csütörtök, január 31, 2008


12:28 de. |


szerda, január 30, 2008


aki három évnyi egyetem/főiskola után is csak gimis képeket tesz ki a wiwre, az nem lehet sikeres ember. (vagy csak leszarja a wiwet - ez a jobbik. bár ma pl bejelentkezett.)

szeretnék még megemlékezni az oeb-ről néhány dicsérő szóban: nem postán küldik két hét múlva az eu-s tb-kártyád, hanem ott helyben kinyomtatják plasztikra fél perc alatt. közeledik a 21. század. bár bizonyára eu-s előírás. (a dániai tartózkodási engedélyt persze csak másfél hónap múlva tudják kiállítani. a dánok ilyen elmaradottak.)

egyáltalán, tablóképet kirakni profilképnek?!?

11:50 du. |


kedd, január 29, 2008


vége, kész, megcsináltam. amíg kilenctől fél kettőig várakoztam a latinra, még meg is tanultam, úgyhogy átmentem, nem is akárhogy, hanem hármassal.
először jött a boldogság, most meg már a bágyadt, fáradt álmosság. pedig össze kéne pakolnom, kiköltöznöm, hazamennem. átgondolni, mi kell majd négy hónapra. meg a hétvégére most a mátrában.

3:48 du. |


vasárnap, január 27, 2008


az infótanár, aki megbuktatott, mert nem jártam be, elküld nekem egy screenshotot, amin látszik, hogy be van lépve a randivonalra, egy másik tabban pedig irénke profilja van megnyitva.
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

7:10 du. |


szerda, január 23, 2008


na, ma nulla alvás után bementem kilencre vizsgázni, és háromkor szabadultam. jutalmul kaptam egy "nagyon erős négyest". az előttem vizsgázó lány igazából rögtön be szerette volna íratni az egyesét, de a tanár rábeszélte a próbálkozásra. a lány egyesnél azért jóval többet tudott, kapott is egy hármast. erre ő mondta, hogy akkor jön uv-zni a következő héten. mire a tanár: ha beírok egy négyest, békén hagy? beírt egy négyest. szóval ugyanazt a jegyet kaptuk meg, én a majdnem ötös feleletemmel, ő pedig a majdnem egyes, de aztán inkább hármas feleletével.

4:02 du. |


péntek, január 18, 2008


igazán spoiler-ellenes vagyok, ezért is érint nagyon szarul, amikor véletlenül meglátom imdb-n, hogy az ötödik szezon végén összeházasodik a két pasi, akik abban a pilotban találkoztak, amit pont az imént láttam.
nincs meglepi.

8:27 du. |


hétfő, január 14, 2008


Hoxa portálja: Minden, ami egy nőt érdekelhet: diéta, gyereknevelés, szerelem, szex!

Valahogy nem érzem magam megtalálva.

7:17 du. |



Szeptemberben beszámoltam arról, hogy van szép bicikli. Na hát még mindig van, és vettem hozzá sisakot meg u-lakatot meg lámpát, és igen, még mindig azzal járok. Naponta öten kérdezik meg, hogy így télen is? Amit én nem is értek, mert gyalog is hideg van, de úgy háromszor annyi idő eljutni A-ból B-be. BKV-val általában nem tudok menni, mert a belvárosban az nem működik, szóval marad a gyaloglás, de mégis kinek van arra ideje? Szóval bicikli. Ráadásul vidéken, ahol én felnőttem, szintén nem volt más, nem hordta a popsim autóval senki, úgyhogy egyszerűen ez a természetes, biciklizni egész télen.
Azt a buszsofőrt viszont nem zártam a szívembe, aki az Astorián állt a pirosnál, és ahogy mentem el mellette jobbról (tudom, hogy nem szabályos), direkt rákanyarodott a busz elejével a padkára, nehogy elférjek.

5:17 du. |


vasárnap, január 13, 2008


Ez eddig kimaradt.

2007: Barcelona, kis Németország, keleti nyugati Franciaország, közeli Ukrajna, Montenegro, Portugália, Santiago, Párizs, Szardínia

2008: négy hónap Dánia, közben egy hét Berlin, és remélhetőleg némi Skandinávia. A többi még talány.

2007 legjobb koncertje: Muse.

2007 legjobb kajája: rizses polip Olhaoban, sósvajaskaramellás crepe Nantes-ban.

11:34 du. |



hát ha pite jóslataival ellentétben leszbikus még nem is lettem, de újabb sorozattól függök, és megint utolértem az amcsikat, ami nagyon rossz. the l word. shane a kedvencem. még amy winehouse-nál is kúlabb. de nem tudja elkötelezni magát senki mellett, úgyhogy maradok a paskómnál.

11:11 du. |


szombat, január 12, 2008


10:57 du. |


hétfő, január 07, 2008


a kereskedők még nem túl ügyesek pár dologban.
miért fűtik túl a boltokat? a kabátomat nem tudom letenni, és menekülök ki az utcára levegőért.
a másik hülyeség, hogy a mangót, avokádót akkor értékelik le, amikor megpuhul. keményen meg se veszem.
viszont mindkét esetben nekem marad több pénzem. há há.

amúgy voltam beteg, ma nem fogok aludni, holnap megbukok, és legyünk már dániában.

3:41 de. |


szerda, január 02, 2008


újévi meglepiként romlik el a laptopom, legalábbis a wifi benne, amiért valószínűleg a windows a felelős. viszont dvd-meghajtó nem sikerült hozzá, úgyhogy ha telepíteni kell...

szilveszter éjjel a deákon a zárt metróban láttuk, hogy bkv-dolgozók kidobóst játszanak az üveg mögött, és nagyon nevetnek. furcsa volt.

semmit sem tanultam, de már több órája írom a puskát. soha nem szoktam - ennyire reménytelen most a helyzet.

10:32 du. |


kedd, január 01, 2008


35 és fél órám van rá, hogy megtanuljak egy nyelvet. mivel ez a nyelv a latin, külön élvezet. és még addig kétszer aludni is kéne, akkor egészségesen 20 óra.

9:33 du. |