setaljatok el innen ide. meg vizontogetos meg csako- es kollazskeszito allomas, daliras angol, dan es magyar szavak felhasznalasaval sotobo. a mi csapatunk nyert a 6-bol, kaptunk cukrokat, de utana azt a magyar csapattagok valahogy nem lattak (: bar eleg bizarr es unszimpatikus cukrok voltak.

tok aranyos vadaszkutyajuk van, itt horkol a labamnal. eleg oreg, mindig arrebb megy par metert, horkol, arrebb megy, horkol.. van macska is, eddig azt csak a furdoszobaban lattam mindig, a wc mellett fekszik es alszik, vagy valami ilyesmi. a kutyanak jobban orulok..

a hazuk olyan, mintha a lakaskultura januari szamabol jott volna elo; minden ott van, ahol annak kell lennie, viszont feleslegesen nincs semmi. minden disz es targy oda van kitalalva, ahol van. csupa letisztult dolog. a taj is olyan, mintha elesebben latnek. elesebbek a konturok es erosebbek a szinek. a lakasban csak az nem tetszik, hogy az egesz barna. meg egy kis szobrocska, ami a brusszeli pisilos fiut abrazolja, viszont a futyije helyen egy hosszu furo van. az apukaja valami csavar meg szerszamgyar uzletkotoje. meg a kitomott roka sem tetszik. vannak ilyen allatos cuccok, mert apuka vadaszik.

minden nagyon draga. a kompon (ket oras ut nemetorszagbol daniaba) adomentesen lehet vasarolni, ugyhogy mindenki tobb karton sorrel ert daniaba (marmint a dan oslakosok)

van a mi kisvarosunkban ket '56-os magyar. fodor janos es horvath istvan, mar ezt is tudom. elmeselem azt is, hogy jatszottunk twistert, es kozben elszakadt a nadragom, de szerencsere nem lathato helyen. na mindegy, egy nadrag minusz. jut eszembe, nincs nagyon hideg, de fuj a szel, keveset sut a nap, tegnap pedig esett egy csomot. bar azt mondjak, eddig nem esett. (ez csak a mi kedvunkert volt)

a magyarok teljesen kulonulnek (de mondhatnank ugyanezt a danokkal, mindegy). zs meg l ulnek az eloterben, beszelgetunk, teljesen komasak, vegig ott ultek kint, neha iszogattak azt a keves piat, amit talaltak, neha ragyujtottak, de hatalmas atelessel tudtak mondani, hogy "mi magyarok legalabb tudunk elni, nem ugy, mint ezek, akik nem isznak, nem buliznak, viszont hazamennek tizkor". ha szobrot emelnenek a bulizasnak, ezt a ket arcot kellene megmintazni (:

na jovan, abbahagyom, mert en az ilyen hosszu bejegyzeseket nem szeretem elolvasni, meg mar mindenki lefekudt, meg meg furodni is kene, viszont nem kene kihasznalni a netjuket.. bar tegnap ok mondtak, hogy telefonaljak anyunak nyugodtan... en nem is akartam.
jo itt.

11:37 du. |