kedd, március 30, 2004


velem szemben a mindig mosolygós bone-breaker...

3:20 du. |



nem is tudom, kinek és hova írtam arról, hogy igaz márainak az a megállapítása, hogy a muveltséghez kell a legnagyobb bátorság, de lehet, hogy már egyszer épp ide. akkor jó unalmas lesz, ezért elnézést.
az osztályban van egy rakás stréber, mindent hadarva mondanak és szó szerint és soha nem csinálnak semmi rosszat. szerintem még sosem szidták le oket semmiért a suliban.
és akkor itt vagyok én, aki egyre több osztálytárssal szemben tapasztalja azt, hogy engem beállítottak valami szuperintelligens lénynek, aki mindent tud és mindent megnyer és minden tanár szeret, és nemtom, hová tették a szemüket, de egy csomó tanárral van napi vitám; lehet, hogy nyerek pályázatokat, de jó párat írok, amik meg egyáltalán nem nyernek; lehet, hogy érdekel sok dolog, de rengeteg máshoz hozzá se tudok szólni. senki sem viselkedik velem normálisan, mindenki csak ezt az ideologizált képet látja, beképzeltnek tartanak (ami szerintem nem egyenlo azzal, hogy megmondom a véleményem mindenkinek, ami viszont túl sokszor is igaz). illetve pont nem idologizált, mert nem szeretnek ilyennek. hanem irigyek, és ez nem jó. és emiatt nincs egy rohadt barátságom, váá. még az állítólagos barátaim is feszélyezve vannak mellettem, azt mondják, hogy nem szeretnek mondani semmit, mert mindig okosabb vagyok, beszólok nekik, mindig enyém az utolsó szó...
hogyan változzak meg?? tartsam magamban, ha valamit tudok? írjak direkt szar dogákat (amikbol egyébként is gyakran elofordul) és pályázatokat és..? lógjak el mindig, álljak bukásra három tantárgyból és mondjak hülyeségeket?
az élet igazságtalan, remélem, ezt mindenki tudja.

2:41 du. |


szombat, március 27, 2004


kicsinek és bénának látom magam. utálom azokat az embereket, akik ilyenek.

8:12 du. |


péntek, március 26, 2004


tegnap este mocsok undorító szeles, esös idöben futottam 7 km-t! egy hete kezdtem újra, úgyhogy ez tök jó. oan büszke vagyok magamra.. egy hét alatt lett meg a félmaraton (összeadva).
hogy lehetne újra versenyezni? nincs egyesületem...

9:39 de. |



hogy örüjjetek, átállítottam déli sarkiról magyarra a dátumot.

9:20 de. |



tetozese.

9:14 de. |


kedd, március 23, 2004


a mai nap a tetozose kellemes hangulatomnak, legalabbis remelem, hogy ennel rosszabb nem lesz...

9:58 de. |


hétfő, március 22, 2004


annyira szar érzés látni azoknak a futóknak a nevét tök jó eredményekkel az újságban meg a neten, akikkel együtt kezdtem vagy 7 éve, akiket simán vertem bármilyen terepen... nagyon hiányzik ez az egész tájfutós-futós dolog az életemböl. muá.

2:42 du. |



leírtam most ide egy csomó dolgot, de még én se akarom elolvasni, akkor ti még annyira se olvassátok el. hát kitöröltem.

szeretném, ha tudná a világ, hogy én nem akarok bántani senkit, én nem akarok beképzelt lenni, ugye nem vagyok az?? ): ha annak tunök, akkor az csak azért van ám, mert önbizalomhiányos kis mocsok vagyok, akinek a tudatalattija bántásival akarja ezt palástolni, én pedig már nagyon régóta nem érem el a tudatalattit, hogy megbeszéljem vele, hogy ne tegye ezt. mindig csak a titkárnoje veszi fel a telefont, aztán elküld a francba, a tudatalatti pillanatnyilag nem elérheto, egyébként is, mit rinyálok, az én sorsom az, hogy szörnyeteg legyek.
mégis leírtam ezeket a randa dolgokat, hát tessék nektek. rágjátok meg, aztán engem köpjetek ki, le, szét.

2:00 du. |


péntek, március 19, 2004


a heten altalanos boldogsag o:nto:tt el a napsugarakkal egyenesen aranyosan, pedig ra kell jonnom, hogy semmi okom ra. a picsaba.

9:36 de. |


kedd, március 16, 2004


muszáj írnom valamit, hogy ne az elozo bejegyzés legyen felül. teljesen olyan, mintha egy osztálytársam írta volna. olyan gagyi szó az, hogy gagyi. és még a végén megkapom, hogy milyen kicsi vagyok, mert itt kórusról beszélek...
itt a jóido, nekem meg fáj tole a fejem.

3:58 du. |



voltam kóruson, és már megint meg kellett állapítanom, hogy az altot a legvégsökig alázzák.. nem részletezem, de olyan gagyi a szólam már megint az új dalban, hogy vá. viszont a múlt héten velem összeveszö énektanár lelkéröl csak annyit: azt mondta, olyan jó idö van, menjünk le az udvarra énekelni. csak röhögni tudtam, hát milyen már ez. persze titokban örültem is neki, mert egy nagy hülyegyerek vagyok, már 17 éves és egy egész hetes, de akkor is kész van az a nö. mostanában az új szavajárásom a kész, töltelékszavam pedig az így van és még valami, ami ma tünt fel. meg az ugye.

3:30 du. |


péntek, március 12, 2004


a tegnapi délutánom madridról szólt, csináltam fekete szegéllyel piros-sárga szalagot, amit ma kituztem (igen, a kokárdát is, mert ki kell), de mindenki németnek hiszi. ennyit a nagy igyekezetrol, nem németországgal vagyok szolidáris.
nagy hülyeségnek tartom, hogy azért nem ez vagy az követte el, mert eddig nem így csinálta. valamikor el kell kezdeni ezt is. szóval csak azért nem az etának tulajdonítani, mert ök eddig mindig bejelentették és kisebbeket robbantottak... és ha eddig így, akkor már mindig? hát akkor már nincs is értelme. ha fel akarnám hívni magamra a figyelmet, én is az eddigi gyakorlattól eltéro dolgot tennék.
lélekben én is tüntetek, persze ezt nem mondhatom majd a most következo biolórán, mikor felelnem kéne.

8:59 de. |


csütörtök, március 11, 2004


ez én vagyok hátulról. meg még ha lépegettek előre-hátra, akkor is találhattok belőlem. de csak hátulról (:

3:17 du. |


hétfő, március 08, 2004


nyugalom a blokkvezénylőben

7:43 de. |


szombat, március 06, 2004


vettem ma három könyvet, és ez nagyszerű érzéssel tölt el.
kundera: azonosság
márqez: A szerelemről és más démonokról
Carlos Fuentes: Laura Díaz évről évre

majd elmesélem, milyen volt. most meg rohanni kell. francba.

3:57 du. |


péntek, március 05, 2004


elegem van igazából a nemlétezo barátaimból, olyan felszínes és üres minden ilyesféle kapcsolatom mostanában, hogy kezdek igazán elkeseredni. az osztályban igazából jól elvagyok mindenkivel, de senkivel sem igazán jól, ahogy egy baráttal, akivel minden titkod, satöbbi. a többi osztályból még felszínesebb kapcsolataim vannak az emberekkel. kicsi városomban akadna egy, de vele egy hónapban egyszer találkozok, mikor nincs kivel mennie a másiknak moziba, és nemtom, miért van így. mondhatnám, hogy idohiány, de hát ez milyen átlátszó és semmilyen. más városban meg megint nem vagyok annyit, hogy legyen egy igazi. és azzal is baj van, hogy nagyon tudnak idegesíteni a lányok, a fiúkat meg nyilván én. rossz ez így.

ha láttátok már a foo fighters low videóját, akkor. akkor semmi, csak mondtam, hogy én láttam, és jó. vagy túl rossz. nézzétek meg. és törodjetek velem egy kicsit, mindenki, mert arra nagy szükségem van.

9:35 de. |


csütörtök, március 04, 2004


miért mindig vörös az arcom, ha mondjuk kiseloadást kell tartanom az osztály elott vagy bármilyen más alkalomból hivatalos módon megszólalnom legalább 5 fos tömeg figyelo szemei láttárahallatára (fülei)? azt hiszem, ez azért van, mert mint jótanulót, sosem feleltettek, ezért nem szoktam meg, hogy okosakat kell mondani és állni a csomó ember elott. már nem vagyok kifejezetten jótanuló, de valamiért még mindig nem feleltetnek. emiatt fogok elbukni az életben, emiatt fogok dadogni a felvételin, az állásinterjúkon, munkanélküli leszek, a barátaim elfordulnak tolem, az utcára kerülök, meg fogok fagyni egy szaros híd alatt.
ne legyetek jótanulók soha.



de azért kaptam két ötöst a kiseloadásért.

1:12 du. |


szerda, március 03, 2004


ma mindenki picsa fáradtnak látszott, rossz volt rájuk nézni, én meg magamhoz képest nem is, most pedig következik a 9. órám a mai napon, és lesz még egy.
osztálytársbarátné jól haragszik rám és nem beszél velem, mert két napja megkértem egy e-mailben, hogy ne küldjön nekem mindenféle csatolt fájlokat hatalmas tesztekkel és képekkel és videókkal állandóan, mert nem fér már és úccse olvasom el és nem érdekel és egyébként is. hozzátettem még kedves szándékkal, hogy de azért szeretem ám, de azóta nem szól hozzám. annyira szeretem az ilyet. olyan érett viselkedés.

2:52 du. |


kedd, március 02, 2004


rendeltem könyvet a hvg-tol (köszönetképpen azért, hogy csütörtök helyett hétfon tudták megküldeni a legutóbbi számot), örülök neki, Tore Janson az írója neki és Beszélj! a címe. ezt gyorsabban küldték, mint az újságot, viszont könyvet rendelni nem is jó dolog, mert baromi drága a postaköltség.
segítség, vajon évkihagyásra készüljek vagy osztályozóvizsgákra???
azt viszont tegnap elfelejtettem mondani, hogy a diszkó csak azért sikerült be, mert hetvenes-nyolvanas évek pardey volt, beöltözni mókás, egyébként nem mentem volna el persze. nu pedig írt nekem egy levelet, hogy nem is erkölcstelen a diszkó, hanem csak az emberek, akik oda elmennek, de kifejtettem neki, hogy miért nekem van igazam. (mert ez egyértelmu, mindig)

9:54 de. |


hétfő, március 01, 2004


egyébként végül én sem mentem ki a konyhába.

1:55 du. |



az oktatási minisztériumból sikerült kihúznom, hogy csak akkor kell osztályozóvizsga spanyolból, ha suliba járok, és nem tanulom. ez azt jelenti, hogy ha nem járok suliba, akkor nem kell. ez azt jelenti, hogy jelenlegi állás szerint ki fogok hagyni egy évet, hogy ne kelljen bonyolult módon négy vizsgát is letennem, ráadásul valószínuleg a semmiért, mert addig úccse fogom úgy tudni, hogy felvegyenek.
múlt héten bulihegyek voltak, az egyiket egy kicsit szeretném elfelejteni, utálom még mindig a diszkókat, nincs rám pozitív hatással, váá. erkölcstelen és hangos és idegesítő és büdös és rossz a zene és villognak a fények a szemedbe és ez nem jó. valaki híjjon már el egy koncertre, az idén még csak majdnem voltam. ez volt szerdán, csütörtökön meg megünnepeltük egy házibuli keretén belül, hogy haza tudtunk érni dániából. tök idegesíto, ha nem tudsz aludni, melletted meg (mert öten alszotok a nappali padlóján) két ember teljesen jól elvan egymással. aztán meg "ugyenemébresztettünkfel". nem, amúgy is ébren voltam, ezért idegesített. azt tervezgettem, hogy kimegyek a konyhába, de az úgy lett volna jó, ha valaki más is jön, és lehet vele beszélgetni, világot megfejteni, de nem jött, mindenki aludt a kettot kivéve.
a hétvége meg elég jó volt. rengeteg okosság jutott akkor az eszembe, mijjen filozófikus lett volna, de már nem emlékszem.
viszont megvettem a fontos nevu újságot, most eloször, és ha másért ne, a kinézetéért is megvenném, nagyon jól néz ki szerintem. az meg más dolog, hogy a toleranciáról szólt ez, ami szimpatikus nekem az én számomra.

1:44 du. |