péntek, november 28, 2003


a palyazatomhoz vegzett felmeresbol kiderult, hogy az evfolyamomon az emberek 20%-anak nincs emilcime. tok hihetetlen.

9:29 de. |



eeromlott a space, ugyhogy mindjart nagyon fogom unni a bonyolultsagot, es omlesztem a dolgokat.
spanyol tok jo volt, ?comó esta? estupendamente, gracias.
meg ejjel fel kettoig palyazatot irtam, ugyhogy aludni nem sokat...
frici pedig egy senki, o mondta.

9:13 de. |


csütörtök, november 27, 2003


(forditott felkialtojel)hola!
azonnal megyek a spanyoloramra!!!! annyira orulok, hogy el se lehet hinni. nem is tanultam tegnap semmit, ilyen az, ha valami lekoti a figyelmemet. amugy most nem irnek, ha valamilyen frici nem figyelmeztett volna ra, de megkertem, hogy mondja el, ki is o.
ja, egyebkent tegnap inteztem vegre spanyoltanart, es raadasul ingyen!!! igaz, hogy utazni kell hozza, de sebaj. orul a judy naon ((:
mester, szombaton legyel pesten, mar jo lenne beszelni, neme?

2:43 du. |


vasárnap, november 16, 2003


ha tudnék, most betennék ide egy screenshotot az inboxomról. nagyon csúnyán eltűnt az összes levelem, a kapottak, a küldöttek, minden. remélem, nem írt nekem senki éjfél és most között.. (pedig biztos rengetegen)

10:38 de. |


szombat, november 15, 2003


bazz, tudtam, hogy a karma police-ban (radiohead) kovács lajos a főszereplő. szeretem azt a klipet. most megkeresem, hogy miért ő. sziasztok. keressétek meg ti is.

10:09 du. |



ehhe, vicces ülős koncert volt, de egész jó, a nyári unique-hoz képest (((: utána meg elmentek, és hatalmas karaoke partíí lett belgával meg bódi gusztival. meg táncolós portásnénivel. meg két szülinapossal, és halász jutkával, booldog, booldog... délután néztük a mesterséges értelmet meg a matrix2-t, hát a tegnapi nagyságrendekkel élvezetesebb.. és van itt egy csaj, ska-s kitűzője van, barátkoztam vele.. holnap hazamegyek.

10:03 du. |



hát, ettől már én is féltem néha, bár nem írtam három napja arról, hogy marihuánát vettem.
még egy óra, és roy és ádám élő koncertet ad a mintegy harminc táborozónak, akiket oda fognak küldeni. hmm. a mátrix2-t pedig ne nézzétek meg, mert rossz. (bár valsz rajtam kívül már mindenki látta korábban)

7:38 du. |


péntek, november 14, 2003


na, a mostani ihm-tábor talán nem lesz annyira necces... nem lesznek törvénytervezetek, viszont ma lehetett nyerni két egeret, meg még lehet máskor is, és én akarok. viszont croásan-t (így írják a vidéki pékségben (((: ) nyertem, meg a norbi (akiről mindig azt hittem, hogy robi) fog nekem mutatni dolgokat meteorral, jó tábor lesz. és az előbb néztük meg a lakótársat keresünk címűt, úgy tetszett, fú. már megint ki akarok menni valami más európába, ami nem magyarország. most meg dizsi lesz, de én inkább a neten, persze.

9:40 du. |


csütörtök, november 13, 2003


én sosem olvasom el az angol dalszövegeket a blogokban.

lamb: "little things"

there's so many things that we miss in our everyday lives
we're so busy hustling bustling chasing faraway dreams
we forget the little things
like blue skies, green eyes and our babies growing
like rainbows, fresh snow and the smell of summer
we forget to live

give us eyes like children so we live each day as our first
we're so sure we know so much that we forget to listen
then we want the fickle things
like cheap thrills, fast pills and constant consumption
like CDs, TVs and cars that speak our name
we forget to live


there's so many things that we miss in our everyday lives
we're so busy hustling bustling chasing faraway dreams
we forget the little things
like blue skies, green eyes and our babies growing
like rainbows, fresh snow and the smell of summer
we forget to live

3:55 du. |



hmm. megírtam az eddigi legrosszabb matek tz-met, ami szomoru, merhogy rá kell jönnöm, hogy nem megy ez nekem. pedig szeretem...
tegnap meg annyira égo dolgot csináltam, hogy elmondom, mielott mástól tudnátok meg; a városi tv-ben esti mesét olvastam (((: de ügyes voltam, mondta is az operator srac, hogy annyira jol mondtam, mondjak még egyet. ugyhogy mondtam.
ezen kívül még a hétvégén is nagyon égo dolgot fogok csinálni; nem nézem meg az archívot, hogy mennyire fogadtam meg a nyáron, hogy soha többé, de e-magyaros ihm-es táborba megyek. ráadásul békéscsabára, tehát még azt sem mondhatom, hogy mert szép a táj... de ingyen van, ott lesz az onnan származó egyetlen barátosném, szóval.
psy jack szerint nyimmogtam. tetszik a szó (:

2:46 du. |


péntek, november 07, 2003


mostanában valamiért még a neten sem tudom elfoglalni magam, e-mailt nem kapok, blogot nem frissít senki, az idegenek meg nem érdekelnek.
holnap nyelvvizsga, panaszkodni most nem akarok egy darabig, mert már unom elmondani mindenkinek a bajaimat, és feltehetoleg mindenki más is unja oket.
keresem a helyem, de egyre kevésbé találom. meg magamat sem. elvesztem magamban és a mindenben, és nem jön senki, aki igazán ki tudna onnan emelni. a mindennap is egyforma. legalább már karácsony lenne. bár tavaly azt is utáltam.

9:23 de. |


csütörtök, november 06, 2003


most olvastam még olyan cikkeket a nyári kukkolós dologról, amiket eddig nem. eszméletlen, hogy nem csak a valóságtól, de egymástól is mennyire eltérnek. szerencsére már kb. ki lett heverve mindenkinek..

2:53 du. |