szombat, április 26, 2003


annyira nagyon gyakran frissitek, hogy csak na.
tegnap volt sajtofeszt. ha nem valtam volna gazdagabba egy canon fenykepezogeppel, 20 000 forintos taborkedvezmennyel meg 2250 forinttal, akkor jo szarnak mondanam most, de valtam, ezert jo volt. es igazibol elment mellettem a noci, aki nagyon magas sarku cipoben is csak a vallam ala ert, meg volt csomo hires ember, akik viszont annyira nem tudtak erdekelni, hogy csak na. viszont volt rendezoi kartyam, amivel bemehettem a protokoll szobaba es ehettem rengetegsokmindent. most meg itt egy pizza, ugyhogy.

2:21 du. |


szerda, április 16, 2003


láttam elobb egy blogcímt, és az volt, hogy sadness is beautiful. a fenéket. rohadtul nem.
büszkélkedés: az egész osztályban egyedül én tudtam, hogy ki nyerte fociban a magyar bajnokságot 2000-ben. annak ellenére, hogy rohadtul nem érdekel.
és egy ház a család többi tagja nélkül kellemes tud lenni, foleg, ha... (:
pénteken meg nyelvvizsgázom, jaj. hát ilyenek vannak az én életemben nóvadéjz. meg hogy én lettem az év középiskolás újságírója. most megveregetem a vállam.

1:10 du. |


hétfő, április 14, 2003


meeghalt a sector, meeghalt a sector! mindez idétlen gyerek általi gúnyolódós stílusban, nem tudom jobban körülírni.

6:01 du. |



kunderától a lét elviselhetetlen könnyűsége tényleg jó. és a legjobbkor került a kezembe. egy könyvnél ez fontos dolog.
ez egy szép hét lesz (: már csak egy holnap délelőttöt kell kibírni.

5:58 du. |


csütörtök, április 10, 2003


benne leszek a tv-ben, benne leszek a tv-ben! nem mondom meg, hol meg mikor, mert ne lássátok, ahogy rögtönzött bírosági tárgyaláson megeroszakolt baratnot jatszottam, raadasul eleg szarul. na jo, m1, azt ugyse nézitek, de musort nem mondok.

11:41 de. |


hétfő, április 07, 2003


annyi dolog van, ami miatt a falnak kellene fordulnom, ami miatt azt mondhatnám, hogy de szar is az élet, és akkor ott van egy másik dolog, ami miatt még akkor is tudok mosolyogni, ha már máskor sírnék. azt hiszem, most szép lehetek belülről, a kicsi lelkem felől, olyan kisimult, olyan nevetős, úgy is mondják néha, hogy boldog. lassan elkezdhetnének érdekelni a mindenmás kategóriába tartozó dolgok is, mert nem lesz ennek jó vége... habár most minden jó. annyira jó. nem is értem néha magam.

4:56 du. |


csütörtök, április 03, 2003


töri pályázaton második lettem, médián meg elso. nagy akarok lenni, hogy idesanyám ne mondhassa, hogy nem mehetek el holnap koncertre.

4:00 du. |


szerda, április 02, 2003


nos. az élet mostanában nem mutatja a filozófiai oldalát, egyszeruen van és jo és szép, a történéseket meg nem akarom leírni, mert mire jó már az, hogy jaj, ma tesin futottunk, és nekem ezentúl megint nagyon kedvem van futni, idöt meg nincs kedvem találni, mert mikor hazaérek, már sötét van és hideg, úgy meg már nem is jó. tehát az ilyen dolgokat felesleges leírni, akkor meg mit? itt okos gondolatok kellenének, és már megint ott vagyok, mint mindig, nem tudok írni, erröl meg milyen jo már írni.
azt hiszem, ez már megint kelloen szar bejegyzés, tessék.

2:41 du. |