szombat, december 25, 2010


a szerencsejáték zrt. azzal reklámozza magát, hogy a bevételek és nyeremények után befizetett adókból az országot építjük, ezért mindenki lottózzon. pont úgy csinálnak, mintha az országnak kizárólag a szerencsejátékokból lenne adóbevétele.

8:24 du. |


péntek, december 24, 2010


idén egész karácsonyi hangulatom alakult ki, csak sajnos nincs hozzá megfelelő család. mindenki sírni fog egy csomó minden miatt.
egyik nagymamámnál már csak hárman leszünk holnap, pedig régen alig fértünk el az asztal körül.
a másiknál rákos nagypapa és végtelenül boldogtalan házasságok, politikai nézetkülönbségekkel megspékelve.
):
én majd csinálok egy tökéletes családot. kár, hogy a már meglévő készletet is fel kell majd használni.
bár én még azért így se maradnék karácsonyra egyedül a koliban, szóval biztosan van rosszabb.

1:21 de. |


csütörtök, december 16, 2010


elég, ha rinyál egyet az ember a blogjában, rögtön meghallgatásra kerül, jött is egy e-mail, hogy a holnapi óra (és zh) elmarad, ami egyébként 7 kibaszott 45-kor kezdődött volna, ennél jobb hír nem is lehetne. na jó éjszakát.

12:07 de. |


szerda, december 15, 2010


azt szeretném már, ha úgy tudnék hazajönni, hogy ne folyton azon kelljen stresszelnem, hogy mit kell még holnapra. nem elég, hogy az egyetemi dolgok sosem fogynak el, így nem tudok egyetlen egyszer se lemenni egy sörre nyugodt szívvel, de még a munkám is olyan, amire folyton készülni kell itthon. azt szeretném, ha hazaérnék, és másnap reggelig nem kéne gondolni semmi ilyesmi kötelességre.

nyomorék vizsgaidőszakom elég szerencsétlenül tudott összeállni. először meghirdették a két szigorlatomat egymást követő két napra (egyetlen időpont mindkettőhöz), mintha ezen a hatalmas tanszéken nem lehetne átlátni ezeket a dolgokat, majd könyörgés árán elértük, hogy áttegyék, de nem jártam sokkal jobban, mert így a nyelvészet szigorlat előtti két napban két másik vizsgám lesz. "tanuljanak a vizsgát megelőző hetekben előre". ja, mert ez így szokott menni. meg "oka van annak, hogy arra a hétre egy vizsgát se hirdettünk". akkor oka lesz annak is, hogy kurva szarul fog sikerülni : P

de utána törökország, másfél hét, iszonyú jó lesz (: egyhetes főzőtanfolyam az eu pénzén.

fáradt vagyok és úgy szeretnék egy kis nyugalmat.

10:43 du. |


hétfő, december 13, 2010


ha valami beül az agyamba, akkor onnan nehéz kisöpörni. egyelőre így megyek vásárolni: "inkább a 100 ft-tal olcsóbb tusfürdőt veszem meg, mert brazília." sőt, néha kiszámolom, hány ilyen döntésből jön össze egy repjegy.
(persze kajára ez sosem vonatkozik. arra bármikor bármennyit el tudok szórni, ezért inkább magát a lehetőséget kerülöm.)

11:43 du. |


szombat, december 04, 2010


itthon mindig kikulturálódok a viva tévéből.
a pinknek van egy száma, ami abszolút a partizásról szól, az egész klip viszont egy hatalmas pc-zuhatag feminista, vegan, antirasszista és antihomofób képekkel. ez tök jó, meg is néztem a szöveget, hogy hol van benne az üzenet, de egyszerűen nincs. talán az a sor, hogy mindannyian freakek vagyunk.
és először hallottam sp számot. a baseballsapi tényleg menő? őrület.

11:36 du. |


péntek, december 03, 2010


ez a péntek esti kör igen nagy hiba volt. csak azért jegyzetelek, hogy ne aludjak el. meg azért írok épp blogot is.
visszavittem ma az elátkozott kabátot a boltba. *nagy megkönnyebbülés

5:56 du. |