vasárnap, február 19, 2012


"oké, nem csődöl be az airfrance, de cserébe kivesszük a vakbeled, jó?"

12:13 de. |


szerda, február 08, 2012


új repjegyek megvéve, most már viselkedjen minden légitársaság rendesen.

10:10 du. |


szombat, február 04, 2012


jaj, ma este megint beütött a magányosság, biztos a malév-csőd miatti fenyegetettség-érzés miatt, vagy mert mintha a pasim örülne is, hogy nem kell jönnie, de bőr kéne, nyál, egy másik test melege, alternatívaként valaki, akivel eleget lehetne inni ahhoz, hogy az előbbi probléma elfelejtődjön.



(amúgy nincs semmi bajom, csak nem tudok egy ideje futni, mert fáj a jobb térdem, pedig próbáltam ma, miközben az is kiderült, hogy valami nem jó az új nike+ szenzorommal; haszontalannak érzem magam a munkámban, távküzdök az egyetemi bürokráciával és nem haladok semmilyen irányba a szakdogámmal, unok egy idegen háztartásban élni, ahol nem merek dolgokat csinálni és nincs kivel beszélnem, és fogalmam sincs, mi lesz áprilistól, meg hogy mit akarok az élettől. na, ilyen az, amikor negatív napom van.)

12:10 de. |


szerda, február 01, 2012


álmomban valami őrült késsel esett neki a vádlimnak, teljesen kibontotta, még a csont keresztmetszetét is láttam a feléig, annyira már ott nem is volt félelmetes egyébként, simán fel tudtam hajtani egy izomköteget, majd visszasimítani. aztán a kórházban nem nagyon tudtak vele mit kezdeni, bevarrták, de mondták, hogy futni, azt soha többé, legalábbis ezen a lábon nem.

na, talán ennyire nem para a fájós térdem, de azt hiszem, ez a problémám vetült ki ebben az álomban, hamarosan újra próbálkozok beletenni néhány kilométert. például ha megérkezne az új cipőm, el se merek menni itthonról, viszont az előbb kinyomtam egy "magántelefonszámot", amiről még csak telefonspamet kaptam eddig, vajon a ups operál ilyen gonosz eszközökkel?

a ups tracking csak stresszeli az embert.

10:39 de. |