csütörtök, január 28, 2010


fel szeretném hívni rá a figyelmet, hogy a kazinczy utcában thai wokos-leveses kajálda nyílt. nem szuperolcsó, levesek ezres körül, wokos cuccok ezerpárszáz, és nem is próbáltam, de szeretném majd ha hazajövök, addig próbáljátok meg életben tartani, ha érdemes rá.
amúgy meg vége a vizsgaidőszaknak, hejj.

7:34 du. |


szerda, január 27, 2010


csak még ezt - nem mintha hinnék a threesome-ban, de ez olyan szép, pláne hogy még látszik a bugyi csíkja -, és leszállok a témáról. és tanulok. egy nap van hátra, de képtelen vagyok. a vizsgaidőszak nem egészséges és árt a szépségnek is. persze még mindig nem olyan rossz, mint dolgozni. ennek legalább vége lesz holnap.

5:59 du. |


kedd, január 26, 2010


Like, one time we had period sex, and at some point he put his hand on the wall to steady himself. There was a bloody handprint on the wall until he moved out like 6 months later, and he washed it off after he moved all his shit out.

It was both hilariously disgusting, because it was fucking blood on the wall for god's sake, which is gross. But it was also kind of satisfying that he was like, "So? It's not like I eat off of my wall, nobody touches that wall except me when we're boning, and it's just a little blood. Who cares?" because such matter-of-factness about period blood was unexpected. Also every time I looked at it I was like, "Ah. Sex. Yes."


az időbeli egybeesés a menstruációm és a dolgok találása között csupán a véletlen műve. de tényleg.

(és ez egy komment volt itt.)

9:30 du. |



blogba tumblrzök, twitterezök, akármö. aszondjahogy.

Even more than death, I fear undressing in front of a girl and accidentally ending with my socks.
(And yet girls wearing nothing but socks are a huge turn on. OF COURSE. Good job, universe.)


és ez. meg a kapcsolódó.

na megyek tanulni.

4:20 du. |



ez egy nagyon jó nénis blogról lett lopva, aki meg innen lopta.


how can anyone not like girls, right?

2:28 du. |


hétfő, január 25, 2010


sentimental me
két elvarázsolós, szívszorítós számot szeretnék ajánlani (gyorsan, mert tanulás van):
sleeping states - rings of saturn
a másik meg nincs fent a youtube-on, de van egy 30 mp-es darab belőle a last.fm-en, töltsétek le vagy kérjétek el tőlem: hauschka - blue bicycle

3:43 du. |


vasárnap, január 24, 2010


persze ha átgondoltan és higgadtan viselkednék, akkor nem írnám le ezt, mert bölcs ember nem ír le ilyet, de hát én soha nem akartam tökéletes lenni. és tudom, hogy ez egy publikus napló.

utálom a képmutatást. utálom, ha az beszél nekem helyes döntésekről és állítja be magát az erkölcs, a bölcsesség és a mindig tökéletes viselkedés istenének, aki maga azért nem viselkedik mindig 100%-osan. persze ezek is csak pletykák, és erre is rá kellene kérdeznem nála, de hát igazából az ember ritkán kérdez rá kínos pletykákra. aki úgy állítja be magát, mint aki soha nem hibázik, az már nem valami szimpatikus.
"na de most megyek, mert örökbefogadunk néhány haiti árvát." bazmeg.

(például azt mondani, hogy "és egyébként xy, akit te is ismersz, de nem mondom meg, hogy ki, pont nekem mondta el, hogy így meg úgy" - hát ez már rögtön kurvára nem erkölcsös, mert most pörgetem végig a fejemen, hogy ki lehet xy. ez nem fair.)

4:12 du. |


péntek, január 22, 2010


egy dologban vagyok kurvára tehetséges, és az a bénázás.
ma pl kivittem volna anyunak a vonathoz a bőröndjét, de még a metró ablakából pont láttam is kökin kifutni a végét...
szerencsére a problémamegoldás is megy néha, és most remélhetőleg utazik a bőrönd haza egy buszon. igazából az összes cuccom így kéne hazaküldenem.

5:48 du. |


szerda, január 20, 2010


hogy közölhetném azt finoman, hogy "megkerestelek facebookon, amiből annyi derül ki, hogy leszbikus vagy, de ettől te már rögtön sokkal szimpatikusabb vagy nekem, pláne hogy te vagy az egyetlen a több tucat hirdetésből, aki óvárosban lakik, úgyhogy hamar küldjed azokat a fotókat"?

12:37 du. |


kedd, január 19, 2010


előzetes terveimmel ellentétben már most albit keresek santiagóba. és egy szimpatikus stúdiólakás hirdetését látva vérszemet kaptam, és akár egyedül is laknék, arra gondoltam. na de majd meglátjuk, most várom a sok fotókat.

12:50 du. |


hétfő, január 18, 2010


annyira de annyira fogynak a napok...
ma amúgy kaptam egy levelet, hogy egyébként lehet, hogy gironába is mehetnék, mert visszamondások történtek, de hát most már jó lesz ez így.
mire letudom az utolsó vizsgámat is, észbe se kapok, téli tábori ereszdelahajam, még egy gyors vizit otthon és csá. hát, hát. vegyes.

12:00 du. |


hétfő, január 11, 2010


mindig azt hiszem, hogy találtam valami rejtett kincset, erre a 6/12-es grey's anatomy címe mi? i like you so much better when you're naked.

kibaszottul öregszem, ma vettem egy fekete pólót és egy szürke pulcsit. szürkét.

ja meg bkv-bérletet. mondjuk az nem annyira az öregedés miatt.

7:01 du. |


szerda, január 06, 2010


életemben először futottam ma futógépen. gáz, gáz, de hideg van kint, valamit meg már kell csinálni, és csak az alagsorig kell menni érte.
hát mit mondjak, továbbra is tök szürreálisnak tartom. futni a fehér fal előtt - kibaszott unalmas. áramot használni a futáshoz (és közben még csak nem is haladni előre, ugye) - kibaszott szánalmas. nem beszélve olyan dolgokról, hogy ha gyorsítani akarsz, akkor nem ám gyorsítasz, hanem nyomkodod a speed up gombot. de legalább nincs hideg.

9:53 du. |



apakezdődik.
nem mentem be ma vizsgázni. még jó, hogy hivatalosan jövő hétre vagyok feliratkozva. jövő héten biztos sokkal jobban fogom tudni : P
de addigra hátha a bioritmusom helyrerakódik. már megint egykor keltem.

1:16 du. |


kedd, január 05, 2010


get your filthy fingers out of my pie

1:36 du. |


vasárnap, január 03, 2010


hát így kábé ez.

(ezt meg csak azért, hogy megmaradjon valahol.)

8:40 du. |