csütörtök, augusztus 25, 2005


felvettek a korosibe. kurvaelet.
litvania kircsi, a tabor eggyel kevesbe, vilnius kircsi, hogy csak ket orat vagyunk itt, es azt is internettel meg vodkavasarlassal toltottuk, az eggyel kevesbe.
a litvan csajok a legjobbak, ki az a hulye, aki szerint a magyarok?

11:17 de. |


péntek, augusztus 19, 2005


na helósztok, elmentem.
(erős virtuális kacsintások azokra, akik helyettem spanyolországba mennek, szóval tudjátok, turrón, és blando! nem duro, blando! hozok érte vodkát. ha találtok nem romló flan-t és san millan sajtkrémet, meg palmeritast, az ilyen keksz-szerű, és kétágú csigának néz ki, szóval nyugodtan azt is. néhány spanyol dvd-t és cd-t, meg egy egynyelvű szótárat... oké oké, abbahagytam :D )

3:17 du. |



tűrhető lett, de az annak idején kiszívatni próbált rész még mindig nem hagyja magát igazán. egyébként tíz óta nem vagyok itthon, vagy nem látszik?

2:59 du. |



félek a végeredménytől. de most elmegyek, és megcselekszem, amit megkövetel a haza. ha a fokkerre fel merek szállni holnap, akkor ez már kismiska. vagy ki tudja.

1:35 du. |



befestettem a hajam az utolsó dobozzal a kedvencből, amit kivonnak a forgalomból. harmadára volt leértékelve, szavatosságot meg lehetetlen volt leolvasni, viszont a szokásostól eltérő színe és állaga volt a trutyinak, úgyhogy most izgi van. ugye zöld hajjal is fogtok szeretni? vagy ha nő még egy fejem?
ami biztos, hogy az arcomat, a nyakamat és a karomat a szokásosnál is jobban befogta. mint akit összevertek. aki kitalálta az ötperces könnyed otthoni hajfestésekről szóló reklámokat, annak járna tíz év börtön minimum.

1:01 du. |



istenem, hogy én majd két óra alvás után felkeljek és tegyem a dolgom... hát nem jött össze.

11:54 de. |


csütörtök, augusztus 18, 2005


ma éjjel nem fogok aludni, a picsába. és muszáj úgy bepakolnom, hogy minden nálam legyen már a beiratkozáshoz, na ezt nem fogom tudni nem elbaszni. még fényképeket állítok össze és nyomtatok litvániába, még meg kell csinálnom a munkám, még hajat kell festeni...

a kedvenc helyzetem: nem akarok a paskómnak (barátomnak, faszimnak, pasimnak, szeretőmnek, páromnak, fiúmnak, hapsimnak, egyik rémesebb mint a másik) nemet mondani a barátaim miatt, nem akarok a barátaimnak nemet mondani a paskóm (barátom, faszim, pasim, szeretőm, párom, fiúm, hapsim) miatt. a második fog győzni pedig, mert szegény paskóm (barátom, faszim, pasim, szeretőm, párom, fiúm, hapsim) el volt és el lesz hanyagolódva mostanában.
(fair dolog blogban megüzenni a barátoknak, hogy nem megyek holnap inni?)

8:48 du. |



mamámmal az a baj, hogy a brownies is úgy a legfinomabb, ahogy ő csinálja. éppen kétpofára.
már tegnap éreztem, hogy a héten is késni fog a hvg. biztos nem érnek rá, mert készülődnek a nagy díjátadóra.

8:44 du. |



megint átmentem. már engem is kezd idegesíteni.

5:45 du. |



és ha szombatig még egy repülő lezuhan, híres vakmerőségem és bátorságom és hidegvérem ellenére (már ami a repülést illeti) nem fogok felszállni arra a fokkerre, inkább stoppolok, és meghalok autóbalesetben.

11:15 de. |



kicsit persze elaludtam, de csak ahhoz képest, hogy rengeteg időt hagytam odaérni a kreszre. viszont kábé két oldalt tanultam, mármindegy-nemezenmúlik alapon.
vajon megjavítom a szintidőmet zuhanyos elkészülés versenyszámban? kérem a téteket.

11:12 de. |


szerda, augusztus 17, 2005


kedden szerdán kiderül, hogy kapok-e kolit, és szinte biztos vagyok benne, hogy kapok, mert messze lakok lakom és sok pontom volt és még sok hely is van, de titokban abban reménykedem, hogy mégsem, hogy lakhatok albiban, közel az egyetemhez,
ezzel a hülyével, noha azt mondtam mindig, hogy képtelenség elviselni, de ez nem is igaz. ez elég szemétség tőlem, mert őszintén szólva nem állunk úgy, hogy mindegy legyen, kolit fizetek-e vagy albérletet. nyüssz, a pokolban fogok elégni, miután kimúltam a kollégiumi szobámban.

10:22 du. |





ezzel talán sokan nem értenek egyet, de én örülnék, ha budapest lenne 2010-ben a magyar európai kulturális főváros. már csak azért is persze, mert itt fogok lakni, ha az országon belül, de egyébként is, és most nem tudok igazi észérveket felhozni. a tervek meglehetősen futurisztikusan és iszonyatosan színesen néznek ki, és mondjuk nagyon szép gondolat, hogy a közraktár utcát "bohém negyeddé" alakítják, mikor kettővel arrébb van a ráday, de egye fene, ez meg a duna mellett van. az viszont elég vicces, hogy kellene javítani a tömegközlekedésen, igen igen, és mindez a 17-es és a 19-es vill pályájának összekötését jelenti.



ezenkívül a tervekben baromi jól néz ki az a vasúti pályaudvar, de hogy öt év múlva mikor lesznek itt ilyen menő vonatok, vagy ha lesznek is, mikor fognak rendeltetésszerű sebességgel közlekedni, arra kíváncsi vagyok. mert az esztergomi vonatok is nagyon szépek, de 30-cal a bzmotok is elközlekedtek, még ha nem is halogénvilágítás volt rajtuk.



salamanca is európa kulturális fővárosa volt, méghozzá 2002-ben, és igazság szerint nem építettek semmilyen utópisztikus dolgot, de budapest 8 évvel később nyilván nem tud másképp ringbe szállni. na mindegy, hajrá hajrá. az a fölső híd azért tetszik.

9:40 du. |



kedves mindenki, átmentem.

5:40 du. |



leadtam a kolesz jelentkezést, minden utánajárás nélkül rottenre hagyatkozva: ajtósi, nándorfej, kőrösi. 23-án izgi.
és: megszüntették az egyetlen hajfestéket, ami eddig bevált, éveken keresztül. ilyen bio-cucc. szomorú vagyok.
és: holnap megbukom elsősegélyen. ha! ha egyáltalán odatalálok.

2:27 de. |


kedd, augusztus 16, 2005


pénzt fogok keresni! én! igazi pénzt! ráadásul nagyon kézenfekvő dologgal, semmi mekdonác, meg benzinkutas sem leszek, hanem spanyol rovatom lesz a... 2zsiráfban. hát ezt még nem tudom, hogy jó-e lesz, mert úgy tíz éve nem volt a kezemben 2zsiráf, de tamás szerint jó :D
patrikkal albérletbúcsúztatón beszéltük meg, de vodka és sör nem engedte, hogy eltároljam a fejemben, úgyhogy soha de soha többé nem jutott volna eszembe. ó, patrik, téged szoborba kéne önteni.. olyat mondott, hogy hétpluszáfa havonta. 3500 netről vadászott karakterért.
patrik 4 prezident.

12:33 du. |


hétfő, augusztus 15, 2005


éppen az én drága barátnőmet várom, majd jön hatra. (igen, 1850 van.)
ő az egyetlen lény, aki teljes mértékben tolerálni tudja az állandó késésemet, mivel nem tud róla. ez azért van, mert mindig később érkezik nálam. jól meg is értjük egymást (-;
és most kezdett el szakadni az eső, úgyhogy ez valószínűleg még megtoldja egy órácskával. mindegy, a mozi nyolckor kezdődik (:

6:50 du. |



rohangálós nap, nyamm.
vastaxik - ebben is az első hat másodpercet szeretem a legjobban. ludditáák.

11:37 de. |


vasárnap, augusztus 14, 2005


úgy érzem, kötelességem tudatni mindenkivel, hogy levágtam a lábujjkörmeimet. ezekből is kijött volna már egy adag pöri.

11:40 du. |



michaela la corun~ában fog tanulni idén, nekem pedig arra kell spórolnom, hogy őt meglátogassam. az a baj, hogy kis hazánkból még a közelébe se megy repülő, easyjet meg stanstedről asturiasba, ami már elég közel, viszont egyrészt bp-ről lutonra és gatwickre érkeznek a járatok, másrészt nincs olyan, amivel egy nap megjárnám, mert mindig fedik egymást ezek a kurva repülők. utálok órákat tölteni a megfelelő opció utáni kutatással, ráadásul feleslegesen, mert mostanában úgysem esélyes a dolog... hát akkor miért is csinálom? lehet, hogy nem is utálom.

4:22 du. |



elsősegélyre is hasonlóan fogok tanulni, mint érettségire: oldal per pisilés, wc-ben hagyott tételek. nem a kagylóban, a helyiségben. akkor bejött, bár nem kéne mindig a szerencsére hagyatkozni, és most inkább kicsit alaposabban eljárni...

2:47 du. |



a hiba mindig benned van

dráma egy felvonásban

szereplők: anya, ismerős, ismerősférj, jj
helyszín: bmx-verseny

anya: nem is baj már, hogy elmegy itthonról, mostanában elég nehezen viseljük el egymást.
ismerős: majd elmúlik, biztos a kamaszkor.
jj: vagy biztos a klimax.
*anya hevesen hadonászik jj felé
ismerősférj: ne bántsátok már, igaza van.

1:11 du. |



ma bmx-versenyen voltunk, és holnap is ott leszünk, testületileg szurkolunk legédesebb unokatesónak, és stíröljük a szexi bmx-es fiúkat, akik meztelen és izmos felsőtesttel és néhány sérüléssel a legszexibbek.

12:51 de. |


szombat, augusztus 13, 2005


még szerencse, hogy vannak olyan barátaim, akik nem üvöltik a fülembe, hogy kuki.

7:22 du. |



észrevettétek, hogy idén semmilyen idiótaság nem kötődik a szigethez? nincs kistehén, nincs djuice-figura, nincs hozd el anyádat is, semmi. nincsenek almával tömött békák meg idióta kislányok a plakátokon.

1:58 du. |



olasz-kérdés meg van oldva, egy leánnyal cserélünk spanyolt olaszra. régen megdumáltuk, de azt hittem, már elfelejtette. úgy tűnik, már nagyon az alvásra szánt óráimra tervezek egy ideje. úgyse fogok bírni mindent.
érkezett egy szavazat a franciára is, de erősen hajlok a zoroszra.

1:07 de. |


péntek, augusztus 12, 2005


101 reykjavík, kurvajó film, és van új szerelmem is, hilmir snar gudnason, a filmben hlynur. azért kíváncsi lennék victoria abril hogyan beszél izlandiul, és persze most azonnal oda szeretnék költözni egy évre, noha kibaszott hideg van, amit én gyűlölök.

11:28 du. |



imádom magyarországot, amiért olyan fontos szerepet játszik a világban. most például magyar lányok pornófilmjeit mutogatták az irakiak (irániak? kik is?) az amerikai börtönökben zajló erőszakolásokat bizonyítandó. de a három amerikai rendőrt lőtt le a magyar díler cím is mai.

7:21 du. |



további néhány szavazat érkezett az oroszra, bár egy egyharmad olasz és egy egyharmad német is, de azért még a zorosz vezet.
rámtörött a gyöngyfűzési láz.

7:02 du. |



most visszaviszem marinak (az első spanyoltanárom) az összes könyvet, szótárat, cédét, dévédét, kazettát, amit másfél év alatt felhalmozott nekem. rosszabb, mint egy szakítás. hüpp-hüpp, neki köszönhetek mindent. nem tud valaki egy oroszos (franciás, törökös, bármilyen) marit??

11:11 de. |



és az mi, hogy a 2005. június 21-i dékáni határozat értelmében kihagyásra (félévhalasztásra) nincs lehetőség? pedig majdnem halasztani akartam még idén. a beiratkozás időpontjával viszont nagy szerencsém volt, a kresszel úgyszintén. (kresz-szel? betűszó?)
találtam egy blogot, ahol linkelve vagyok, és van egy közös bennünk (a korunkon kívül), ő is háklis egyes helyesírási hibákra.

1:30 de. |


csütörtök, augusztus 11, 2005


még szerettem volna indoklásokkal megszavaztatni, hogy milyen nyelvet tanuljak. kezdjek már valamit a némettel, amit utálok, de hat év nyűglődés után itt lenne az ideje egy nyelvvizsgának, vágjak bele az olaszba, ami szép meg minden, de csak egy országban beszélik, legyen portugál, de aztán valaki majd azt mondja, hogy utánozom (na jó, ez tulajdonképpen nem is szempont), folytassam a franciát, ami hasznos, csak nem nagyon ment eddig, esetleg legyen az orosz, hogy valami teljesen újba fogjak, amire talán még kereslet is lehet. asszem, ezek a lehetőségek. (csak döntéshelyzetbe ne kerüljek ebben az életben..)

11:06 du. |



paranormális módon 5000 forint került a telefonomra, és egyik családtagom sem vállalja. jövőre egy csomó álnéven fogom kívánni a szigetre a draculazombieusát. nagy a köröm a lábamon, és a fodrászom is pont akkor megy el nyaralni, mikor fél év után elmennék hozzá.

10:58 du. |



tudom, hogy nem kéne már helyesírást fikáznom, de az orrjukat akkor is túlzásnak tartom egy értelmes, felnőtt nő jegyzetében, nem viccből.
még egy hét itthon. hugi már rosszul van - na nem engem sajnál, hanem hogy mi lesz, ha nem tudja kölcsönkérni a cuccaimat.

8:42 du. |



ezt írtam hajnal négy körül, csak kihagyott a blogger: smash mouth szól valahol, rendesen kitáncoltam magam, mert végül találkoztam attiláékkal mégis, aztán elvesztettem őket mégis. hideg van, büdös vagyok és koszos, de tök jó volt, tök jó.

még mindig úgy gondolom, hogy első szigetelésnek nagyszerű volt, és majdnem visszajött a belépő ára is (papucs, széldzseki, gyöngyök, hajpánt, csomag papírzsepi, világítós karkötő, egy-két sör és egy becher boldog tulajdonosa lettem ingyen és bérmentve), kifelé a híd előtt meg még a seggrészeg rafival is összeakadtam. sőt, láttuk D. álnéven futó olvasómat is, de nem tolakodtunk oda.
elsősegély előtt asszem alszok egy órát.
és milyen kibaszott szerencse, hogy nem a dunántúlon lakok, és nem kellett órákat vesztegelni a vonaton.
nai hazament taiwanra.

1:45 du. |


szerda, augusztus 10, 2005


négy sör és egy becher után is tudtam pálcikával enni, talán még gyorsabban is, mint rendesen, gépelni viszont kicsit lassabban. sean paulról vécére evickélve kibe botlok? gregbe. rengeteg telefon után sem sikerült más ismerőssel összefutni, hát ez jellemző. valaki adja meg máté számát, hadd találom meg. persze kápénak is a metálszínpad felé kellett repülnie. de legalább fizetett egy kört (-; grease karaoke, tell me more, tell me more...

10:52 du. |



a ska-p igen remek volt, és a napszúrásom is remek már most, mi lesz még holnap... játszani kezdtünk a k&h-nál sapkáért, de még nagyon sok zsetont kellett volna összegyűjteni, addig meg már be is sötétedik.

5:53 du. |



estoy en la isla, barátim, és mindjárt ska-p. előtte még el kellene menni pisilni, meg ha már kipisiltem, akkor sört venni helyette.

3:47 du. |


kedd, augusztus 09, 2005


valóban megfáztam, de van jó hír is: visszamondtak egy vizsgát, így augusztus 18-án letehetem a kreszt. illetve megpróbálhatom. ami azért lesz remek, mert 17-én meg elsősegély, tanulhatok mindkettőre. csak el ne basszam, csak el ne basszam. de vezetni még így is csak szeptemberben kezdhetek majd...

3:00 du. |



itt mindenki úgyis annyira okos, mondjátok meg nekem, milyen sorrendet írjak a kollégiumi jelentkezésembe. elsőnek ajtósit mondtam, de még ezt is cáfolhatjátok. úgyse kapok, csak valami csoda folytán. sajnos túl magas kimutatható jövedelmünk van. bezzeg anyu orvosismerőse meg a többi, akik minimálbérű vállalkozók. hát, így jártunk.

2:34 du. |



zokni órák óta csak a fél lábamon, meg is fáztam a balra, a hideggyanta pedig használhatatlan számomra.

12:19 de. |


hétfő, augusztus 08, 2005


mit lehet kezdeni egy korábban híresen jófej anyukával, aki úgy kezdi felvenni az anyjának a tulajdonságait, ahogy öregszik? ez foglalkoztat most.

1:48 du. |


vasárnap, augusztus 07, 2005


kulináris hétvégét tartunk, a mártélyi vurstliban sör, sör, (itt mesternek becsúszott egy debreceni), vattacukor, rablóhús, sör, kókuszos lófasz. tekercs, 40 deka. durva anyag, nagyon üt.
ma pedig olyan paradicsomos-füstöltsajtos-kakukkfüves-bazsalikomos csirke burgonyaágyon (ez milyen sznobul hangzik, ugye) dolgot sütöttünk, hogy mmmm. recipe nélkül.
ami az italokat illeti, még a vurstlinál is keményebb a helyzet: a rózsavíznél már csak a grépfrút-lájm-menta üdítőnket díjazta mester jobban. lóri torkán mind lemegy, repetával.

6:29 du. |


szombat, augusztus 06, 2005


három kínai nagybőgővel. az évszázad filmje, ráadásul német, kötelező, kultikussá kellene tenni. ja, és ma este is lesz sütés. nézzétek, nézzétek. valahogy.

11:30 du. |



Lóri: hova szarjak hogy el ne lopják ?
jj: :DDDDDDDD
jj: ez a nap mondata (:
Lóri: akkor kopipasztézd

1:22 de. |



mwhaha, micsoda nap vár ránk. jön a mester meg a lóri.

12:23 de. |


péntek, augusztus 05, 2005


nagyon rendes voltam az elte kérdőívén: előzetes információi szerint mi jellemzi az elte-t satöbbi satöbbi, és a 31 opcióból csak egynél adtam egyest, a gördülékeny tanulmányi ügyintézésre.

8:02 du. |



hihetetlen, de igaz: a családom arra a két hétre sem tud elviselni, amennyi maradt az itthonlakásomból mosmár egész életemre. és hogy miért? mert túl sokat ülök a gépemnél. no nem az a baj, hogy ez elvi kérdésekbe ütközik és mér nem mozgok már egy kicsit, hanem hogy akkor hugi nem játszhat eleget az öltöztetős játékával. remek. hugi, már tényleg csak két hét, és jövő szerdán meg hétvégén nem is leszek itthon.

3:25 du. |



kicsivel írom, hogy ne foglaljon sok helyet.
igazából én elég komfort-ember vagyok, és ha valakivel nem jó, azt nem erőltetem a nagy barátság nevében.
ha nem érzi, hogy mikor van szükségem kioktatásra arról hogy ne oktassak ki másokat, és mikor nem.
ha nem érzi, hogy mikor kell feltétlenül beleszólnia valamibe, és mikor nem. valamibe, amihez semmi köze nincs, és ezzel egyetértek rékával.
ha egy kínos ügyben megkapom az első jóleső és egy picikét talán támogató három mondatot, és az a legnagyobb problémája, hogy miért kopipasztézta az, aki azokat a sorokat írta egy "na"-n kívül. a másik ember engedélyével tettem ki, és úgy éreztem, hogy a na nem ütközik szerzői jogokba. de persze nyugodtan sértődjön meg, mert épp arra volt ám szükségem. ráadásul azóta is kopipasztéztunk mindenfélét, nem beszéltünk meg semmit, csak azt, hogy aki ilyenen megsértődik, azok nem mi vagyunk.
a többire, hogy miért nem telefonáltam pénz nélkül és hasonlók, nem most térnék ki. nem, máskor sem, soha többé nem szeretnék ilyesmire kitérni.
senki sem mondhatja, hogy érdekbarát vagyok, mert akkor megvártam volna, hogy ideadja az összes könyvét és jegyzetét.

11:23 de. |



megrágtam, átgondoltam, levontam a levonnivalót, sok mást is hozott magával a dolog, aztán takarítottam, bár csak az életemben, a szobám majd holnap.

2:31 de. |


csütörtök, augusztus 04, 2005



bocs, hónyi, nem szeretek lopni, de most ez. (egyébként rovinj)

nem, nem ez a megoldás, de szeretek elmenekülni a problémák elől.

12:20 de. |


szerda, augusztus 03, 2005


az mkb pecsétjén az van, hogy hungarian foreing trade bank ltd. én vagyok túl kritikus, tudom.

9:48 du. |



szép lassan kiderül, hogy engem hányan utálnak, és nem is baj ez, jobb tudni, kivel hányadán. itt nálam bárki bármit hozzászólhat, tényleg. max utálni fogom és lenézem, de nem mondom, hogy nem kellett volna szólnia semmit. (a helyesírásomat is kijavíthatjátok, mert nem túl jó, kivéve azokat a dolgokat, amiket láthatóan direkt írok máshogy.) jesszus, még jó, hogy nem mentem el a biciklis túrára.

6:18 du. |



vannak a tökéletes nők, akiket én sznob picsának hívok. mindenki imádja őket, csak nekem hihetetlenül unszimpatikusak antipatikusak, mert emlékeztetnek önnön tökéletlenségemre. néhánynak kimutatom ezt, és nem nagyon figyelek oda arra, hogy mit mondok róluk és milyen hangerővel - ez ment például az osztályban, mert három évig nehéz visszafognia magát az embernek. mondjuk nem, ők nem voltak tökéletesek, csak sznobok és picsák. volt viszont egy, akit valóban tökéletesnek mondok, és sosem bírtam, rajtam kívül persze mindenki más igen, de mivel ritkán láttam, neki ezt nem mutattam ki, azt az évi két napot ki lehet bírni.
ő viszont ma kimutatta, úgyhogy most már ez így van: kedves réka, mindig szívesen seggberúgtalak volna.

4:35 du. |



annyira romantikus, mikor a rádió cafén a hírek vagy mi alatt a háttérben meg akar fulladni valaki...

3:32 du. |



na, a legjobb blog meg egy fotóblog lett. ami persze remek a maga nemében, de azt hiszem, minden személyes blogger becsukhatja a boltot, mert ez már nem menő. hát mi lesz az ősműfajjal? naplókról volt szó...

3:16 du. |



régóta olvasom, pedig nyálas és érzelgős, úgyhogy nem mertem eddig kitenni, de a mai massive attack album-linkje után már nem tehetek mást és bevállalom: szóval üdv ott jobbra, olga.

2:47 du. |



miután sikeresen töröltem aiz msn-jét a contact listemről (az icq-t nem, de ezt ne mondjátok el neki), már csak azon kell aggódnom, hogy a töltött ufót oda ne égessem. (patiszon, már rákerestem.)

2:20 du. |



jahajj, most nézem, hogy el se meséltem, hogy nem találtam oda kreszvizsgára, és aztán kecskemétig stoppoltam kedvtelésből és lustaságból... szóval ez volt.

12:53 de. |


kedd, augusztus 02, 2005


igazán érdemes megnézni. biopink.

8:34 du. |



Gólya: Szexuális kicsapongásairól híres festő neve fonetikusan. Innen az a spanyol eredetű népi hiedelem, miszerint a kisbabát egy bizonyos hosszú csőrű gázlómadár hozza.

(ez nagyon rossz (: )

7:51 du. |



jahajj, imádom, hehe, hosszú, de kötelező ((:

6:04 du. |



jj: if i had a dollar bill for every time ive been wrong...
Csijjag | szekszualis varazstunderkent: az a kov szam a playlistemben!!!!!!!!!!!

szeretem a véletleneket (: ezeréve nem volt erről szó.

4:43 du. |




nyári pretty-judy utcai kivitelben. (és az a pólóm mintája, nem hányta le senki feketével.)

12:04 du. |




judy nyáron, ha aiz nincs a közelben (-;
és ilyen a fürdőruhám. a bugyi csíkos.

12:02 du. |




csináltam új szószparkos judykat aiznak. ez itt a kivanafaszomveledaiz-judy nyári kiadása.

12:01 du. |



na ne, hogy a szánalmas nyert. ne. NE. újraszámlálást követelek.
tehát a közönség szerint magyarország legjobb blogja toronymagasan a száni. remek nemzet vagyunk.

10:48 de. |



az vajon miért van, hogy vidéken senkin de senkin nem látni sisakot bicón, és én sem hordok, sőt eszembe se jut, viszont ha pestre is veszek egy gépet (is? a mostanit nem lehet annak nevezni..), akkor oda egyértelműnek veszem, hogy bukó. ez nyilván köszönhető a remek marketingnek is, de inkább az a kérdés, hogy vidéken miért nincs.

10:39 de. |


hétfő, augusztus 01, 2005


már csak egy hónap. már csak egy hónap. már csak egy hónap.
oké, tudom, hogy szerintetek nem lesz jobb nemitthon, csak most még naiv vagyok, de ha nem is lesz jobb, legalább változatos lesz. mert ez itt már nagyon unalmas. például miért nem hívtam fel a nagymamákat, mikor hazaértem pestről. évek óta járok el, de valahogy ebből még sosem volt botrány. most meg összebeszéltek és asszem még sírtak is szimultán.

10:18 du. |



mindig akartam néhány dologban mesterre hasonlítani. nos, sikerült, még ha nem is olyanban, ami eddigi célkitűzéseim között szerepelt: ma leettem magam valami pirosassal.

3:49 du. |



az ablakon keresztül viszont valami haláljó ebéd illata száll be, és nagyon szomorúan meg kell állapítanom, hogy kizárt dolog, hogy ez nálunk fő. mert ha a családfő pacalt főz, akkor igazából leszarja, hogy a porontyok mit esznek, anyu meg dolgozóban. én meg nem főzök a pacalszagban.

1:02 du. |



susie csak egy bő héttel kezdte hamarabb a blogját, mint én. ő volt az első blog delrayen és megagyeekon kívül, amit olvastam, és ami megmutatta, hogy van blogspot, és otthagytam a nulla-nulla-nulla html-tudással összebarmolt sárgaháttér-színesbetűk tár.hu-s naplót.
szülinapon nem érzékenykedtem, de azért sokat köszönhetek a blognak. (igen, például rendszeres szexuális életet is.)

12:19 du. |



lent pacal fő, és hihetetlen, hogy létezik ennyire büdös kaja.

11:45 de. |



jónapot, kérek egy jegyet nyújorkba augusztus 11-ére (hogy 12-én már biztosan ott legyek)
nyiff, mikor jön már a dzusa ojrópába? és mikor hagyja abba a betonkeverő?

11:03 de. |



szomorúan kell megállapítanom, hogy alkalmatlan vagyok nem-ügyintézős telefonokra. heló, hol vagy, hol és mikor találkozunk, oké, heló. ennél többre nem vagyok képes. na nem mintha életben olyan csacsogós lennék általában (néhány sör ezt képes áthidalni), de telefon, az nem megy. pláne, ha nem történik semmi. pláne, ha hallgatja valaki más is. pláne, ha utána a hugom faggat róla.

1:19 de. |