hétfő, október 20, 2003


most pedig vidáman ebédt csinálok.
ne tudjátok meg, milyen vicces, mikor három kisvárosi anyuka öt darab, átlagosan 4-5 éves gyerekkel pestre jön. ne tudjátok meg, mennyire nem akarjátok tudni, ha ismeritek őket.

11:56 de. |



utálom zsombort. most megnézzük, mennyire működik az ékezet innen. szóval azért utálom, mert mikor az ember már fél éve nyugalomban van, igen, tudom, hogy mi akarok lenni, akkor felhoz olyan dolgokat, amik miatt már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy télleg jó az nekem.
úgyhogy most egyszerűen nem tudom, mit is akarok. a dolgok néha hatalmas mértékben szétcsúsznak körülöttem. már nincs visszaút, töriből és matekból kell felvételiznem, vagy max film-médiából. ez azért eléggé behatárol.
az lenne a legjobb, ha semmit nem kellene csinálnom. folyjon el körülöttem a zélet, én meg csak úgy legyek, soha ne kelljen döntéshelyzetbe kerülnöm, és soha ne legyek bizonytalan a fontos dolgokban. muá.

11:53 de. |


péntek, október 17, 2003


gyertek vissza emberek, akiket szeretek, ne menjetek el, viszont menjenek el azok, akiket nem szeretek. sok ertelme van ennek a medianapnak. ra kell jonnom, hogy az emberek tobbseget alapvetoen utalom.

5:22 du. |


szerda, október 15, 2003


na, most az van, hogy kaptunk szunetet harom napot, hogy a jovo heti durvulos tori versenyre felkeszuljunk, erre ma mar hajat mostam, reggeliztem, telefonaltam, neteztem, vittem vissza konyvet konyvtarba, es akkor mar del elmult, ezen kivul olvastam masfel oldalt a versenyre. mua.

jaes a maradek napokban meg paskozni fogok meg due meg koncert meg ilyes, ugyhogy.

judy most bassza el az eletet, vagy legalabbis a tori jegyet. ugyhogy fel se fogjak venni, ugyhogy elbassza az eletet.

ne nezzetek csajok a csucsont, mert abban minden masodik szo a "penge". es ez meg csak a legkisebb baj.

boldog het honapt! (((:

12:09 du. |


péntek, október 10, 2003


elbaszott szar idoszakomban vagyok, vegre elmentek a danok.
meg regebben akartam irni, hogy volt cotton club singers ingyenes koncert otthon, voltam, es vegre nem tnt, vetech meg nagyecsedi fekete szemek lepnek fel ilyen sorfeszt jellegu megmozdulason. (elozo nap meg lb27 volt, azon nem lehettem)

a danokrol (tudjatok, jottek daniabol) meg tudnek irni sokat, de mar baromira unom elmondani huszadjara is.

9:40 de. |


péntek, október 03, 2003


voltam fbw-n, jo volt nagyon, dan is megdicserte oket a sok rajongolanyert, kozuluk is persze mi voltunk a legaktivabbak a krisztivel, majd lesz 20-an is, tok jo.
voltak aranyos es nem aranyos kis pesti torteneteim, de most nincs idom leirni oket.
holnap meg jon hozzank susanne daniabol. en meg ma este pestre.

9:32 de. |