szerda, április 27, 2011


vajon azért nem hív soha senki sehová, mert tudják, hogy úgyse megyek, vagy azért, mert utálnak, vagy azért utálnak, mert sehova se megyek?

10:21 du. |


vasárnap, április 24, 2011


valaki foglalja le az agyamat még egy hétig, mert kezdek beleőrülni a várakozásba. túl sok most a bizonytalan faktor, úgyhogy legalább egy dolog kezdjen el kiderülni...

in the meantime: kezdem egészen megismerni az operaházat.

4:31 du. |


csütörtök, április 21, 2011


gyűlölöm ezt az országot. már volt egy pár hét, amikor nem akartam naponta öt hírt posztolni a facebookra sűrű wtf-ekkel körítve, de ma megint két cikket sikerült már kiraknom, és csak fél 12 van, ráadásul az egyikbe több wtf is bele van sűrítve.

pénzbüntetés a hajléktalanoknak? rili? biztosan azért alszanak az utcán, mert annyi fölösleges pénzük van.

heti 28 óra a tanároknak? az bruttó minimum 60 óra munkát jelent, nem hiszem el, hogy ezt nem fogják fel, mindezt havi 80 ezer forintért. az úgy 300 forintos órabért jelent. aztán csodálkozunk, hogy nincs presztízse a tanári szakmának, és hogy a jövő generációi segg hülyék lesznek.

11:29 de. |


vasárnap, április 10, 2011


egyszerre van ez a borzasztó megosztási kényszerem, amit mostanában inkább a facebookon élek ki, és rögtön szinte minden megosztás után őrülten nyomoréknak érzem magam és visszaszívnám az egészet, illetve a legkisebb kritikára szeretném elásni magam.
az introvertált exhibicionista szomorú története. az önbizalom-hiányos egoista. a ...

10:12 du. |