kedd, május 31, 2011


az utolsó előtti vizsga (államvizsgákat leszámítva), és meg fogok bukni. sosem sikerült még ennyire nem tanulni egy ennyire szar tárgyból. és még csak nem is nagyon érdekel, remek.

12:07 du. |


szerda, május 25, 2011


kiderült, és igenigenigen, franciaország! sőt, normandia, amivel az egyetlen baj, hogy már megint egy óceáni éghajlatú hely, és nem nyáron, de annyi baj legyen, cserébe tök szép lesz meg rengeteg hal és tengeri cucc, és megint használhatom a gumicsizmám, amit santiagóban vettem (: coutances a városka neve, még meg kell tanulnom, kb 9000-en laknak benne, de egész sűrű kisfalvas területnek tűnik, közel az óceán, jee!
az iskola nekem úgy tűnik, hogy csak két évfolyamot visz, talán ötödik és hatodik osztályt, azaz piciket, ami fura lesz, de a képeken nagyon kedvesen mosolyognak, úgyhogy remélhetőleg szeretni fognak (:
gyertek látogatni, hozzátok az esőkabátot. előre láthatólag októbertől, 26 héten át.
kezdhetek tanulni franciául (:

2:04 du. |


szerda, május 11, 2011


igazából kurva szerencsésnek érzem magam, hogy pont három olyan dologért rajongok, amiből (még ha akár szűkösen is, de) akár meg is lehet élni, és még csak nem is kell irodában ücsörögnöm soha.

10:58 du. |


szerda, május 04, 2011


napok óta egy lakberendezős blogot nézegetek, pedig tudom nagyon jól, hogy képtelen vagyok úgy igazán szebbé tenni a "lakásom" (szobám, szobarészem), amíg az egésznek átmeneti érzése van, és ezt értem arra is, hogy tanév végén ki kell költözni a koliból, addig meg már minek. pedig az 10 hónap. és mikor lesz még nekem ennél biztosabb helyem?
most még azt sem lehet tudni, hogy hány hónapra fogok ösztöndíjat kapni, azt meg pláne nem, hogy hova, de lakberendezős blogot nézegetek, és szövögetem a terveket, hogy "na, pont ilyen izét kéne majd csinálni az új albérletben". aztán lófasz se lesz belőle.

mostan napfényes párizsi garzonokról álmodom.

9:39 du. |